cennetoÄŸlu
Newbie
|
 |
« Yanıtla #195 : Temmuz 18, 2008, 07:20:12 ÖS » |
|
bu atama işi oldukça savsaklandı.şimdiye kadar herşeyin belli olması gerekirdi.biz uğraşalım didinelim sonra da beklemekten patlayalım. ben meslek lisesinde çalışan biri olarak sabır taşımın çatlamak üzere olduğunu söyleye bilirim 80 aldım sınavdan bursa için ne kadar şansım var merak içindeyim bursadan kise var mı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mushmula
Newbie
|
 |
« Yanıtla #196 : Temmuz 19, 2008, 11:00:47 ÖÖ » |
|
Anadolu lisesi öğretmeni düz liseye tercih yapıp atanırsa Anadolu lisesi öğretmeni olma hakkından vazgeçmiş oluyor mu? Sınavla girmiş olsa bile.
Son yönetmeliğe göre hakkından vaz geçmiş oluyorsun. Ben eş durumundan düz liseye geçtim ve şu an anadoluya sınav dışında geçmem mümkün görünmüyor. Çünkü atamalarda sınavla başvuran kişiler öncelikli olarak değerlendiriliyor. Ondan sonra eskiden görev yapmış kişiler dikkate alınıyor. Yani bu şekilde anadolu lisesine atanmam/atanman mümkün değil.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #197 : Temmuz 19, 2008, 11:13:04 ÖÖ » |
|
Teşekkür ederim hocam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahcar
Newbie
|
 |
« Yanıtla #198 : Temmuz 19, 2008, 06:31:59 ÖS » |
|
BAŞVURU TAKVİMİ BELLİ OLSA DA BİZ DE NE ZAMAN NE YAPACAĞIMIZ BİLSEK. BUNU YAPMAK ÇOK MU ZOR ACABA. HERKESTE İNTERNET YOK Kİ SÜREKLİ TAKİP EDEBİLSİN. HERGÜN İNTERNETE GİRMEKTEN Bİ HAL OLDUM YA. BU NE.
|
|
|
|
|
|
Şairim Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası Ayak seslerinden tanırım Ne zaman bir köy türküsü duysam Şairliğimden utanırım
|
|
|
sena08
Newbie
|
 |
« Yanıtla #199 : Temmuz 21, 2008, 11:30:32 ÖÖ » |
|
merhabalar ben samsundayım 81 aldım il dışı maraşı anadoluyu tercih edecegim tabi il dışı olursa sizlere önemli bir maddeyi açıklamak istiyorum klavuzda atamalar yer değiştirme yönetmeliğinin 31.maddesi 3.fırkasına göre yapılacaktır diyor.araştırdım atama olursa 3 yıl boyunca il içi ve il dışı tercih yapamayacağımız yazıyor tercihlerinizi buna göre yapın bilgilerinize...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 03:17:58 ÖS Gönderen: sena08 »
|
|
|
|
|
sena08
Newbie
|
 |
« Yanıtla #200 : Temmuz 21, 2008, 11:54:20 ÖÖ » |
|
maraşı tercih edecek ( anadolu ) edebiyatçı arkadaşlar var mı? puanlarınızı yazarsanız sevinirim benimki 81
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buhurizade
Newbie
|
 |
« Yanıtla #201 : Temmuz 21, 2008, 01:29:39 ÖS » |
|
merhaba ben bu yıl and lisesine sınavsız atandım akabinde sınava girdim ve 85 aldım acaba yeniden and lisesi tercihi yapabilir miyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahcar
Newbie
|
 |
« Yanıtla #202 : Temmuz 21, 2008, 01:44:49 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar,ben zorunlu hizmet bölgesine yeni atandım. Anadolu liseleri sınavına girdim. Yeni atandığım yerde iki yıl dolmadığı için ( 20 gün oldu ) şimdi tercihte bulunup başka bir yere anadolu lisesine atanabilir miyim? Bir de bzim durumumuzla ilgili Sena08 isimli arkadaşın belittiği maddeye baktım ve yönetmelik şu şekilde: Hizmetin gereği olarak yapılacak yer değiştirmeler Madde 31- (1)Bu Yönetmeliğin yer değiştirmeyle ilgili diğer şartları aranmaksızın; a) Haklarında yapılan soruşturma sonucunda görev yerinin değiştirilmesi uygun görülenlerin, b) Görevli olduğu il valiliğince o yerde çalışması uygun