|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #285 : Ekim 27, 2008, 10:33:52 ÖS » |
|
Yüreğini her daim ısıtsın sevgimizi hatırlatsın can dosta...
üşüyünce zeki hocamın yüreğine sığınırım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
|
 |
« Yanıtla #286 : Ekim 27, 2008, 10:46:24 ÖS » |
|
Bu konuda cimriyimdir ama dosta azıcık bir yer bırakabilirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #287 : Ekim 27, 2008, 11:20:20 ÖS » |
|
Bu konuda cimriyimdir ama dosta azıcık bir yer bırakabilirim...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
canan _canan
|
 |
« Yanıtla #288 : Ekim 28, 2008, 08:57:53 ÖÖ » |
|
selam sana günlük...evet evet yorgun gözüküyorum haklısın çok da zayıflamış mıyım?galiba evet gözlerimde ki duman mı o hüzün işte...yollara sevdalıyım tozlu topraklı yollara.bir de sol ayagım beni bırakmak üzere...ben yine de yürürrüm... yürürüm...dolarım yolları şehrin üstüne...yağmur var bu gün...kaçmam bilir misin giyinirim damlaları gönlümdeki denizlerin üstüne...
|
|
|
|
|
|
şeb-i yeldayı müneccimle muvakkit ne bilir müptela-yı gama sor kim geceler kaç saat
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #289 : Ekim 31, 2008, 08:41:13 ÖS » |
|
ne diyeyim boşlukta sallanıyor zaman hem çabuk hem sıradan hem hep aynı bu gripte nereden geldi hemen yoklamasa olmaz offfffffffff kendimden hiç memnun değilim kendimi bir yerden aşağı atsam hiç canım yanmasa her şeye kızgınım gıcık oluyorum yatsam uyusam uyusam uyusam kasımpatılar alıp gelsen kapı çalsa uyansam ...
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #290 : Ekim 31, 2008, 09:37:35 ÖS » |
|
sevgili günlük içimdeki insan sevgisini hiç tüketme emi 
|
|
|
|
|
|
yanılma payları bırakıyorum hayatın ölçüsünü alırken bundandır prova etmeden dikişim 
|
|
|
|
emreyunus
|
 |
« Yanıtla #291 : Ekim 31, 2008, 09:48:19 ÖS » |
|
Sevgili günlük günlerimiz hep aydın olsun .görüşürüz bir vakit daha.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #292 : Ekim 31, 2008, 10:08:48 ÖS » |
|
sevgili günlük hayatta menfatsiz ektigim tohumları biçiyorum şimdi ne mutlu bana içim huzurla dolu
|
|
|
|
|
|
yanılma payları bırakıyorum hayatın ölçüsünü alırken bundandır prova etmeden dikişim 
|
|
|
a.hermenci
Full Member

Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân...
|
 |
« Yanıtla #293 : Kasım 01, 2008, 11:32:59 ÖS » |
|
sevgili günlük, meğer para kazanmak ne zormuş...
|
|
|
|
|
|
Yüce dağ başında yağan kar idim, Yağdı yağmur, güneş vurdu eridim. Evvel yarin sevdiceği ben idim, Şimdi uzaklardan bakan el oldum.
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #294 : Kasım 14, 2008, 08:02:32 ÖS » |
|
pek sevgili günlük dün benim doğum günümmüş öylesine birgün 'birgünler' ne çabuk geçiyor sanki hep aynı günü yaşıyoruz kasımpatıları al gel (gelmezsin ya) meğer beklemişim yine de içerledim mi ne sen yine de al gel hem ısrarla hem vazgeçer gibi ey hayat sıkı tut ellerimden
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
H@L€_52
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #295 : Kasım 14, 2008, 08:12:26 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #296 : Kasım 15, 2008, 01:20:16 ÖS » |
|
Saçımı kızıl yaptırayım derken nezle oldum sevgili günlük. Şu an da nefes almakta zorluk çekiyorum. Biz kadınlar güzellik için neler yapıyoruz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #297 : Kasım 16, 2008, 10:16:21 ÖS » |
|
pek sevgili günlük dün benim doğum günümmüş öylesine birgün 'birgünler' ne çabuk geçiyor sanki hep aynı günü yaşıyoruz kasımpatıları al gel (gelmezsin ya) meğer beklemişim yine de içerledim mi ne sen yine de al gel hem ısrarla hem vazgeçer gibi ey hayat sıkı tut ellerimden
Geçmiş doğumgünün kutlu olsun derin. Fazla geçmiş hatta belki ama.  Mutlu yıllar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
|
 |
« Yanıtla #298 : Kasım 16, 2008, 10:43:50 ÖS » |
|
Beynimin bir köşesine not aldım. Seneye derinin doğum gününü kutlamak lazım. Allah sağlıklı mutlu yıllar versin derine. 13 Kasım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mami
Jr. Member

mamiyano
|
 |
« Yanıtla #299 : Kasım 17, 2008, 10:36:27 ÖÖ » |
|
Sevgili günlük; Ne güzel günler geçiriyorduk ancak yine gitti.Şimdi bir daha ne zaman gelir bilmiyorum.Bu yıl üç beş haftada bir görüşüp ayrılıyoruz.Gider gitmez hemen özlüyorum ya.Şimdi geriye mutluluğun bıraktığı sevinç, ayrılığın bıraktığı burukluk var.Bu etki çok garip; ama beni mutlu hissettiriyor.Çok garip ya.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|