EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 09, 2012, 12:22:55 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çok ayıp..  (Okunma Sayısı 1743 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
sg2004
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 03, 2010, 08:51:43 ÖS »

Açtığım konuyu neden kapattığınızı anlayamadım ve bir açıklama bekliyorum!!!
« Son Düzenleme: Mart 03, 2010, 09:34:11 ÖS Gönderen: sg2004 » Logged
Lâle
Site Yöneticisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mart 03, 2010, 09:46:48 ÖS »

Forumun beğenmediğiniz yönleri olabilir.Eleştirebilirsiniz de...Ancak, eleştirileriniz ölçülü olmalı.Bu forumda pek çok eğitimci paylaşımda bulunuyor.Belki aileleri ile geçirecekleri zamandan feragat ederek faydalı olma gayesi ile foruma yazıyorlar.Eleştirileriniz, emeği geçen tüm eğitimcileri kapsıyor ve kara çalıyor...Eğitimcinin çocuk psikolojisinden bihaber olması mümkün değil.Kaldı ki paylaşımlarda da buna azami dikkat ediliyor.
Şunu sormak istiyorum:Evinizde tv dizilerindeki cinayet ve vahşet  sahnelerden nasıl koruyorsunuz kardeşinizi?
Bir reklamı uygunsuz bulduğunuz için bu denli sert bir dil kullanmanız normal insan davranışı sayılabilir mi?Eleştirin ,ancak ölçülü...
Ayrıca başlığınızı kaldırdığımı hatırlamıyorum.Belirtmeden edemeyeceğim...
sg2004
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Mart 03, 2010, 10:09:45 ÖS »

Bundan önce 'Verilen reklamlar' diye bir konu açtım ama şu an yok?
Biz her konuda elimizden geldiğince çocuklarımızı böyle şeylerden şiddetten uzak tutmaya çalışıyoruz ve bunun aksinde birşey olduğunda da tepki gösteriyoruz, üzgünüm eğitimcileriniz biraz rahatlar sanırım..herneyse ben şikayetimi dile getirdim gerisi size kalmış..iyi akşamlar
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mart 03, 2010, 11:24:50 ÖS »

Sayın sg2004 çocuklarınızı şiddetten koruma amacındaymışsınız tepkinizde haklı olabilirsiniz ama her şeyin bir adabı vardır. Buradaki arkadaşlarımıza ithafen yazdığınız veya yazacağınız en ufak bir ters sözcükte kurallarımız ve prensiplerimiz doğrultusunda gereğini yapacağımızı kabullenmek zorundasınız. İki mesaj yazmışsınız bu demek oluyor ki bizimle birebir iletişiminiz olmamış hiçbir şey göründüğü gibi değildir. Bir reklama takılıp kalmayın sitemizi yazılanları bir inceleme zahmetinde bulunun yorumunuzda ne kadar haklı olduğunuzu göreceksiniz. Her üyenin başımızın üstünde yeri vardır üslubu zarafet taşıdığı müddetçe.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
sg2004
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mart 03, 2010, 11:42:30 ÖS »

Yo yoo bakın ben konuların içeriğine asla laf etmedim etmem de, sadece böyle çocukların kullandığı bir sitede böyle reklamlar olmasını ciddi anlamda çok yadırgadım..
Yusuf
Site Yöneticisi
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Mart 04, 2010, 03:53:44 ÖS »

Sayın sg2004, konunuzu ben sildim. Silmemde iki sebep var:

1. Üslubunuz ve takındığınız tavır: "Bir daha bu siteye gelmem, çocuğumu da girdirmem" vs söylemleriniz hiç hoş değil. Kimse buraya zorla gelmiyor, o kadar güzel şeyin içinde birkaç olumsuzluğa takılmanız rahatsız edici. Bu forumda fark edemediğiniz ya da fark etmek istemediğiniz o kadar güzel şey var ki...

2. Reklamlar ile ilgili daha önceden açıklama yapmıştım. Yeniden bu konunun tartışılmasına gerek duymadım. Madem konuyu yeniden açtınız reklam konusuna açıklık getireyim:
Reklamları direkt olarak biz almıyoruz, biz sadece sitemize bir kod yerleştiriyoruz ve google, reklam havuzundaki reklamları dönüşümlü olarak yayımlıyor. Bu sistem hemen hemen tüm sitelerde bu şekilde işlerken neden bizim sitemizde takılıp kaldınız anlamakta güçlük çekiyorum. Kaldı ki çok rahatsız edici reklamları zaman zaman engelliyoruz zaten. Arada bir gözden kaçan reklamlar için de bu şekilde konular açmayın lütfen.

« Son Düzenleme: Mart 04, 2010, 04:01:44 ÖS Gönderen: Yusuf » Logged

"...memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."
sg2004
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Mart 04, 2010, 06:33:56 ÖS »

Ben güzellikler yok demedim sadece reklamdan rahatsız olduğumu dile getirdim..sert olmuş olabilir özür dilerim ama gerçekten çok üzüldüm Üzgün Sizler bu reklamları bir şekilde engellemelisiniz sonuçta hepiniz birer eğitimcisiniz ki bu konuda bizler de sizlere destek oluruz..

Sadece bu konuya takıldığımı söylüyorsunuz ama ben siteyi açtığımda ilk o reklamı görüyorum bu sizin için küçük bir ayrıntı olabilir ama bana göre olmaması gereken önemli birşey..

Bir de çok rahatsız edici olanları zaman zaman engelliyoruz diyorsunuz, peki zaman zaman görünmesi normal mi? Bana göre bir defası bile yanlış..

Ahlaki değerlerimize öncelik verelim ki gelecek nesle verilen eğitim kaliteli olsun ve boşa gitmesin..
Benim düşüncelerime katılmayabilirsiniz ama bende sıkıntılarımı dile getirmek istedim..
Teşekkürler..
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM