edebiyatogretmeni.net forum
Aralık 01, 2008, 06:52:30 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: ŞİMDİYE KADAR OKUDUÄžUNUZ EN GÜZEL HİKAYE HANGİSİ? : Mayıs 15, 2008, 06:28:34 ÖS
AKLIMA İLK GELEN ÖYKÜ NURETTİN TOPÇU'NUN "KARA YAZI" ÖYKÜSÜ OLDU. bU ÖYKÜYÜ OKUM,AĞLADIM.BAŞKALARINA OKUTTUM,AĞLADILAR.NASIL BİR YAZIYMIŞ BU,DİYE HEP BİRLİKTE AĞLADIK.MUHTEŞEM BİR AŞK HİKAYESİ...
2  EÄŸlence / Oyunlar / Ynt: üstteki üyenin istediÄŸini yap! : Nisan 16, 2008, 11:20:53 ÖS
sıra sende :
güzel bir frezya ya da defodin resmi bulup ekle,altına da içinde çiçek geçen bir şiir...
3  EÄŸlence / Oyunlar / Ynt: üstteki üyenin istediÄŸini yap! : Nisan 16, 2008, 11:19:27 ÖS

yalnızlık gittiğin yoldan gelir...
4  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: Bana birÅŸey söyleyin yeniden inanayım hayata : Nisan 12, 2008, 04:11:17 ÖS
Biz ne söylesek boş...
Seni deli eden ÅŸey sendedir sende ...
5  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: Modern insanın en büyük sorunu sizce ne? : Nisan 12, 2008, 04:09:21 ÖS
Modern insanın sorunu olur mu?(!)
6  Tartışma / Çöp Kutusu / Ynt: Neden edebiyat eskisi gibi zevk vermiyor? : Nisan 10, 2008, 11:42:22 ÖÖ
Edebiyat çok güzel ama hayat kısa...
7  Ders Notları Paylaşımı / Edebiyat / Ynt: Edebiyat Notları : Nisan 08, 2008, 11:35:16 ÖS
Hakikaten güzel bir özet...Sağolun,ellerinize sağlık...
8  Tartışma / Çöp Kutusu / Ynt: Dil ve Anlatım 10 Her Åžey -Yeniden- : Nisan 08, 2008, 11:33:04 ÖS
Teşekkürler...
9  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: En iyi bestelenmiÅŸ ÅŸiir hangisi sizce? : Nisan 08, 2008, 11:23:26 ÖS
Mihriban güzel bir beste evet.Bir de Attila İlhan'ın Ben Sana Mecburum şiirinin bestesi çok iyi bence.Sonra "bu aşk burada biter ve ben çekip giderim" , " Kaldırımlar/Aykut Kuşkaya bestesi" şimdi aklıma gelenler...
10  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: Ruh Halinizi Anlatan Bir Dörtlük Yazar mısınız? : Nisan 08, 2008, 11:18:57 ÖS
Ben toz kanatlı bir kelebeğim
Minicik gövdeme yüklü Kafdağı
Bir zerreciÄŸim ki arÅŸa gebeyim
Dev sancılarımın budur kaynağı

Bu sıralar kendimi çok aciz ve oldukça durgun hissediyorum...
11  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: Susmayı Tercih ettiÄŸimiz anlar : Nisan 06, 2008, 08:49:33 ÖS

"İki şey ruhumuzu karartır:Konuşacakken susmak ve susacakken konuşmak."
12  Tartışma / Çöp Kutusu / Ynt: EN ÇOK BEGENDİGİNİZ EDEBİYATÇI VE ESERİ HANGİSİ? : Nisan 06, 2008, 07:41:37 ÖS

Şu "en" leri cevaplamak hiç de kolay değil,tek eser ve yazarla cevaplayanlara da hayranım...Benim için bir yazarın tüm eserleri güzeldir demek zor,bazen yazarı tanımam bile ama eseri hoşuma gider..
Aklıma gelen,hani unutamadıklarım neler?Mesela  Huzur , Kürk Mantolu Madonna, Yalnızız,Nurettin Topçu'nun "Kara Yazı" hikayesi,Selim İleri'nin "Dostlukların Son Günü"...diye uzar gider.İyi ki de uzar gider,bitmez,yol alır,hep artar bu liste....
13  Tartışma / Kültür Sanat / Ynt: EN SON OKUDUÄžUMUZ KİTAPLARLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİMİZ : Nisan 03, 2008, 11:01:40 ÖS
Sabahattin Ali'nin Kürk Mantolu Madonna romanını dün ikinci kez bitirdim. Herkese tavsiye ederim,ara ara duygu tazelemek için...Romanın kahramanı Raif Bey beni ne kadar üzer ve ne kadar düşündürür anlatamam.Kendime, insan mıyım diye sorarım.Bu kitap sinemaya aktarılmalı,üstelik geç de kalınmıştır.
14  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: insan mutlu olmak için ne yapmalı : Nisan 03, 2008, 10:56:10 ÖS
inanmalı...
15  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: en çok sevdiÄŸiniz ÅŸair kimdir?neden? : Nisan 03, 2008, 10:49:32 ÖS

Öncelikle merhaba,bu foruma yeni katıldım.
En sevdiğim tek bir şairi söylemek çok bence,dönemlere ayırmak gerek belki de. Ama son dönemlerde yaşayan şairlerden Haydar Ergülen'i tek geçerim.
Fazlasıyla şair çünkü.

"Kırk şair birden olsam yazamam bir hevesi..."
Sayfa: [1]
Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!