EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 10, 2012, 12:11:21 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: İSTANBUL ÜNİ.EDEBİYAT FAK. TÜRK DİLİ MEZUNLARI  (Okunma Sayısı 4516 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
aslı
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 02, 2009, 09:47:35 ÖS »

benim üniversiteminde adı bulunsun Kahkaha
TeBeSSüM
VIP Üye

..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 02, 2009, 10:06:56 ÖS »

Vaaoovv.. ! İstanbul Üniversitesi..  Şaşırmış Benim istediğim Üniversite..  Karizmatik
SARISALTUK
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Kasım 23, 2009, 09:25:35 ÖS »

1980-1981 mezunuyum, şu anda üniversitede benim devremdeki arkadaşlar öğretim üyesi.Benim öğretmenlerimin hepsi Caferoğlu, Timurtaş, Hacıeminoğlu, Kaplan, Hakkın rahmetine kavuştular. Ne mutlu ki ben onların öğrencisi olma mutluluğuna eriştim. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
aslı
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Kasım 25, 2009, 09:23:39 ÖS »

1980-1981 mezunuyum, şu anda üniversitede benim devremdeki arkadaşlar öğretim üyesi.Benim öğretmenlerimin hepsi Caferoğlu, Timurtaş, Hacıeminoğlu, Kaplan, Hakkın rahmetine kavuştular. Ne mutlu ki ben onların öğrencisi olma mutluluğuna eriştim. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun.
hoş geldiniz öğretmenim:)
karie
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Aralık 05, 2009, 09:58:35 ÖS »

Ben de 1999 mezunuyum. Ahmet Caferoğlu ve Mehmet Kaplan'ın öğrencilerinden biri olmayı isterdim doğrusu.
hakikiaşk
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : Aralık 11, 2009, 09:09:32 ÖS »

Ben İst.Ün.Ed.Fak.'de bir yıl öğrencilik yaptım.Rahmetli Muharrem Ergin'in talebesi olma mutluluğuna eriştim.O nesil, o ekol bir daha gelmeyecek arkadaşlar.Öyle Türkologlar bir daha yetişemeyecek bu ülkede.
ada duy
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : Ocak 15, 2010, 07:03:45 ÖS »

Ben 1983 mezunuyum. Mehmet Kaplan, İnci  Enginün, Muharrem Ergin, Faruk Akün,Timurtaş, Karahan, Birol Emil, Zeynep Kerman, Necat Birinci gibi değerli hocalarım oldu. Bu bakımdan çok şanslı olduğumu düşünüyorum.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM