edebiyatogretmeni.net forum
Aralık 01, 2008, 06:46:52 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: Modern insanın en büyük sorunu sizce ne? : Nisan 26, 2008, 06:02:47 ÖS
dahianlamındade'lerin bitişik yazılması modern insanın en büyük sorunudur.
fakat ben şu "modern insan" dediğiniz kimlerdir anlayamadım. ben oldukça modernimdir, bakın, fakat bir sorunum yoktur.
2   Åžiirler, Düz Yazılar / SevdiÄŸiniz Åžiirler / Ynt: ŞİİRİN ÜSTADI OLARAK KİMİ SÖYLEYEBİLİRİZ... : Nisan 25, 2008, 06:22:19 ÖS
Kalıplaşmış şairler dışında, son dönem içerisine bakacak olursak ilk akla gelen "İsmet ÖZEL" söyleyebilirim. Yalnız kulvar olarakda aklımıza düşenler Necip Fazıl KISAKÜREK, Nazım Hikmet RAN, Ece AYHAN, Sezai KARAKOÇ, Attila İLHAN, Mehmet Akif ERSOY, Bunlar içeresinde şair duruşunu gösteren en büyük şair" Mehmet Akif ERSOY" olduğu inancı içerisindeyim.
dahianlamındade'ler ayrı yazılır....dahianlamındade'ler ayrı yazılır....dahianlamındade'ler ayrı yazılır....dahianlamındade'ler ayrı yazılır....
"dahianlamındade'ler ayrı yazılır" demekten üstümde tüy bitti ya..bak ne tüy kaldı ne kıl..
3  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: SİZE EN ACI VEREN ÅžEY NEDİR? : Nisan 25, 2008, 05:35:14 ÖS
dahianlamındade'lerin bitişik yazılması..
4   Åžiirler, Düz Yazılar / SevdiÄŸiniz Åžiirler / de vakası : Nisan 25, 2008, 02:30:42 ÖS
İkiside değil
dahianlamındade'ler ayrı yazılır.

5  Tanışma, Sohbet / Tanışma, Sohbet / Ynt: yazım kuralları : Nisan 20, 2008, 04:20:17 ÖS

bir dakika, yazım kılavuzuna bakıyorum.

6  Tartışma / Çöp Kutusu / Ynt: evet - hayır : Nisan 16, 2008, 08:14:19 ÖÖ
hayır....
alttaki dahianlamındade'leri ayrı yazıyor.

deepnote:
evet arayıpta bulduklarımızdan olsun inşaallah

alttakinin  deniz ve doÄŸa   manzaralı çok güzel bir evi var Göz kırpan

dahianlamındade'ler ayrı yazılır ve dahi bu de'ler ta'kırdamaz.

7  EÄŸlence / Oyunlar / Ynt: kıl tipler : Nisan 13, 2008, 09:16:32 ÖS
en kıl ve dahi kıllı tip dahianlamındadeli'dir.bak şekil 1

şekil 1 . dahianlamındadeli

sensin kıl.
8  BaÅŸlarken... / Yardım / Ynt: Åžiir fon müziÄŸi : Nisan 13, 2008, 07:36:39 ÖS
Mrh arkadaşlar mümkünse banada gönderebilirmisiniz fom müziklerini.Çok acil ihtiyacım var şiir dinletisi yapacağımda saygılar.Özellikle lalezar arkadaşım yardım...

recepkizilirmak09@hotmail.com

dahianlamındade'ler ayrı yazılır. mümkünse .

9  EÄŸlence / Oyunlar / dahianlamındade vakası : Nisan 11, 2008, 04:21:53 ÖS
yarışır gibi sevme beni /herkes yendi sen yenme..

ne kadar ince dizeler

gibi gibi

gibiler ülkesinde
gibi gibi sevme beni
kara gözlükler ardından
görmezden gelme beni
bildiÄŸim ÅŸeyleri soruyor gibi yapma
germe beni
yarışır gibi sevme
herkes yendi sen yenme
hiçbir şeyi hiç kimseyi herkes gibi sevmedim ben
onca yaraya açlığa karşılık beklemeden
çok zamansız gittiler hiç acelem yokken sen gitme
yarışır gibi sevme
herkes yendi sen yenme
hayat beni savurdu yerden yere
sen esme
ad koyunca büyüsü bozulur diye
isimsiz izinsiz içinden sev beni
gibiler ülkesinde
gibi gibi sevme beni

