edebiyatogretmeni.net forum
Aralık 03, 2008, 07:39:50 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara GiriÅŸ Yap Kayıt  
Anket
Soru: Anadolu ve Fen Liseleri Öğretmen Seçme Sınavından Kaç Puan Aldınız?
95 - 100 Arası - 1 (1.5%)
90 - 95 Arası - 2 (3%)
85 - 90 Arası - 12 (17.9%)
80 - 85 Arası - 17 (25.4%)
75 - 80 Arası - 20 (29.9%)
70 - 75 Arası - 9 (13.4%)
65 - 70 Arası - 6 (9%)
60 - 65 Arası - 0 (0%)
60'dan Aşağı - 0 (0%)
Toplam oy: 64

Sayfa: 1 ... 17 18 [19] 20 21 22
  Yazdır  
Gönderen Konu: 2008 Anadolu ve Fen Liseleri Öğretmen Seçme Sınavı  (Okunma Sayısı 15134 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
siyahsemazen
Ziyaretçi
« Yanıtla #270 : Eylül 03, 2008, 01:06:45 ÖÖ »

hocalarım bu liselerde öğretmen olmanın tek karı muhataplarınızın kaliteli oluşu mu yoksa başka artıları da var mı
vatikannüshası
Sr. Member

kişisel mesajım yoktur.mesajlarım toplumsaldır.

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #271 : Eylül 03, 2008, 01:20:59 ÖÖ »

hiç bir artısı yok.. ytl olarak ya da karizma olarak.. eksisi de daha çok çalışırsın...

öğrencinin sınavla geliyor olması bir kalite sağlar ama benim için vatikan'dan tayin isteme yoluydu...

Dresten'e..
« Son Düzenleme: Eylül 03, 2008, 01:22:52 ÖÖ Gönderen: vatikannüshası » Logged

Bir uçurumun içine baktığınızda uçurum da sizin içinize bakar.
siyahsemazen
Ziyaretçi
« Yanıtla #272 : Eylül 03, 2008, 01:22:37 ÖÖ »

madem öyle milletin derdi ne çırpınıyor bu gibi şeyler için
gökhanturgutlu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #273 : Eylül 03, 2008, 03:47:55 ÖÖ »

Şimdi de bakanlık müfettişi mi kesildin kardeş... Neden kafayı taktın buna...?
dostungülü
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #274 : Eylül 03, 2008, 08:05:22 ÖÖ »

hiç bir artısı yok.. ytl olarak ya da karizma olarak.. eksisi de daha çok çalışırsın...

öğrencinin sınavla geliyor olması bir kalite sağlar ama benim için vatikan'dan tayin isteme yoluydu...

Dresten'e..
Gülümseme Gülümseme Gülümseme

Şu ellerin taşı hiç bana değmez
İlle dostun gülü yaralar beni
vatikannüshası
Sr. Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #275 : Eylül 03, 2008, 12:37:29 ÖS »

noldu tercihler yapılıyor mu?

nerelere gidiyorsunuz bakiiim?

dostungülü
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #276 : Eylül 03, 2008, 01:54:21 ÖS »

Benim başıma bugün komik bir ÅŸey geldi.İlçemde açık gözüken okula uÄŸrayayım dedim.Herkes burnundan soluyordu,dövmekten beter ettiler.İşte bizim kadromuz tam da bakanlık açık gösteriyor da..Allah Allah diye geri döndüm,meÄŸer hepsi de sınavsız geçtiÄŸi için atamaları iptal olmuÅŸ,sonradan öğrendim.Sopayla kovalamadıklarına şükrettim.

edbcan
Full Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #277 : Eylül 03, 2008, 03:32:04 ÖS »

