edebiyatogretmeni.net forum
Aralık 01, 2008, 06:51:59 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 13
1   EÄŸitim / İnternet ve Bilgisayar Programları / Ynt: kütüphane programı : Kasım 30, 2008, 05:59:50 ÖS
teşekkürler hocam...
2   EÄŸitim / İnternet ve Bilgisayar Programları / kütüphane programı : Kasım 29, 2008, 10:32:13 ÖS
okul kütüphanemiz için kütüphane programı arıyorum.
Kullanışlı ücretsiz kütüphane programı bilenler,bu bilgilerini paylaşırsa çok sevinirim.
3  Sunular, Videolar / Ders Sunuları / Ynt: Aşıkların Hayatından Kesitler : Kasım 20, 2008, 10:23:44 ÖS
yenilerseniz sevinirim link çalışmıyor.
4  BaÅŸlarken... / Yardım / Ynt: Abdullah Efendi'nin Rüyaları : Kasım 20, 2008, 10:17:56 ÖS
ben o kitabı üniversiteye giderken okumuştum hakikaten çok değişik, ilginç ve başarılı bir kitap. e-kitabını da bulabileceğinizi pek zannetmiyorum.
5  Etkinlikler / Belirli Gün ve Haftalar, Sosyal Kulüpler / Ynt: 12 MART İSTİKLAL MARÅžININ KABULÜ VE MEHMET AKİF'İ ANMA GÜNÜ SUNUM METNİ : Kasım 19, 2008, 06:04:56 ÖS
link açılmıyor yenilerseniz çok sevinirim...
ayrıca istiklal marşı ile ilgili elinde doküman olan arkadaÅŸlar,  dokümanlarını paylaşırlarsa çok sevinirim...
6  BaÅŸlarken... / Yardım / Ynt: Bir Öğretmeni Åžikayet Etme ?[Yardım] : Kasım 18, 2008, 11:23:13 ÖS
Alıntı
BENCE ÖĞRETMENLER PİSKOLOJİK VE BİLGİ TESTİNDEN GEÇMELİ!!! YENİ NESİLLER COK BERBAT ÖĞRETMEN STATÜSÜ OLAN COK AZ ÖĞRETMEN VAR.. VE GİT GİDE AZALIYOR... SÖZÜM MECLİSDEN DIŞARIYA.
önce imla kurallarına uygun yazmayı dene bence. anlatım bozukluğuna da dikkat et! söylediğini anlamakta zorluk çekiyorum doğrusu.
kaldı ki bence senin bu tavrın çok da doğru değil. ben öğretmen olmama rağmen eski öğretmenlerimin berbat olup olmadıklarına hala karar veremedim.Dünya sizin etrafınızda dönmüyor. Bu söylediklerimin akabinde bana da kızabilirsin belki ama bu gerçeği değişmez.
önce kendinizi değerlendirin, önce kendinize bakın sonra başkalarını eleştirin.

7  BaÅŸlarken... / Yardım / Ynt: Bir Öğretmeni Åžikayet Etme ?[Yardım] : Kasım 15, 2008, 09:51:31 ÖS
Ama bunun 2 mislini sözlü notunda senden çıkarır(bu alanda öğretmene karışılmaz).

Hocam, öğretmen sözlü notunu verirken yazılı notlarını göz önünde bulundurur. Yazılı notlarının ortalamasından düşük sözlü notu veremez.
hocam bildiğim kadarıyla bu ilk öğretim yönetmeliğinde vardır.Lisede böyle bir durum söz konusu değildir.Yönetmeliğe bakarsanız bunu göreceksiniz.
  Sözlü Sınavlar
Millî Eğitim Bakanlığı Orta Öğretim Kurumları Sınıf
   Gecme ve Sınav YönetmeliÄŸi
      Madde 21 – Bir dönemde öğrencilere her dersten en az bir sözlü sınav puanının verilmesi esastır. Dersin özelliÄŸine göre ve imkânlar ölçüsünde daha çok sözlü puanı da verilebilir. Sözlü sınav için baÅŸlı başına bir ders saati ayrılmaz. Sözlü puanı, öğrencilerin sosyal etkinliklerdeki çalışmaları, derse hazırlıkları, ders içindeki etkinlikleri ve dersle ilgili araÅŸtırma çalışmaları deÄŸerlendirilerek verilir ve sonuç öğrenciye bildirilir.