'bencede öyle feridun düzağaç şarkısı
tam 12 den vuruyor isimsiz,izinsiz'

dahianlamındade'ler ayrı yazılır. http://www.youtube.com/watch?v=c_jIhst1A8w
10  Tartışma / Edebiyat / dahianlamındade vakası : Nisan 10, 2008, 02:50:57 ÖS
Edebiyat benim için bir aşk. Ve sadece edebiyat öğretmenliği yapıyorum. Dil ve Anlatım derslerine asla girmem. Çünkü dil ve anlatım derslerinde konu anlatacaksın ve öğrenciye bir temel vermek zorundasın. Aynı şeyler edebiyat içinde geçerli fakat edebiyat tarih olsun dil ve anlatım olsun bir harman ve nedense bana daha huzurlu geliyor.
dahianlamındade'ler ayrı yazılır.
bu kural sibirya'da da geçerlidir.
11  EÄŸlence / Komik Resimler / Ynt: Yurdum İnsanı.... : Nisan 10, 2008, 01:55:46 ÖS
Günay kardeşim ben
seni eleştirmek istemedim o yazı alıntıdır. Onu kare içerisinde gösteremdim. Sorun sanırım budur. Bu eleştirimi delice Zeytin hanima yazdım. O herşeye kızıyor ya. bende yazıyorum.

neden ... bunada mı kızıyorsun ya?

bende edebiyatla ilgili olan kızmını anlamış değilim.

ne dememi istersiniz size. sizde onda edebiyatla ilgili ne buldunuz merak ediyorum.
12   Åžiirler, Düz Yazılar / Sizin Åžiirleriniz / dahianlamındade vakası_elif,, : Nisan 09, 2008, 12:33:10 ÖS
tebrikler yine çok güzel dile getirmişsiniz duyguları.yalın bir dille ..özellikle şu bölüm çok etkileyici benim için....
     """"Belkide olabilme ihtimeline sığındığım bir aÅŸkın sabahına hasretim,belkide tetiÄŸini çekemediÄŸim bir sevdanın arpacığındayım bu gün,oysa kalbim çokdan vuruldu, kan kaybeden yüreÄŸimin yasındayım. """
  çok etkileyici ....

benim için de ÅŸu bölümler çok etkileyici:

""""Belkide olabilme ihtimeline sığındığım bir aÅŸkın sabahına hasretim,belkide tetiÄŸini çekemediÄŸim bir sevdanın arpacığındayım bu gün,oysa kalbim çokdan vuruldu, kan kaybeden yüreÄŸimin yasındayım. """

çok etkileyici ....

13  Tartışma / Çöp Kutusu / uzman_dahianlamındade vakası : Nisan 09, 2008, 11:02:06 ÖÖ
Çünkü, günümüzde herÅŸey mevcut teknolojinin son duragına gelindi. Günümüzde insanlar edebiyat yerine sinema ,bilgisayar ,televizyon ,ÅŸans oyunları denen seylerden baÅŸka birÅŸey düşünmeyi bilmiyor.İşte  farkta burda eski insan düşünyormuÅŸ. KardeÅŸim ÅŸimdiki insanlar da düşünme diye bir kavram olmadıgı için edebiyat eskisi gibi zevk vermiyor.

dahianlamındade'ler ayrı yazılır, bu biiiiiiiiiiiiiir.
d sertleÅŸip t olmaz. ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

bulunma durumu eki bitişik yazılır. üüüüüüç.

14   Åžiirler, Düz Yazılar / Sizin Düzyazılarınız / lanetpislik dahianlamınagelende vakası : Nisan 08, 2008, 07:16:28 ÖS
biraz donuk olmuş sanki dahada uzatabilirdin çünkü tema çok hoş gerçektende... :)emeğine yüreğne sağlık

dahianlamınagelende'ler ayrı yazılır.
haybin kunduz.
15   Åžiirler, Düz Yazılar / Sizin Düzyazılarınız / bursa30 dahianlamınagelende vakası : Nisan 08, 2008, 07:13:52 ÖS
  sende üzüldün mü?

başlıkta görüldüğü gibi dahianlamınagelende bitişik yazılmış; bu nedenle yazıyı okuyamayacağım.
kusura bakmayın.yazıda başka dahianlamınagelende vakası var mı bilmiyorum.
Sayfa: [1] 2
Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!