Aslında bugün biz de burnumuzdan soluduk . Sınavsız geçtiÄŸi için dediÄŸin kiÅŸilerdenim ben de . Bizden önce beÅŸ yıl sınavsız geçildi zaten  Anadolu bölümüne . Ben aynı okulun  Meslek bölümünden Anadolu bölümüne geçtim sadece .Önceki yıllarda sınavsız gelip " biz Anadolu öğretmeniyiz " diyen arkadaÅŸlarımız vardı . Biz de Anadolu öğretmeniyiz diyelim bari dedik . Göz kırpan
     Sonra mı ne oldu ? Hayatımda deÄŸiÅŸen hiçbir ÅŸey olmadı . Ne ders bakımından ne öğrenci kalitesi bakımından . Bir sabah dediler ki sizin iliÅŸiÄŸinizi keseceÄŸiz . Çünkü siz 2005 'te Anadolu kadrosuna geçtiniz . Åžubatta geçenlere söz yok , 2004, 2003, 2002 'de geçenlere de . Hatta biz bu iliÅŸik kesme yazısını aldığımızda sınavsız olarak tekrar bu yıl atama yapıyorlardı Anadolu Liselerine . Neyse suçluymuÅŸuz  sınavsız geçtik diye . Sadece biziz ya sınavsız geçenler . Problem çözüldü böylece . iliÅŸiklerimizi kesmekten vaz geçtiler sonra . Sınava girin bakalım geçer not alabilecek misiniz ? dediler . Sanki biz sınavsız geçen öğretmenler (2005 'te atananlar ) hiçbir ÅŸey bilmiyoruz .                                                   

Girdik sınava geçer notu aldık . Bütün yaz bekledik bakalım bu  yıl ne olacağız , bizi il emrine alıp nereye gönderecekler diye . Hepiniz beklediniz  biliyorum bu atamaları . Hepimizin tatili zehir oldu . İki gün sayfa açılsın diye bekledik . Sonra sayfa açıldı iftara kalmış 20 dakika .Arada deneyeyim dedim bakalım boÅŸ okul var mı ? eski kadroma dönebilecek miyim diye . Üç yıl çalıştık o kadroda bizler , daha öncede meslek bölümünde bir o kadar  çalışmıştım . Bilgisayar dedi ki bana  "         ATAMA İSTEYEMEZSİN."
       Burnumuzdan soluyoruz doÄŸru . Çünkü atama için baÅŸvuru bile yapamıyorduk  nerdeyse . bu arada  daha önceki yıllarda sınavsız atanan arkadaÅŸların il içinde çok iyi okullara tayinleri çıktı . Bize eski kadromuz bile çok görülüyor .
    DertleÅŸeyim istedim . ilgilenenlere teÅŸekkürler .
dostungülü
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #278 : Eylül 03, 2008, 03:39:30 ÖS »

Tabi ,haklısınız,zaten haksız kimse de göremiyorum ben.Sanırım bu üçüncü sınav oluyor,daha önce sınav diye bir ÅŸey yoktu.Bu tür okullara giriÅŸte neye önem veriyorlardı hiç bir fikrim yok.Ama sınav açıldığı için memnunum.En azından çalışmak isteyen,çalışarak hakkıyla girer.Çok sevdiÄŸim bir söz var;küfr ile dünya döner,zulm ile dönmez.Selamlar..

gökhanturgutlu
Newbie
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #279 : Eylül 03, 2008, 04:28:15 ÖS »

Aslında bugün biz de burnumuzdan soluduk . Sınavsız geçtiÄŸi için dediÄŸin kiÅŸilerdenim ben de . Bizden önce beÅŸ yıl sınavsız geçildi zaten  Anadolu bölümüne . Ben aynı okulun  Meslek bölümünden Anadolu bölümüne geçtim sadece .Önceki yıllarda sınavsız gelip " biz Anadolu öğretmeniyiz " diyen arkadaÅŸlarımız vardı . Biz de Anadolu öğretmeniyiz diyelim bari dedik . Göz kırpan

Peki neden sizden öncekileri de iptal etmediler...? Ben söyleyeyim çünkü onların yasal bir dayanağı vardı.. Ama 2005'tr sınavsız geçenler tamamen haksız bir uygulama ile gerçekleştirilen bir tayindi. Nitekim mahkemeden geri dönü ve geç de olsa adalet yerini buldu...