burada söylediğiniz duruma dayanak oluşturacak bir husus göremedim.Eğer bunun bir yönetmeliği varsa yönetmeliği söyleyebilir misiniz.Bu sözlü notları konusu sürekli tartışılıyor.Eğer bir madde varsa lütfen paylaşın...
8  BaÅŸlarken... / Yardım / Ynt: kütüphane egzersizi : Kasım 15, 2008, 01:07:00 ÖÖ
bu egzersizleri de kontrol eden bir okuldan çağırılan öğretmen. Bu nedenle tekrar şansınızı deneyin ve yüz yüze konuşun ilçenizle.Kütüphane egzersizi alanlar var.
9  BaÅŸlarken... / Yardım / Ynt: Bir Öğretmeni Åžikayet Etme ?[Yardım] : Kasım 15, 2008, 12:58:07 ÖÖ
Ben hiçbir öğretmenin taraflı davranacağını düşümüyorum.Kaldı ki ÅŸikayet bile etsen oluÅŸturlacak kurul öğretmeninin cevap anahtarıyla yazılı kağıdını deÄŸerlendirecek.(deÄŸerlendirecek öğretmenler de öğretmeninin  arkadaÅŸları olacak) Ve son olarak 5-10 puan için öğretmenine karşı gelmen anlamsız mutlaka onun da haklı olduÄŸu kısımlar vardır o senden çok ÅŸey biliyor bunu kabul et. ÅŸikayet etsen ve puanını yükseltsen de öğretmenine birÅŸey olmaz. Ama bunun 2 mislini sözlü notunda senden çıkarır(bu alanda öğretmene karışılmaz). Sonuçta öğretmenim iyi niyetli bana kin gütmez diyorsan hocanla tartışmaktan vazgeç ona güven, yok öğretmenim kötü niyetli diyorsan o zaman kesinlikle uÄŸraÅŸma daha çok sıkıntıya çekersin.
10  Tartışma / Edebiyat / Ynt: Uyak Var mı Yok mu : Kasım 11, 2008, 10:18:06 ÖS
kafiye illa kelime kökünde olacak diye bir şart yoktur. yukarıdaki örnektekiler zengin kafiyedir.
11  BaÅŸlarken... / Önerileriniz / Ynt: Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavına Nasıl Çalışalım? : Kasım 06, 2008, 10:18:33 ÖS
hocam zehir etmesinden bahsetmiyoruz sadece ve sadece anadolu lisesi ile genel liselerin pek bir farkı olmadığından bazen genel liselerin and'dan daha iyi olabileceğinden bahsediyoruz.Elbette tam tersinin mümkün olduğu okullarda vardır.
Ama yine de söylüyorum okulunuzu seviyorsanız anadolu olsun diye yer değiştirmeyin derim.
12  BaÅŸlarken... / Önerileriniz / Ynt: Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavına Nasıl Çalışalım? : Kasım 06, 2008, 04:47:17 ÖS
eÄŸer okulunuza iliÅŸkin bir sıkıntınız yoksa , anadolu lisesine geçeceÄŸim  diye okulunuzu deÄŸiÅŸtirmeyin derim.
13  BaÅŸlarken... / Önerileriniz / Ynt: Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavına Nasıl Çalışalım? : Kasım 05, 2008, 06:31:06 ÖS
Ben istanbuldayım genel liseden anadoluya geçtim genel lise çok daha iyiydi.
14  Tartışma / Anketler / Ynt: AyÅŸe Kulin`in hangi eserlerini okudunuz? : Ekim 31, 2008, 11:18:13 ÖS
veda'yı okudum.Ama kitaba ilişkin fazlaca eleştirim var açıkçası konun ele alınışı çok sıradan. akıcı bir kitap ama edebi yönü bence zayıf...Ayrıca bazı yerlerinde gereksiz ayrıntılara çokça yer vermiş. çelişkilerle dolu ....yani 10 üzerinden anca 5 verirdim. Ayşe kulin sevenlerin hoşgörüsüne sığınarak...
15  BaÅŸlarken... / Önerileriniz / Ynt: Anadolu Liselerine Öğretmen Seçme Sınavına Nasıl Çalışalım? : Ekim 31, 2008, 11:06:56 ÖS
ya hakikaten arkadaÅŸlar okulunuzdan memnunsanız kesinlikle ama kesinlikle deÄŸiÅŸtirmeyin. 7 saat ders tam gün boÅŸ günüm yok düz lisedeyken vardı. öğrenciler şımarık veliler şımarık. idare aman öğrenci ÅŸikeyetçi olmasın tavrında öğrenci bazında disiplin yok öğrencilere kırılacak eÅŸya muamelesi yapıyorlar kot pantolonla derse giriyor öğrenciler... utanmasam eski okuluma dönerdim Gülümseme ayrıca fen sınıflarında 2 saat 3 saat ders alan dersi deÄŸil össde soru yok. Tm sınıfları bile bu konudan 3 soru çıkacak diye kafamızı ÅŸiÅŸiriyorsunuz mantığında, hocam özetini verin ÅŸiir açıklamayalım kitabı iÅŸlemeyelim veryansınları.eskiden 4 sınıfım vardı 5 saat ders ne güzeldi.ayrıca 30 kiÅŸilik sınıf ama maaÅŸallah 50 kiÅŸilik kahırları var.Ha elbette içinde iyi öğrenciler de var ama o kadar iyi öğrenci (belki fazlası) eski okulumda da vardı. Sonuçta ben öğretmenim ipler benim elimde olsun idealistim diyorsanız anadolu gidilmemesi gereken yer...Yok bence farketmez alttan alabilirim bana ne  diyorsanız anadolu lisesine geçin. bence anadolu lisesine bu öğrencilerden dolayı öğretmen bulamadıkları için (reklam kokan hareketler bunlar) sınav açıp öğretmenleri kandırıyorlar bakın ne güzel okul onun için sınav açıyoruz diye...biz 3 arkadaÅŸtık üçümüzde piÅŸmanız. edebiyat öğretmeni tm ve sosyal sınıfın az olduÄŸu okula gitmemeli bence.
bu arada sınava hiç çalışmadım 85 puan aldım. Ama istersen ınkılap tarihine çalışabilirsiniz.
Sayfa: [1] 2 3 ... 13
Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!