|
meryemozcan
|
 |
« : Kasım 23, 2008, 10:47:02 ÖS » |
|
Sevgili arkadaşlar, daha iyiye ve güzele ulaşabilmek adına forumda yaşadığınız olumsuzlukları veya eleştirilerinizi burada yazabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 23, 2008, 10:55:17 ÖS » |
|
Hocam çok güzel bir yer olmuş. Bir şey soracaktım bu adliyenin yani mahkemenin hakimi ve savcıları belli mi? Belli değilse ben aday olabilirim 
|
|
|
|
|
|
Sizleri çok özledim
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2008, 11:23:13 ÖS » |
|
Ana sayfada konular ayrıntılı olmalı, başlık açarken yetersiz kalıyor bölümler. Başlıkların ilk harfi büyükle başlamıyor, düzeltme de yapılmıyor. Edebiyat forumu için özellikle, örnek olması ve görsel alışkanlık kazandırması açısından önemli diye düşünüyorum. Ana sayfada ödev yardımı yapılmamasıyla ilgili dikkat çekici bir uyarı olmalı. İfadeler az. Alkış yok mesela. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sezenim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 23, 2008, 11:28:27 ÖS » |
|
Klavyesi Turkce olmayanlar agir cezalara carptirilmali 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 23, 2008, 11:32:27 ÖS » |
|
Silinen mesajlar çöpe gitmemeli, hemen yok olmalı, doğaya zarar vermemeli.  Klavyesi Türkçe olmayanlara yapılacak nanik ifadesi de eklenmeli. Bu ceza yeter. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 23, 2008, 11:45:21 ÖS » |
|
Her gün forumumuzu binlerce insan ziyaret ediyor üye olunuyor. Üyelerimiz birçok dokümandan faydalanıyor ve en azından emeğe saygı olarak bir teşekkür bile edilmeden gidiliyor.
Forumun yazı kadrosu neredeyse belli onun dışında aktif olarak yazan üye yok. Buna çare olarak belli bir mesaj sayısı olmadan linklerin ve içeriklerin görünmemesi taraftarıyım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 24, 2008, 02:23:10 ÖS » |
|
Her gün forumumuzu binlerce insan ziyaret ediyor üye olunuyor. Üyelerimiz birçok dokümandan faydalanıyor ve en azından emeğe saygı olarak bir teşekkür bile edilmeden gidiliyor.
Forumun yazı kadrosu neredeyse belli onun dışında aktif olarak yazan üye yok. Buna çare olarak belli bir mesaj sayısı olmadan linklerin ve içeriklerin görünmemesi taraftarıyım.
İnsan haklarına aykırı bir durum. Katılmıyorum. Bencil olduğunuzu düşünüyorum.
|
|
|
|
|
|
müslüman yürekler bilirim daha kızdı mı cehennem kesilir sevdi mi cennet eller bilirim haşin hoyrat mert alınlar görmüşüm ki vatanımın coğrafyasıdır her kırışığı sorulacak bir hesabı her çizgisi tarihten bir yaprağı anlatır.
|
|
|
|
sezenim
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 24, 2008, 04:01:11 ÖS » |
|
Silinen mesajlar çöpe gitmemeli, hemen yok olmalı, doğaya zarar vermemeli.  Klavyesi Türkçe olmayanlara yapılacak nanik ifadesi de eklenmeli. Bu ceza yeter.  Hocam hayir, olmaz. Klavyemin Turkce olmadigini bildikleri halde, hala isitip sogutup bunu onume sunanlar var! Benim icin etkili bir ceza dusunulsun. Adil olmak lazim degil mi? Hem okurken anlayamiyorlarmis. Sanki benim Klavyem Turkce de ben bile bile yabanci karakter kullaniyorum.. Falakaya yatirilayim. Bu kafi gelir belki.. Tovbe estagfurullah..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 24, 2008, 04:11:24 ÖS » |
|
Sevgili Ebru hanım. Klavyeniz bizim için sorun değil. Bu konuda sizi anlayışla karşılıyoruz ve karşılamak zorundayız. Yurt dışında yaşayıp da forumumuza katılan emek veren ilk üyemizsiniz. (Bir arkadaşımız daha gelmişti adını unuttum). Bu konuda beraatinize karar vermeliyiz forum ailesi olarak ne dersiniz arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeVLeX
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 24, 2008, 06:40:00 ÖS » |
|
bu konuya katılıyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 25, 2008, 12:35:01 ÖS » |
|
bu konuya katılıyorum  Mesaj sayısının ne kadar önemi olabilir anlayamıyorum. İsterseniz. Birkaç günde binlerce mesaj yazabilirim. Kalite katkı... Bunlar önemli olabilir belki. Böyle yapınca da bilgiyi tekele almış olmaz mısınız sizce?
|
|
|
|
|
|
müslüman yürekler bilirim daha kızdı mı cehennem kesilir sevdi mi cennet eller bilirim haşin hoyrat mert alınlar görmüşüm ki vatanımın coğrafyasıdır her kırışığı sorulacak bir hesabı her çizgisi tarihten bir yaprağı anlatır.
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 25, 2008, 12:46:19 ÖS » |
|
Forumumuza üye olan arkadaşlarımızın zaman içerisinde kaliteye doğru atılımda olduğunu biliyoruz. Günde bir iki mesaj alan forum ne derece canlılığını koruyabilir?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 25, 2008, 02:37:19 ÖS » |
|
Forumumuza üye olan arkadaşlarımızın zaman içerisinde kaliteye doğru atılımda olduğunu biliyoruz. Günde bir iki mesaj alan forum ne derece canlılığını koruyabilir?
Haydi yarışalım mesaj sayım 22 saat 14.33
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
zekeriyametin
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 25, 2008, 02:43:07 ÖS » |
|
Allahın kulu çokmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeVLeX
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 25, 2008, 04:39:26 ÖS » |
|
bu konuya katılıyorum  Mesaj sayısının ne kadar önemi olabilir anlayamıyorum. İsterseniz. Birkaç günde binlerce mesaj yazabilirim. Kalite katkı... Bunlar önemli olabilir belki. Böyle yapınca da bilgiyi tekele almış olmaz mısınız sizce? önemli olan mesaj sayısı değil emeğe hakkını verebilmiş olmak 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|