|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #1140 : Eylül 13, 2011, 10:55:32 ÖÖ » |
|
Es-Selam.. Sevgili Günlük.. Ömür akıp gidiyor.. Ne çok zaman olmuş seni görmeyeli..
Hoşgeldiniz. 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #1141 : Aralık 21, 2011, 08:46:15 ÖS » |
|
Sevgili günlük. Bugün sadece nöbetçiyim diye gittim okula. Derslerde hiçbir şey yapmadım desem yeridir. sabahtan başlayan ve beni bezdiren sırt ağrısı bugün hayatımı mahvetti. Doktor ise kalpten şüphelendi. Ağrı kesici ve kas gevşetici verdi. "Geçmezse de hemen gel veya kalp doktoruna git efor ve ekg çektir." dedi. "Bir de stresli olduğunu öğrendiğinde bir ara gel sana sakinleşirici vereyim." dedi. Ya bende varmış da varmış. Nefes aldırmadı bu ağrı bana. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #1142 : Aralık 21, 2011, 10:10:48 ÖS » |
|
Hiç korkma fıstığım bu doktorlar abartmayı çok severler annem yeldir yel derdi... Üç güne kalmaz geçer, sakın sakinleştirici alayım falan deme. Doktor sana istirahat versin nasihat vereceğine. Çok yormuşsun bedenini ve beynini. Canım arkadaşım acil şifa diliyorum Allahtan...
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #1143 : Aralık 21, 2011, 11:18:19 ÖS » |
|
Hiç korkma fıstığım bu doktorlar abartmayı çok severler annem yeldir yel derdi... Üç güne kalmaz geçer, sakın sakinleştirici alayım falan deme. Doktor sana istirahat versin nasihat vereceğine. Çok yormuşsun bedenini ve beynini. Canım arkadaşım acil şifa diliyorum Allahtan...
Çıldırmak üzereyim. hepsi bu...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lâle
|
 |
« Yanıtla #1144 : Aralık 22, 2011, 07:05:53 ÖS » |
|
Ne çıldırması tatlım?!  Bir kaç gün istirahat et,bir şeyciğin kalmaz.İşten uzaklaş biraz. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kurtuluş53
|
 |
« Yanıtla #1145 : Ocak 07, 2012, 08:07:16 ÖS » |
|
Sevgili günlük, Bugün seni halka açıyorum. (15 dk sonra) Vazgeçtim, açmıyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #1146 : Ocak 07, 2012, 11:01:51 ÖS » |
|
Ne çıldırması tatlım?!  Bir kaç gün istirahat et,bir şeyciğin kalmaz.İşten uzaklaş biraz.  Tavsiyene uydum şekerim, evde temizlik yaptım ama çok işe yaradı. İşten o kadar bunalmışım ki hoşlanarak yapmadığım ev temizliği bile beni rahatlattı. Oh beee!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyah_karga
|
 |
« Yanıtla #1147 : Ocak 24, 2012, 11:01:06 ÖÖ » |
|
izmir izmir izmir ileri
|
|
|
|
|
|
Ben; Zirvesi karlı dağlarda, kutuplarda yaşar ısınırım. Sen; O'ra da yaşıyorsun aşk a özlemle, vuslatsızca
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #1148 : Nisan 05, 2012, 06:08:09 ÖS » |
|
9 Mart Cuma...Haftanın son günü...Kahvemi yaptım.Uzun zamandır merak ettiğim filmi koydum:"The Iron Lady" .İzleyecektim,bitecekti.Her zamanki gibi işte.İzleyemedim hiç de izleyemeyeceğim.Daha ilk dakikalar belediyeden verilen berbat anonsu hatırlatacak bana.16 yaşında kaybettiğimiz öğrencimin adını duyduğum anı hatırlatacak.Bu kadar genç,o kadar iyi,güzel ne varsa hepsini yaşatan Tunay'ım nasıl ölebilir?Öyle güzel gülen bir çocuğun kalbi nasıl bu kadar zayıf olabilir?Ve beş para etmez insanlar onun yaşayamadığı yılları nasıl yaşayabilir?Ben onun bana gitarı eşliğinde söylediği türküyü nasıl unutabilirim:Sen gömmelisin beni ellerinle ellerinle toprağıma???Cevabın var mı sevgili günlük?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 05, 2012, 06:09:48 ÖS Gönderen: As »
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #1149 : Nisan 05, 2012, 06:34:36 ÖS » |
|
Başın sağ olsun As. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #1150 : Nisan 07, 2012, 12:39:41 ÖS » |
|
9 Mart Cuma...Haftanın son günü...Kahvemi yaptım.Uzun zamandır merak ettiğim filmi koydum:"The Iron Lady" .İzleyecektim,bitecekti.Her zamanki gibi işte.İzleyemedim hiç de izleyemeyeceğim.Daha ilk dakikalar belediyeden verilen berbat anonsu hatırlatacak bana.16 yaşında kaybettiğimiz öğrencimin adını duyduğum anı hatırlatacak.Bu kadar genç,o kadar iyi,güzel ne varsa hepsini yaşatan Tunay'ım nasıl ölebilir?Öyle güzel gülen bir çocuğun kalbi nasıl bu kadar zayıf olabilir?Ve beş para etmez insanlar onun yaşayamadığı yılları nasıl yaşayabilir?Ben onun bana gitarı eşliğinde söylediği türküyü nasıl unutabilirim:Sen gömmelisin beni ellerinle ellerinle toprağıma???Cevabın var mı sevgili günlük?
Canım başın sağ olsun çok üzüldüm. Giden genç olunca acısı daha bir derin oluyor. Mekanı cennet olsun. Rabbim ailesine sabırlar versin.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #1151 : Nisan 10, 2012, 08:57:42 ÖS » |
|
Başınız sağ olsun hocam.
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|