|
as
|
 |
« Yanıtla #255 : Mayıs 09, 2008, 02:38:21 ÖS » |
|
Bazen bir serçe kadar güçsüzsem bir nedeni vardır (y.güney)
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökseyle sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerde bulamazsın Ansızın bir deli çayda içersin de kanamazsın
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #256 : Mayıs 09, 2008, 02:57:20 ÖS » |
|
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür. (Aristo
|
|
|
|
|
|
............firarigüzel................
|
|
|
dlk
Newbie
|
 |
« Yanıtla #257 : Mayıs 10, 2008, 05:43:44 ÖS » |
|
Ne efsunkar imişsin ah ey didar-i hürriyet Esir-i aşkın olduk gerçi kurtulduk esaretten Namık Kemal -Hürriyet Kasidesi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sebepsiz
Newbie
|
 |
« Yanıtla #258 : Mayıs 10, 2008, 07:09:22 ÖS » |
|
(sen ömrün kısasına iliştirmeseydin sözün kısasınının makbul olduğunu daha uzun boylu ağlardım kesikliğine aldırmadan boynumun ve aldır/madan ruhumdaki hançer kırıklarını.. hançerem hep devrik.. ........................................ susuyorum)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #259 : Mayıs 10, 2008, 08:59:51 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
Yaşadıklarınla bir olup Geleceğin genlerini bozmak gibi hayat, Oynak bir türküyü hüzünle söylemek gibi Bir ağıdı coşturmak gibi belki biraz...
Fuzuliye
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #260 : Mayıs 10, 2008, 09:21:19 ÖS » |
|
Sarıyı içimden dedim, sıra laciverte geldi. Laciverrrrtttt! 
|
|
|
|
|
|
Yaşadıklarınla bir olup Geleceğin genlerini bozmak gibi hayat, Oynak bir türküyü hüzünle söylemek gibi Bir ağıdı coşturmak gibi belki biraz...
Fuzuliye
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #261 : Mayıs 10, 2008, 09:22:17 ÖS » |
|
fuzuliye sarı desene desene deseneeee  sen sarı kırmızıyı giyip kadıköye insene 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökseyle sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerde bulamazsın Ansızın bir deli çayda içersin de kanamazsın
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #262 : Mayıs 10, 2008, 09:27:55 ÖS » |
|
o kıyafetle orada olduğuna inanmamı beklemezsin 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
|
 |
« Yanıtla #263 : Mayıs 14, 2008, 08:29:17 ÖÖ » |
|
arkadaşlar bir mısra istenmiş olmasına rağmen neden en az birkaç mısra yazıyor anlamadım
Selam verdim rüşvet değildür deyu almadılar
|
|
|
|
|
|
müslüman yürekler bilirim daha kızdı mı cehennem kesilir sevdi mi cennet eller bilirim haşin hoyrat mert alınlar görmüşüm ki vatanımın coğrafyasıdır her kırışığı sorulacak bir hesabı her çizgisi tarihten bir yaprağı anlatır.
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #264 : Mayıs 15, 2008, 09:50:49 ÖS » |
|
Ne çıkarsa bahtımıza. Yar yüreğin yar bölüşelim Beraber ağlayalım dertleşelim Yar yüreğin yar, yarmaya değer Bir insan tanımak oğul, bir cihan tanımaya bedel.
bedri rahmi
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #265 : Mayıs 16, 2008, 01:20:36 ÖS » |
|
Umrunda mı dünya!
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
|
|
|
Belce
|
 |
« Yanıtla #266 : Mayıs 16, 2008, 01:40:19 ÖS » |
|
Martı uçabilir mi denizsiz?
Bombalanırken Cebelitarık
ark kendisindedir kadının.
|
|
|
|
|
|
Şİmdi hafifim,şimdi uçuyorum;şimdi kendimi kendi altımda görüyorum.Bir Tanrı dans edip geçiyor içimden. __ sevgili "yarımındayım yarımda oldugun gibi"
|
|
|
ölümsüz
Newbie
yalana boya allahım beni, boya ki bileyim rengini
|
 |
« Yanıtla #267 : Mayıs 18, 2008, 03:47:22 ÖS » |
|
bu derin bir kesik bıçağın gölgesini bıraktığı kalbimdeki en buyuk yara uzerine tuz bastığı her acı diner mi sandın sende tek gözyaşıyla ölür mü sandın içimde yaşayan seni zamanla benim kavgam kimseyle degil yaşamla kaderime butum kinim kararsızlığıma nefretim ben senin gidişinle bittim sende gittiğin kadar yaşa.. yaşaki sende yaşa bana yaşattıklarını zamanda 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ölümsüz
Newbie
|
 |
« Yanıtla #268 : Mayıs 18, 2008, 04:08:33 ÖS » |
|
akmayacakmış bir damla gözyaşı gülmeyi unutan gözlerimden işte ilk buna güldüm çunku bu koca bir yalan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ölümsüz
Newbie
|
 |
« Yanıtla #269 : Mayıs 18, 2008, 05:27:14 ÖS » |
|
kelebeğin kanatlarına yükledim hislerimi her kanat çırpıında saçsın diye etrafa sevgimi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|