Sevgili arkadaşlar hatalara çözüm bulmak dururken kendimizi hatanın içinde bulmak gönül kırıyor...biz bir aileyiz( anaçlığım tuttu yine

)
Yazım noktalama gerçekten önemli bir konu...Açık söyleyeyim zaman zaman hiçbir kural tanımadan yazmak da hoşuma gidiyor nedendir bilmem...mesela özellikle forumda küçük harfle başlamak...
Şiir okumayı çok seviyorum.Öyle şiirler karşıma çıkıyor ki küçük harfle başlanmış imlasız, bu şiirleri okurken kendimi olabildiğine özgür hissediyorum ...
İmla ve noktalama edebi bir yazıda olması gereken olmazlardandır...Alışkanlık halini almazsa arada bir kural dışılıklar yapılması beni pek rahatsız etmiyor görmezden gelebiliyorum...O an ki ruh haline bağlı...Kıl olduğum bir zamanımda karşıma kıl olduğum bir insanda görmüşsem bu hatayı karşı atağa geçebiliyorum...Sonuçta insanız her türlü duygulara sahibiz ve dört dörtlük 'mükemmel' değiliz .Bu yüzden de karşıdan mükemmellik beklemek doğru değil diye düşünüyorum...Gördüğümüz hataları kırıcı olmadan güzel bir üslupla dile getirme şansına sahibiz...Bir tebessüm ve iyi niyet bildiren bir sözcükle bu işi kolaylıkla halledebiliriz...
Hoşgörü ve samimiyet aramızda uçurumların oluşmasını önleyecektir...
Dostça en az hata ile birlikte forumda yazışma dileğiyle...