Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1]
|
|
12
|
Tartışma / Çöp Kutusu / Ynt: EN ÇOK BEGENDİGİNİZ EDEBİYATÇI VE ESERİ HANGİSİ?
|
: Nisan 06, 2008, 07:41:37 ÖS
|
|
Şu "en" leri cevaplamak hiç de kolay değil,tek eser ve yazarla cevaplayanlara da hayranım...Benim için bir yazarın tüm eserleri güzeldir demek zor,bazen yazarı tanımam bile ama eseri hoşuma gider.. Aklıma gelen,hani unutamadıklarım neler?Mesela Huzur , Kürk Mantolu Madonna, Yalnızız,Nurettin Topçu'nun "Kara Yazı" hikayesi,Selim İleri'nin "Dostlukların Son Günü"...diye uzar gider.İyi ki de uzar gider,bitmez,yol alır,hep artar bu liste....
|
|
|
|
|
13
|
Tartışma / Kültür Sanat / Ynt: EN SON OKUDUĞUMUZ KİTAPLARLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİMİZ
|
: Nisan 03, 2008, 11:01:40 ÖS
|
|
Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna romanını dün ikinci kez bitirdim. Herkese tavsiye ederim,ara ara duygu tazelemek için...Romanın kahramanı Raif Bey beni ne kadar üzer ve ne kadar düşündürür anlatamam.Kendime, insan mıyım diye sorarım.Bu kitap sinemaya aktarılmalı,üstelik geç de kalınmıştır.
|
|
|
|
|
15
|
Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: en çok sevdiğiniz şair kimdir?neden?
|
: Nisan 03, 2008, 10:49:32 ÖS
|
|
Öncelikle merhaba,bu foruma yeni katıldım. En sevdiğim tek bir şairi söylemek çok bence,dönemlere ayırmak gerek belki de. Ama son dönemlerde yaşayan şairlerden Haydar Ergülen'i tek geçerim. Fazlasıyla şair çünkü.
"Kırk şair birden olsam yazamam bir hevesi..."
|
|
|
|
|