|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #3060 : Şubat 06, 2012, 10:30:06 ÖS » |
|
Fark ettim ki, forumda uzun zamandı 2. sayfaya taşan konu " hamsi - helva ilişkisi " ... Teşekkürler Meryem Sultan Çok sevindim biz üçümüz bine bedeliz ... ben de teşekkür ederim muhabbet harikaydı hele edebiyat Öğretmenimin ciddi yorumlarına bayıldım...
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #3061 : Şubat 06, 2012, 10:32:02 ÖS » |
|
Çok sevindim biz üçümüz bine bedeliz ... ben de teşekkür ederim muhabbet harikaydı hele edebiyat Öğretmenimin ciddi yorumlarına bayıldım...
Ya iki kaçığın ortasındaymışım da haberim yokmuş. Hadi senden beklerdim mMery de Erbil'im Korkmaz'ımı da mı kendine benzettin sen?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #3062 : Şubat 06, 2012, 10:32:24 ÖS » |
|
Twiter'ı hiç mi hiç anlamadım zaten. Artık bu tip şeylere karşı doygunluk hissim var. Hayatını kendi kaleme alacak ama ben Zülfü Livaneli'ye yazmasını istedim. Yazar arkadşaları da var bildiğimzi ama onlar olmaz. Bu romanı ancak Zülfü Livaneli yazmalı. Hatta dediğim gibi filmi çekilmeli.
İlk başlarda bende anlamamıştım  Zülfü Livaneli güzel yazar, güzel söyler, güzel de çeker , ama birkaç dengesiz gereksiz tepki koyar
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #3063 : Şubat 06, 2012, 10:33:24 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
"Bu memlekette sağcı solcu yoktur, ilerici gerici yoktur. - Bu memlekette namuslular ve namussuzlar vardır."
Cemil Meriç
Ölmez bu vatan, farz-ı muhâl, ölse de hattâ, Çekmez kürenin sırtı o tâbût-ı cesîmi.
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #3064 : Şubat 06, 2012, 10:37:59 ÖS » |
|
Zülfü bir tanedir. Demek Erbil sattın beni haa. Tamam sen artık sadece erbilsin. iyelikler yok artık. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #3065 : Şubat 06, 2012, 10:41:45 ÖS » |
|
Maksat muhabbet canım arkadaşım... bak şurda üç kişiyiz bozulmasın birlik beraberliğimiz... Erbil'in bileceğine yüzde yüz emindim... hadi bir soru da sen sor ben bilemeyecem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #3066 : Şubat 06, 2012, 10:47:48 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Cemil Meriç
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #3068 : Şubat 06, 2012, 10:51:50 ÖS » |
|
Küstüm ben.
Latif Doğan geldi aklıma  Ekmeğimin tuzu olsan 
|
|
|
|
|
|
Cemil Meriç
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #3069 : Şubat 06, 2012, 10:57:27 ÖS » |
|
Tuzu azalttılar ekmekte başka bir şey söyle Erbiiil. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #3070 : Şubat 06, 2012, 10:59:08 ÖS » |
|
Küstüm ben.
Ya buldum işte... bir biskerem versem bisaslısız... banane elin kereminden diyecen şimdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maverâ_Erbil
|
 |
« Yanıtla #3071 : Şubat 06, 2012, 11:04:31 ÖS » |
|
Tuzu azalttılar ekmekte başka bir şey söyle Erbiiil.  Bizim burada ekmeği görseniz, bu ne dersiniz  Sizin oraların 3-4 katıdır bir tanesi  Tuz atıp yiyen de gördüm ben 
|
|
|
|
|
|
Cemil Meriç
Mithat Cemal Kuntay
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #3072 : Şubat 10, 2012, 05:40:29 ÖS » |
|
Yeni bombalarını bekliyorum. bend e bir şeyler yapmak istiyorum ama bu sene bir gönül yorgunluğum var. Bir bıkkınlık. Yazılaırnı buraya da eklersen okuruz. Bırakma yarıda. Ben bir hayat hikayesi dinledim ve yazamadığıma o kadar hayıflanıyorum ki. O hayatı kitaplaştımayı çok isterdim. hatta yazdıktan sonra da senaryolaştırılıp filminin çekilmesini. Facebooku ben de arada özlüyorum ama böyle kafam çok rahat. Dolduruyor kafayı facebook.
Hocam bende dayanamadım açtım facebooku siz de gelin tam olsun. 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #3073 : Şubat 10, 2012, 06:14:13 ÖS » |
|
Hocam bende dayanamadım açtım facebooku siz de gelin tam olsun.  Canım şu sıralar böyle iyiyim. Belki ilerleyen zamanlarda açarı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #3074 : Şubat 10, 2012, 07:19:11 ÖS » |
|
Canım şu sıralar böyle iyiyim. Belki ilerleyen zamanlarda açarı.  Tamam hocam böyle iyiyseniz açmasanız bile olur.Ben açtım ama şimdilik bir sıkıntım yok. 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|