EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 06:42:59 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: MARMARA ÜNİVERSİTESİ MEZUNLARI  (Okunma Sayısı 8752 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
bilds
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Kasım 24, 2010, 12:08:22 ÖÖ »

Vaaaay. Halil sen ha.
Kardeşim seni buralarda görmek...
Hasretle kucaklıyorum seni.
Bu arada... Ben kim miyim? Halil'in can dostu, kardeşi... 88 mezunlarından. Tahir Hoca'mızdan da bahsetmişsin. Bir gün bir derste: "Ben bu beyte bir baktım, tam 15 tane san'at buldum." demişti de... Ellerinden öpüyorum.
Hani Halil 88 mezunları için "ayrıcalık" demişti ya, az bile demiş. Yıllar sonra Meriç Haca'yla konuştuğumda, sizin gibi bir daha hiç gelmedi, demişti.Onun da ellerinden öpüyorum. A. Topaloğlu, Tahir Üzgör, At'a Çatıkkaş, Vahap Kabasanoğlu, Ayla Demiroğlu, Şehvar Doğanlı, Mehmet Ali Aydın, M. Okan Baba, Osman Bülent Yorulmaz, Yusuf Yıldırım, Emel Kefeli, Birol Emil ( BB: Babalarım Babası ), İnci Enginün; asistanlardan Lâtif Beyreli, Adnan akgün, Mahmut Babacan, Rahşan Gürel, Gülnaz Ilgar, Gülşen Seyhan... Ve elbette Âmil Çelebioğlu, mekânı cennet olsun.
Gözlerimi yaşarttın be Halil.
Alacağın olsun.

Slm. Bahsettiginiz hocaların bir çogundan ben de ders almıştım.  Yıllar sonra okula ugradıgımda Mustafa Kaçalin hocamla sohbet imkanım olmuÅŸtu. Hepsine emekleri için teÅŸekkürler tekrar.
Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediÄŸiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM