kızgınım günlük gün kendini çoktan devretti,ben bu geciş anında bilgisayar basındaydım.ne boşluk değil mi..haa yanlış anlama gün bitti diye kızgın değilim benm kızgınlığım baska,boşuna öğrenmeye calışma anlatmayacağım valla anlatmayacağım billa anlatmayacağım.ondan nefret ediyorum günlük(dikkat edersen nedenini yazmadım)evet nefret ediyorum.çok şey değişecek gibi ha ne dersin?istemediğim hoşuma gitmyecek şeyler yasayacağımı hissediyorum sence ne yapmalıyım,mecbur kaldığın için evlenirmiydin sen,mecbur kaldığın için gidermiydin,mecbur kaldığın için anne baba olurmuydun,mecbur kaldığın için sevdiğinden uzak dururmuydun,mecbur kaldığın için el öpermiydin,mecbur kaldığın için bir adım geri gidermiydin,mecbur kaldığın için mecburiyetleri yasarmıydın...........çok soru sordum affet oysa ne güzel şeyleri konuşrdk seninle elimde olsaydı keşke dünyayı öküzün boynuzlarından alıp da ellerimin uzerinde döndürebilseydm,ya da benm etrafımda dönseydi.yine de mutluyum üzülmek ne kelime kahroluyorum ama mutlu bi yanım var günlük.avuçlarım arasında olanları koklamanın zaamanı geciyr belki de...........şimdilik uyu sen yarın imtihan yapacağım seni hayattan gecebilecekmisin bakalım bnden gectin sayıyorum şimdiden.......
sevgili günlük her ne kadar sen şahsa özel olsan da tanış bildiklerimizin yazdıklarını okuyunca oldukça şaşırıyorum
hele de mecburiyetlerle yaşamaya mecbur gibi gözüken delice hocam
enteresan çok şaşırdım
nedensiz bir de merak uyandı acep ne içindir niye olmuştur deyi
umarım havalar düzeldikçe ruh hali de düzelir
daha bir mutlu olur
olumsuzluklardan da arınır inş.
daha sonra görüşürüz günlük