|
Çamur
|
 |
« : Eylül 02, 2010, 10:19:12 ÖS » |
|
Şimdi ben hala facebooktan video ekleyemiyorum foruma. Ama bir başka forumda şöyle bir şeyle karşılaştım. Bu mesaj yazma alanında flash ekle, alıntı ekle, harf değiştir vs. simgelerinin yanında bir de facebook'un simgesi var. Orayı tıklatınca istediğimz videoyu almış oluyoruz. Sistemin tam olatak nasıl çalıştığını bilmiyorum ama bu bayağı bir kolaylık gibi geldi bana.
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
LEF
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 03, 2010, 07:58:32 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
GÖZYAŞLARIMLA SULADIM MEZARINI LEFKER
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2010, 08:03:04 ÖS » |
|
 Bu yolla idare et diyorsun yani Lefker. Teşekkür ederim açıklama için. Bu kez başarırım inşallah.
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2010, 08:29:05 ÖS » |
|
Aaa olduu, teşekkürler Lefker.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LEF
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 03, 2010, 08:30:42 ÖS » |
|
Rica ederim 
|
|
|
|
|
|
GÖZYAŞLARIMLA SULADIM MEZARINI LEFKER
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 03, 2010, 08:39:50 ÖS » |
|
Aaa olduu, teşekkürler Lefker.
Hani 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 03, 2010, 09:26:23 ÖS » |
|
Ay bu teknolojik şeyler beni öldürüyor. Eskiden çok hevesliydim. Ama bu konuda o kadar beceriksizim ki yıldım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2010, 09:28:11 ÖS Gönderen: Edebiyat Öğretmeni »
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 03, 2010, 10:04:29 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
HÜSN-İ DİLÂRÂ
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 09, 2010, 11:38:44 ÖÖ » |
|
Çok teşekkürler bende becerebildim sonunda 
|
|
|
|
|
|
‎"hayat boş geçti geri kalan korkulu her adımım dolu olsa işe yaramaz katında biliyorum bağışlanmamı diliyorum "
|
|
|
|