EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:06:20 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Öğrenciyi Nasıl Disipline Ediyoruz?  (Okunma Sayısı 2630 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
cananca
Ziyaretçi
« Yanıtla #15 : Mart 21, 2009, 05:54:04 ÖS »

Can ciğer kerpeten öğretmenim ben canan_canan  :Dsanırım bir karışıklık var.Sitemizde adaşım çok...O arkadaş başka bir Canandı Sırıtan
cananca
Ziyaretçi
« Yanıtla #16 : Mart 21, 2009, 06:04:23 ÖS »

Soru değişince cevap da değişecek,valla kerpeten öğretmenim benim çok önem verdiğim bir sorudur bu.Öğretmenlik mesleğinin püf noktası varsa o da burada diyorum.İçimden çok şey geçer geçmesine de sevgiden başka disiplin yolu uygulamıyorum.Sevgi atomlarıyla parçalıyorum ,sevgi tuzağına düşürerek amma illaki herkesi severek,buna inandırarak yapıyorum bunu.Hörmetler efem Sırıtan
Aybilgesi
Ziyaretçi
« Yanıtla #17 : Mart 21, 2009, 06:07:04 ÖS »

Soru değişince cevap da değişecek,valla kerpeten öğretmenim benim çok önem verdiğim bir sorudur bu.Öğretmenlik mesleğinin püf noktası varsa o da burada diyorum.İçimden çok şey geçer geçmesine de sevgiden başka disiplin yolu uygulamıyorum.Sevgi atomlarıyla parçalıyorum ,sevgi tuzağına düşürerek amma illaki herkesi severek,buna inandırarak yapıyorum bunu.Hörmetler efem Sırıtan
mantıklı bir yol efem.. Gülümseme
sudende
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #18 : Mart 21, 2009, 06:29:35 ÖS »

Disipline etmek okula , öğrencinin yaşına ve öğrencinin eğitimin seviyesine göre değişiklik gösteriyor aslında. Kimilerine sert bir bakış yeterken kimilerini ağır sözlerle itham etmek bile yeterli olmuyor. İnanır mısınız bilmem ama doğum gününde davul zurna getirip okulun altındaki parkta kutlama yapan aynı zamanda silah getirip havaya ateş açan öğrencilerim oldu. Böylelerini de okuttuk.

Heeey
Ne duruyorsun be, at kendini denize:
Geride bekleyenin varmış, aldırma;
Görmüyor musun, her yanda hürriyet;
Yelken ol, kürek ol, dümen ol, balık ol, su ol;
Git gidebildiğin yere...
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM