edebiyatogretmeni.net forum
Aralık 01, 2008, 06:35:18 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa Yardım Ara Giriş Yap Kayıt  
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 257
1   Eğitim / Eğitim Haberleri / İdeefix 6. Sanal Kitap Fuarı başladı : Bugün 06:13:47 ÖS
Bu yıl aralarında NTV Yayınlarının da bulunduğu 150 yayınevinin katıldığı internet ortamındaki fuarda, 40 bin kitap, yüzde 25 ile 50 arasında değişen indirimlerle okurlara sunuldu...
İSTANBUL - İnternette kitap satışı yapan “www.ideefixe.com”un, “Gitmesi gelmesi en kolay fuar” sloganıyla düzenlediği sanal kitap fuarı başladı.
Anadolu’daki okurların büyük kentlerde gerçekleştirilen kitap fuarlarından yararlanamadığı gerçeğinden hareketle yola çıkan “www.ideefixe.com” yöneticileri, 6 yıldır bu açığı kapatmak için sanal kitap fuarı düzenliyor.

Bu yıl aralarında NTV Yayınları, Ayrıntı Yayınları, İletişim Yayınları, Yapı Kredi Yayınları, Doğan Kitap, Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları ve İthaki Yayınlarının da bulunduğu 150 yayınevinin katıldığı fuarda 40 bin kitap yüzde 25 ile 50 arasında değişen indirim oranlarıyla satışa sunuldu.

Sanal fuar için özel hazırlanan Tahsin Yücel (18 kitap), Susanna Tamaro (11 kitap), Jose Mauro de Vasconcelos (11 kitap), Hermann Hesse (7 kitap), Isabel Allende (14 kitap) ve Stefan Zweig (13 kitap) setlerinde de yüzde 45 indirim yapıldı.

Fuar kapsamında 27 Kasımdan itibaren her gün alıntıların hangi kitaplardan olduğunu en hızlı bulmaya yönelik “Ödüllü Alıntı Yarışması” düzenlenecek. Yarışmayı kazananlara sürpriz hediyeler verilecek.

Peşin fiyatına taksit imkanı sunulan ve 150 YTL’nin üzerindeki siparişlerden kargo ücretinin alınmadığı fuar, 24 Aralıka kadar sürecek.

Fuarın birinci yılında 32 bin, ikinci yılında 65 bin, üçüncü yılında 102 bin, dördüncü yılında 116 bin kitap satıldı.

5. Sanal Kitap Fuarını ziyaret eden 1,7 milyon kişi 16,5 milyon kitabı inceledi, 152 bin kitap satın aldı.

2  Eğlence / Fıkralar / Ynt: Neyzen Tevfik : Bugün 05:50:04 ÖS
Evet o heykeli ben de görmüştüm.Bu arada Bafra, kaza değil ilçe. İl olmasını diliyorum.Seçim öncesi bu isteğimi de yazayım.Ne olur ne olmaz.  Kahkaha
3  Etkinlikler / Şiir Dinletisi / Ynt: HAYKIR ACINI EY HALK : Bugün 05:43:52 ÖS
yaralar haykırışlarla değil merhametle onarılır..ayrıca 'sevginin ve öfkenin uğultusu 'ifadesine de katılamıyorum.çünkü sevgi ve öfke yanyana  olacak kavramlar değil ki...sorunlar kavgayla çatışmayla isyanla çözülemez...sevgiyle..sevgiyle.. sevgiyle..
bence de kötü şiir.
Madem beğenmiyorsun niye ekledin ki?
4  Eğlence / Diğerleri... / Ynt: KEDİ HİLMİ : Bugün 01:19:26 ÖS
Zaten resimdekini senin sanmıştım.Senin de olsa olsa böyle netten ayrılmayan bir kedin olurdu.  Sırıtan
5  Tartışma / Güncel Haberler / Ynt: TDK'den Süper Hizmet, Binlerce Makale (pdf formatında) : Bugün 01:01:41 ÖS
Teşekkürler.
M.Sinan Kaçalin hocamızın prof. olduğunu da öğrendim.Dile verdiği emek ve zamandan dolayı hak ettiği yere gelmesine sevindim.Tebrikler.
6  Tanışma, Sohbet / Haftanın Konuğu / Ynt: Fuzuliye Bu haftaki Konuğumuz : Bugün 12:51:54 ÖS
Bence kalsın bu sayfa arada gelir sana yazarım.Dertleşiriz.  Masum
7  Eğlence / Oyunlar / Ynt: Benden sonra kim yazar : Bugün 12:49:50 ÖS
Bunlar zaten kadın işi değil.  Dil çıkaran İşin cinsiyeti olmaz.
8  Tanışma, Sohbet / Haftanın Konuğu / Ynt: Fuzuliye Bu haftaki Konuğumuz : Bugün 12:47:48 ÖS
Gerginim.İşler bitmiyor.Tatile kadar bitirmem gerek ama olmuyor.Seninle tartışıp stres atayım dedim.  Sırıtan Nasıl gidiyorum?
9  Eğlence / Diğerleri... / Ynt: KEDİ HİLMİ : Bugün 12:44:32 ÖS
Onu da pek sevmem.Şero...  Öpücük Sen kediden ötesin.  Sırıtan
10  Tanışma, Sohbet / Haftanın Konuğu / Ynt: Fuzuliye Bu haftaki Konuğumuz : Bugün 12:41:10 ÖS
Sorun çıkardığımı,seni anlamadığımı  mı imâ ediyorsun?  Dil çıkaran
11  Etkinlikler / Şiir Dinletisi / Ynt: İstanbul'u Dinliyorum Gözlerim Kapalı- Orhan Veli ( Cem Karaca Yorumu) : Bugün 12:35:59 ÖS
Bir de bestelenmiş şekliyle dinlemek ayrı güzeldir.
12  Tanışma, Sohbet / Haftanın Konuğu / Ynt: Fuzuliye Bu haftaki Konuğumuz : Bugün 12:34:35 ÖS
Ne demek şimdi bu?  Kızgın Konuk olanlara gönderme mi?  Dil çıkaran
13   Eğitim / İnternet ve Bilgisayar Programları / Ynt: Nasıl Forum Kurulur? : Bugün 12:33:33 ÖS
Beni transfer etmekle başlayabilirsin.  Kahkaha
Sağlam temel olursun.  Sırıtan
14  Eğlence / Diğerleri... / Ynt: KEDİ HİLMİ : Bugün 08:52:03 ÖÖ
Meryem senin kedin mi var?  Şaşırmış
Resimler için teşekkürler .Hilmi de dahil, sevmiyorum bu kedileri.
15  Etkinlikler / Şiir Dinletisi / Ynt: Ben Bir Ceviz Ağacıyım- Nazım Hikmet- Cem Karaca : Bugün 08:37:15 ÖÖ
Teşekkür ederim Meryem.  Gülümseme Sevdiğim şiir ve şarkılardandır.Nazım'ın şiirlerine Cem'in güzel sesi nasıl da yakışıyor.  Öpücük
Sayfa: [1] 2 3 ... 257
Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!