Arkadaşlar kimse yanlış anlamasın kimseyi üzmek kırmak istemem ama siz de kabul edin ki olması gerekn bu...
siyahsemazen
Ziyaretçi
« Yanıtla #280 : Eylül 03, 2008, 05:38:11 ÖS »

Şimdi de bakanlık müfettişi mi kesildin kardeş... Neden kafayı taktın buna...?
çok dandik bir mesele ve de onlarca mesaj gönderilen bir başlık olduğu için yazdım
yoksa kim ne ederse etsin isteyen meslekli isteyen anadolulu olsun en azından okurken anadolulu olmayanlar sonradan da olsa tatmış olsunlar bu müthiş duyguyu(anlam veremeyeceğim kadar gereksiz)
dostungülü
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #281 : Eylül 03, 2008, 07:14:01 ÖS »

Onlarca mesaja bir tane daha ekleyeyim müsadenizle..ArkadaÅŸlar siz baÅŸvuru yapabildiniz mi?Benimkini onaylayamadılar çünkü bu sefer de onay ekranı açılmıyor onay iÅŸlemi gerçekleÅŸmiyor..ÅŸaka gibi ya..

vatikannüshası
Sr. Member

Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #282 : Eylül 03, 2008, 08:47:54 ÖS »

onay ekranı tam komedi..önce bugün 15.00 da başlıcak yazıyordu.. saat 15.00 oldu..birden 17.00 yazmaya başladı.. 17.00 de bi onay işlemini açtılar.. şimdi az önce baktım onay saati bugün 14.00 müş.. sanki 14.00 17.00 arası onay olmuş gibi..
17.00de onay mı başlar.. mesai bitiyor...

Edebiyat Öğretmeni
Hero Member

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #283 : Eylül 03, 2008, 10:14:31 ÖS »

Ben 2000'de atandım. Öğretmenliğimin ilk yıllarında 2-3 sene anadolu lisesinde çalışırsan kadroya geçebiilyordun. Bu durumdan yararlanıp kadroya geçen arkadaşlarım oldu.
Daha sonra öğretmenlere sınavla anadolu liseslerine girme hakkı tanındı. Bu arada sınavsız da olsa açığı kapatmak için öğretmen aldılar. Tabi bu alımlar yönetmelik dışıydı. Bir yandan sınav yapıp bir yandan da sınavsız aldılar anadolu liselerine öğretmenleri. En sonunda da yönetmeliği uygulamaya kalktılar. Bunu sonucunda da mağdur olan her zamanki gibi öğretmenler oldu.

Duyduğum kadarıyla da seneye sınav kalkıyormuş. Hizmet puanına göre alacaklarmış.

Şimdi düşünüyorum. Anadolu lisesi kadrosuna geçmek için ben ilçeleri bile yazdım. Seneye sınavsız geçişler bir öğretmen benden düşük puanla anadolu lisesi kadrosuna, merkezde bir okula geçebilir. O zaman ben ve benim gibiler ne olacak? Biz onca uğraşıyla, didinmeyle kadroya geçeceğiz, belki de ilçelerde olacağız ama bir başkası hizmet puanıyla atanacak ve bizim önümüze geçecek. Bunlar ihtimal de olsa çok acı.

Kaç senelik öğretmen olup da hâlâ ilçelerde görev yapan bir öğretmen olacağız. İl merkezlerine her zamanki gibi ideallerinin yitirmiş, yaşlanmış olarak geleceğiz (Son cümlemi geneli düşünerek yazdım.). İllerde oturan öğrenciler öğretmenlerin gençlikteki isteklerini hiç göremeyecekler. İdealist öğretmenleri hiç olmayacak bu gidişle.
dostungülü
Jr. Member
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #284 : Eylül 04, 2008, 08:47:22 ÖÖ »

Arkadaşlar ben hala onaylatamadım,siz onaylatabildiniz mi?

Sayfa: 1 ... 17 18 [19] 20 21 22
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

Hosting Hizmetleri Saglik
MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!