görülmeyenlerin, c) Son iki yılda üst üste olumsuz sicil almış olanların hizmetin gereği olarak yer değiştirme suretiyle atamaları yapılabilir. (2) Bu kapsamda il içinde görev yerleri değiştirilmesi gerekenler, o il içinde görevli oldukları yerleşim yerindeki diğer eğitim kurumlarına ya da başka yerleşim yerlerine, o il içinde alanında ihtiyaç bulunmaması hâlinde ihtiyaç bulunan diğer illerdeki eğitim kurumlarına, zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlamamış olanlar zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayabileceği başka bir hizmet bölgesine dâhil illerin eğitim kurumlarına atanır. (3) Görev yerleri bu şekilde değiştirilenler, aradan üç yıl geçmedikçe il içinde daha önce görev yaptığı eğitim kurumuna veya bu kurumun bulunduğu yerleşim yerine, il dışında ise daha önce görev yaptığı il'e yer değiştirme isteğinde bulunamazlar. (4) Bu durumdaki öğretmenler, aradan üç yıl geçtikten sonra eski görev yerlerine dönme isteğinde bulunabilir. Bu sürenin sonunda daha önce görevli oldukları yerleşim yerlerine dönmeleri uygun görülenlerin istekleri, bu Yönetmeliğin yer değiştirmeye ilişkin hükümleri çerçevesinde değerlendirilir.
Bizim atama şeklimiz hangisine uymaktadır?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 01:55:01 ÖS Gönderen: ahcar »
|
|
Şairim Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası Ayak seslerinden tanırım Ne zaman bir köy türküsü duysam Şairliğimden utanırım
|
|
|
biçaree
Newbie
|
 |
« Yanıtla #203 : Temmuz 21, 2008, 02:34:52 ÖS » |
|
Arkadaşlar fen lisesi için sınava giran EDEBİYATÇI arkadaşlar var mı bildiğiniz, varsa kaç almışlar, be fen lisesi için sınava girdim :88 aldım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sena08
Newbie
|
 |
« Yanıtla #204 : Temmuz 21, 2008, 03:13:50 ÖS » |
|
ahcar arkadaşım bizim atamamız 3.fırkaya göre
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #205 : Temmuz 21, 2008, 04:02:11 ÖS » |
|
Hocam bildiğim kadarıyla D ve E bölgelerinde Anadolu lisesi varsa isteyebilirsiniz. Ya da il merkezi zorunlu hizmet bölgesi olan bir ili istebilirsiniz. Sanırım bakanlık ilk önce zorunlu hizmetin bitmesini ister.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Temmuz 21, 2008, 04:04:00 ÖS Gönderen: Edebiyat Öğretmeni »
|
|
|
|
|
buhurizade
Newbie
|
 |
« Yanıtla #206 : Temmuz 21, 2008, 04:16:09 ÖS » |
|
ACİİİİL LÜTFEN merhaba ben bu yıl and lisesine sınavsız atandım akabinde sınava girdim ve 85 aldım acaba yeniden and lisesi tercihi yapabilir miyim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlbilge Tonyukuk
|
 |
« Yanıtla #207 : Temmuz 21, 2008, 04:41:17 ÖS » |
|
Arkadaşlar, Anadolu Öğretmen Liseleri için sınava girdim. İstanbul'da görev yapıyorum. Puanım: 84. Anadolu Öğretmen Liseleri için sınava giren var mı? Mülakat tarihleri de ne zaman açıklanacak?
|
|
|
|
|
|
"Türk Oguz begleri budun eşiding: Üze tengri basmasar, asra yir telinmeser, Türk budun, ilingin törüngin kim artatı [udaçı erti]?"
|
|
|
sena08
Newbie
|
 |
« Yanıtla #208 : Temmuz 21, 2008, 05:13:36 ÖS » |
|
buhurizade arkadaşım bildiğim kadarıyla siz şu anda anadolu lisesi öğretmeni olduğunuz için tekrardan bu sınavla anadoluya atanamıyorsunuz sadece mülakatlıyı isteyebiliyorsunuz.bu sınav düz liselerde çalışan ve danıştayca ataması iptal edilen anadolu lisesi öğretmenleri için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
buhurizade
Newbie
|