|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #30 : Eylül 06, 2008, 02:25:25 ÖS » |
|
Biri bana hayal kurmayı anlatsın. Nasıl oluyorr, nasıl 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #31 : Eylül 06, 2008, 02:28:23 ÖS » |
|
hayal satan dükkana gidiyorsun ordan pembe renkteki toz olan kovonozu alıyorsuz sonra onu istediginiz kadar doldurunn yüreginize avcunuza ama dikkat edin rüzgarlı havada yapmayın yoksa hepsi puufff uçuyor gidiyor 
|
|
|
|
|
|
yanılma payları bırakıyorum hayatın ölçüsünü alırken bundandır prova etmeden dikişim 
|
|
|
|
zekeriyametin
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #32 : Eylül 06, 2008, 03:00:37 ÖS » |
|
Elimde oltam... Yaş 21 Yer Şarkışla topraksu göleti Yaş 21..... Yaş 21.........
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #33 : Eylül 06, 2008, 05:33:43 ÖS » |
|
21 takılı kaldınız heee 
|
|
|
|
|
|
yanılma payları bırakıyorum hayatın ölçüsünü alırken bundandır prova etmeden dikişim 
|
|
|
|
mevt
|
 |
« Yanıtla #34 : Eylül 06, 2008, 05:38:33 ÖS » |
|
bayramda tatile gitsem yeÅŸilin ve mavinin bol olduÄŸu bir yere yoksa bu Ankara beni delirtecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 06, 2008, 05:42:24 ÖS » |
|
Biri bana hayal kurmayı anlatsın. Nasıl oluyorr, nasıl  Bir elinde cımbız bir elinde ayna...hiçbir şey canını sıkmıyor gibi düşünüyorsun. Olmayacak şeyleri olmuş gibi gözümüzde canlandırıyoruz. Deniz kıyısında otururken hiç beklemediğin bir anda uzun yıllar görmediğin çok sevdiğin bir arkadaşın gelip gözlerini kapatıyor ve ceeee diyor...mesela 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sahara
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 06, 2008, 06:02:15 ÖS » |
|
şu okulu bitirmişim çalışıyorumm 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fuzuliye
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 06, 2008, 08:22:18 ÖS » |
|
Biri bana hayal kurmayı anlatsın. Nasıl oluyorr, nasıl  Bir elinde cımbız bir elinde ayna...hiçbir şey canını sıkmıyor gibi düşünüyorsun. Olmayacak şeyleri olmuş gibi gözümüzde canlandırıyoruz. Deniz kıyısında otururken hiç beklemediğin bir anda uzun yıllar görmediğin çok sevdiğin bir arkadaşın gelip gözlerini kapatıyor ve ceeee diyor...mesela  Ay ne acayip hayal bu. Eee sonra? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SARI KANARYAM
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 06, 2008, 08:27:44 ÖS » |
|
acayiptir burdaki bütün hayeller sende hayallerini yaz mutlu ol
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #39 : Eylül 06, 2008, 08:28:56 ÖS » |
|
Sonrası malum hayalinin en güzel yerinde cebin çalıyor hiç sevmediğin müdürün neredesin fuzuliye planların altında neden tebliğler dergisinin ilgili numaraları yok. Hepsini tekrar düzenle ve getir...diyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
as
|
 |
« Yanıtla #40 : Eylül 06, 2008, 08:31:00 ÖS » |
|
Biri bana hayal kurmayı anlatsın. Nasıl oluyorr, nasıl  Bir elinde cımbız bir elinde ayna...hiçbir şey canını sıkmıyor gibi düşünüyorsun. Olmayacak şeyleri olmuş gibi gözümüzde canlandırıyoruz. Deniz kıyısında otururken hiç beklemediğin bir anda uzun yıllar görmediğin çok sevdiğin bir arkadaşın gelip gözlerini kapatıyor ve ceeee diyor...mesela  Ay ne acayip hayal bu. Eee sonra?  Sonra konuşup hasret gidermeye başlıyorsunuz.Birden bu arkadaşının sana yıllar önce attığı kazığı hatırlıyorsun."Hadi denize girelim."diyorsun.Kız oraların yabancısı.Birlikte ilerliyorsunuz . Sonra "Ayağıma kramp girdi.Sen ilerle ben yetişirim."diyorsun.Kız saf tabi ilerliyor.İkinci adımda kayboluyor.Ve arkadaşınla eski bir hesabı kapatmanın huzuruyla tekrar sahile dönüp denizi seyrediyorsun.  Hayal kurmak böyle rahatlatıcı bir şey işte...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2008, 08:40:51 ÖS Gönderen: as »
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
|
|
SARI KANARYAM
|
 |
« Yanıtla #42 : Eylül 06, 2008, 08:36:19 ÖS » |
|
evet hayal kurmak insanı rahatlatır ve düşünürken uyuyakalırsın uykunda bile kurduğun hayali görürsün ne muhteşemdir hayal kurmak
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 06, 2008, 08:47:42 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin