|
Fuzuliye
|
 |
« : Mayıs 12, 2008, 05:46:06 ÖS » |
|
Bugün siyahla beyaz gibiydi. Günün yarısına kadar berbat, sonrasında sürprizlerle dolu. Berbat kısmını yazamam çünkü artık diğer yarısının ruh hali var üzerimde. Eski bir arkadaşımla karşılaştım, bir başkasından çook mutlu olduğum bir haber aldım, attım gitti berbat kısmını. Güzel başlayıp kötü biten günlere inat. Attım gitti.
|
|
|
|
|
|
"Kendini bil." Sokrates
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #1 : Mayıs 12, 2008, 07:01:04 ÖS » |
|
sevgili günlük bir günü daha yaşadım güzel bir günü huzurla içime çekerek sevdiklerimin yanımda olmasının verdigi bir seviç belkide
|
|
|
|
|
|
yanılma payları bırakıyorum hayatın ölçüsünü alırken bundandır prova etmeden dikişim 
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #2 : Mayıs 12, 2008, 07:15:46 ÖS » |
|
Bu başlığı kıskandım.Ben açmalıydım.Güzel düşünülmüş bir başlık.Arada sırada buradayım. Sevgili Günlük anlatsam inanmazsın neler yaşadım.Aklıma hiç gelmezdi.Annem okur diye yazmıyorum bundan sonrasını kusura bakma...
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #3 : Mayıs 13, 2008, 11:38:44 ÖS » |
|
Bu başlığı kıskandım.Ben açmalıydım.Güzel düşünülmüş bir başlık.Arada sırada buradayım. Sevgili Günlük anlatsam inanmazsın neler yaşadım.Aklıma hiç gelmezdi.Annem okur diye yazmıyorum bundan sonrasını kusura bakma...
anneniz de mi bu foruma takılıyor? 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #4 : Mayıs 13, 2008, 11:41:39 ÖS » |
|
Kİlitli günlük yok burada ne olur ne olmaz.Sakıncalı yani.Anneler heryerde... Sevgili günlük bugün çok boş işler yaptım.Örneğin oyunlar bölümüne yazdım.as'a kandım.Kandırıldım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 13, 2008, 11:43:56 ÖS » |
|
sevgili günlük bugün insanların kötü niyetli olduğunu öğrendim.kimse göründüğü gibi değil.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #6 : Mayıs 13, 2008, 11:46:44 ÖS » |
|
Sevgili günlük sen ona inanma bana inan. o her şey kötü derken bir de bakmışsın yaşama umutla bağlanır.Bence her şey daha kötü olacak. O seni kandırıyor.İyilerin çok olduğu yerde kötü olmak gerçekten iyi.Ah bir de görünsem...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 13, 2008, 11:50:20 ÖS » |
|
sevgili günlük galiba minervanın gözünü korkuttum.karamsarlığa düştü.bunalıma girebilir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 13, 2008, 11:53:01 ÖS » |
|
Sevgili günlük minerva'mı dada'dan ayıranlara ceza ver n'olur.Ben sana "a" diyor muyum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #9 : Mayıs 13, 2008, 11:56:51 ÖS » |
|
sevgili günlük forumda uzuuun isimler kullanıp tamamını da söyletmeye çalışanları anlamıyorum.benim iki harfim var.nereye olsa sığarım.ama onlar öyle mi ?isimleri bir satırı kaplıyor.belki küresel ısınmayı bile etkiliyordur bunlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #10 : Mayıs 13, 2008, 11:59:18 ÖS » |
|
Sevgili günlük Bazı isimlerin o kadar derin anlamları vardır ki onları basit iki harfle anlatmak imkansızdır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 14, 2008, 12:01:04 ÖÖ » |
|
sevgili günlük marifet de tüm anlamları iki harfe sığdırmak zaten.bunu da herkes yapamaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #12 : Mayıs 14, 2008, 12:08:41 ÖÖ » |
|
Sevgili günlük Erkeklerin bayanlara karşı olan yazışmalarda ve söyleşmelerde öyle bir aşama vardır ki susmalarını gerektirir.Ve biz bu zamanı iyi bilmeliyiz.Yaşamın kerteriz defterinden bir nasihat.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 14, 2008, 12:14:41 ÖÖ » |
|
artık uyuyabilirim sevgili günlük 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hüsamdikit
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 14, 2008, 12:32:34 ÖÖ » |
|
Ne günlükmüş be. Ben gecelerin adamıyım günlük kullanmam gecelik kullanırım! Nasıl espri ama heh heh heh...
|
|
|
|
|
|
Şirler bile pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri âhuya zebun etti felek Yavuz Sultan Selim Han
|
|
|
|