Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2
|
|
2
|
Şiirler, Düz Yazılar / Sevdiğiniz Şiirler / Ynt: ŞİİRİN ÜSTADI OLARAK KİMİ SÖYLEYEBİLİRİZ...
|
: Nisan 25, 2008, 06:22:19 ÖS
|
Kalıplaşmış şairler dışında, son dönem içerisine bakacak olursak ilk akla gelen "İsmet ÖZEL" söyleyebilirim. Yalnız kulvar olarakda aklımıza düşenler Necip Fazıl KISAKÜREK, Nazım Hikmet RAN, Ece AYHAN, Sezai KARAKOÇ, Attila İLHAN, Mehmet Akif ERSOY, Bunlar içeresinde şair duruşunu gösteren en büyük şair" Mehmet Akif ERSOY" olduğu inancı içerisindeyim.
"dahianlamındade'ler ayrı yazılır" demekten üstümde tüy bitti ya..  bak ne tüy kaldı ne kıl..
|
|
|
|
|
6
|
Tartışma / Çöp Kutusu / Ynt: evet - hayır
|
: Nisan 16, 2008, 08:14:19 ÖÖ
|
hayır.... alttaki dahianlamındade'leri ayrı yazıyor. deepnote: evet arayıp ta bulduklarımızdan olsun inşaallah alttakinin deniz ve doğa manzaralı çok güzel bir evi var  dahianlamındade'ler ayrı yazılır ve dahi bu de'ler ta'kırdamaz.
|
|
|
|
|
7
|
Eğlence / Oyunlar / Ynt: kıl tipler
|
: Nisan 13, 2008, 09:16:32 ÖS
|
en kıl ve dahi kıllı tip dahianlamındadeli'dir.bak şekil 1  şekil 1 . dahianlamındadeli sensin kıl. 
|
|
|
|
|
9
|
Eğlence / Oyunlar / dahianlamındade vakası
|
: Nisan 11, 2008, 04:21:53 ÖS
|
yarışır gibi sevme beni /herkes yendi sen yenme..
ne kadar ince dizeler
gibi gibi gibiler ülkesinde gibi gibi sevme beni kara gözlükler ardından görmezden gelme beni bildiğim şeyleri soruyor gibi yapma germe beni yarışır gibi sevme herkes yendi sen yenme hiçbir şeyi hiç kimseyi herkes gibi sevmedim ben onca yaraya açlığa karşılık beklemeden çok zamansız gittiler hiç acelem yokken sen gitme yarışır gibi sevme herkes yendi sen yenme hayat beni savurdu yerden yere sen esme ad koyunca büyüsü bozulur diye isimsiz izinsiz içinden sev beni gibiler ülkesinde gibi gibi sevme beni 'bence de öyle feridun düzağaç şarkısı tam 12 den vuruyor isimsiz,izinsiz' dahianlamındade'ler ayrı yazılır. http://www.youtube.com/watch?v=c_jIhst1A8w
|
|
|
|
|
10
|
Tartışma / Edebiyat / dahianlamındade vakası
|
: Nisan 10, 2008, 02:50:57 ÖS
|
Edebiyat benim için bir aşk. Ve sadece edebiyat öğretmenliği yapıyorum. Dil ve Anlatım derslerine asla girmem. Çünkü dil ve anlatım derslerinde konu anlatacaksın ve öğrenciye bir temel vermek zorundasın. Aynı şeyler edebiyat içinde geçerli fakat edebiyat tarih olsun dil ve anlatım olsun bir harman ve nedense bana daha huzurlu geliyor.
dahianlamındade'ler ayrı yazılır. bu kural sibirya'da da geçerlidir.
|
|
|
|
|
11
|
Eğlence / Komik Resimler / Ynt: Yurdum İnsanı....
|
: Nisan 10, 2008, 01:55:46 ÖS
|
Günay kardeşim ben seni eleştirmek istemedim o yazı alıntıdır. Onu kare içerisinde gösteremdim. Sorun sanırım budur. Bu eleştirimi delice Zeytin hanima yazdım. O herşeye kızıyor ya. bende yazıyorum.
neden ... bunada mı kızıyorsun ya?
bende edebiyatla ilgili olan kızmını anlamış değilim.
ne dememi istersiniz size. sizde onda edebiyatla ilgili ne buldunuz merak ediyorum.
|
|
|
|
|
12
|
Şiirler, Düz Yazılar / Sizin Şiirleriniz / dahianlamındade vakası_elif,,
|
: Nisan 09, 2008, 12:33:10 ÖS
|
tebrikler yine çok güzel dile getirmişsiniz duyguları.yalın bir dille ..özellikle şu bölüm çok etkileyici benim için.... """"Belkide olabilme ihtimeline sığındığım bir aşkın sabahına hasretim,belkide tetiğini çekemediğim bir sevdanın arpacığındayım bu gün,oysa kalbim çokdan vuruldu, kan kaybeden yüreğimin yasındayım. """ çok etkileyici ....
benim için de şu bölümler çok etkileyici: """"Belkide olabilme ihtimeline sığındığım bir aşkın sabahına hasretim,belkide tetiğini çekemediğim bir sevdanın arpacığındayım bu gün,oysa kalbim çokdan vuruldu, kan kaybeden yüreğimin yasındayım. """
çok etkileyici ....
|
|
|
|
|
13
|
Tartışma / Çöp Kutusu / uzman_dahianlamındade vakası
|
: Nisan 09, 2008, 11:02:06 ÖÖ
|
Çünkü, günümüzde herşey mevcut teknolojinin son duragına gelindi. Günümüzde insanlar edebiyat yerine sinema ,bilgisayar ,televizyon ,şans oyunları denen seylerden başka birşey düşünmeyi bilmiyor.İşte farkta burda eski insan düşünyormuş. Kardeşim şimdiki insanlar da düşünme diye bir kavram olmadıgı için edebiyat eskisi gibi zevk vermiyor.
dahianlamındade'ler ayrı yazılır, bu biiiiiiiiiiiiiir. d sertleşip t olmaz. ikiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii. bulunma durumu eki bitişik yazılır. üüüüüüç.
|
|
|
|
|