EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 07:03:01 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Her ne sebeple olursa olsun başka sitelerden kopyalanıp sitemize yapıştırılan ya  (Okunma Sayısı 1645 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oguz68
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Aralık 11, 2011, 06:06:27 ÖS »

Burada "Klavyede Bırakılan İzler" başlığı altında sizin yazılarınız bölümünde konu açmıştım. Ama silindiğini gördüm. Silme gerekçesi olarak neye karar verdiniz bilmiyorum. Eğer bu konu başlığında bulunan sebep ise bu konuda haksız davranış sergilediğinizi bilmeniz gerekir. Bana ait olan yazıları sadece sizin sitenizde değil eş zaman içinde başka sitelerde yayınlıyorum. Bunu her şekilde size ispatlarım.

Önerim bilip bilmediğiniz bu konuda başlık atıp,gereğini yapmayın.

Ben sizlerden tarafıma bir ileti gönderilmesini isterdim. Ama gelen iletiniz olmadı.

Bu savunmamdır. Ve her suçlamaya kalkıştığınız insanın bir savunması vardır. Ve "Mümkünse" dinlenmesi ya da okunması gerekir.

Saygılarımla.

Bu kullanıcı adımı da silerseniz sevinirim. Yukarıda ki nedenlerden dolayı insanların emeklerine saygısızlık yapılan yerde durmam mümkün değildir.
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Aralık 11, 2011, 06:50:43 ÖS »

Oğuz kardeşim konu başlığınızın silindiğini sizden öğreniyorum. Bu konuda diğer arkadaşlarımın fikrini almadan bir şey diyemeyeceğim.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Edebiyat Öğretmeni
Site Yöneticisi
VIP Üye

Calİmero

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Aralık 11, 2011, 10:14:01 ÖS »

Arada da olsa baktığım bir başlıktı. Ben de buradan öğrendim ve çok üzüldüm.
Yusuf
Site Yöneticisi
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Aralık 13, 2011, 07:10:26 ÖS »

Merhaba Oguz68, konu başlığınızı ben sildim. Bunun sebebi ise daha önceden de belirttiğim gibi başka sitelerde de bulunan yazılar kopyala yapıştır yöntemiyle sitemizde bulunmamalı. Bu, başka sitelerde de bulunan yazıların size ait olmadığı anlamına gelmez. Ancak aynı yazının başka sitelerde de olması çoğu zaman sitemizi kopya site konumuna düşürmekte ve siteye ciddi zarar vermektedir. Bu anlamda forumun geçmişini mümkün olduğu kadar inceliyorum ve kopya konumundaki diğer yazıları da sileceğim. Bu teknik bir konu, anlayışla karşılayacağınızı umuyorum.
« Son Düzenleme: Aralık 13, 2011, 09:31:22 ÖS Gönderen: Yusuf » Logged

"...memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler."
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM