|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : Temmuz 11, 2008, 07:32:31 ÖÖ » |
|
Aklın gücü, cennetteki sırlarla ulu: Aşktan deliren, akıllıdır, sağduyulu. Sevdaya kapılmış yüreğin zorlu yolu, Görkemli yabancılıkla, özlemle dolu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #31 : Temmuz 11, 2008, 07:33:11 ÖÖ » |
|
Bir tane canım var ama, yüz bin bedenim. Can neymiş? Neymiş ki beden? İşte ben’im. Bir başkası var ya: işte ben, ben! O, beni Sevsin diye bir başkası oldum kendim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #32 : Temmuz 11, 2008, 07:36:47 ÖÖ » |
|
Aklın gücü, cennetteki sırlarla ulu: Aşktan deliren, akıllıdır, sağduyulu. Sevdaya kapılmış yüreğin zorlu yolu Görkemli yabancılıkla, özlemle dolu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #33 : Temmuz 12, 2008, 08:14:27 ÖÖ » |
|
Bir gün şu çiçekli dal, dolar meyvayla; Bir gün döner istek adlı şahin, avla... Aşk imgesi, şimdi, bir gelip gitse bile Bir gün gelir... artık hiç gitmez-asla!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #34 : Temmuz 14, 2008, 10:10:09 ÖÖ » |
|
Aklın gücü, cennetteki sırlarla ulu: Aşktan deliren, akıllıdır, sağduyulu. Sevdaya kapılmış yüreğin zorlu yolu Görkemli yabancılıkla, özlemle dolu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #35 : Eylül 04, 2008, 04:39:48 ÖS » |
|
İbadet incisini delemedim katiyen, Günah tozunu gönülden silemedim ben! Kerem kapında, ümitsiz değilim yine de, Çünkü benim, sana her zaman iki demeyen!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #36 : Eylül 08, 2008, 09:30:36 ÖS » |
|
Ben, işte dağım: sesim sözüm sevglimin. Ben, işte resim: ressamı sensin resmin. Benden geliyor sanma bu sözler-asla: Ses, işte, anahtarla açılmış kilidin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #37 : Eylül 25, 2008, 09:41:14 ÖÖ » |
|
Ey gönül, her hayale kapılıp olma marur! Pervane gibi, her nura gitme, yakar o nur! Benliğe kapıldıkça, düşersin Allahtan dur, Daha yakın gelen, haktan nasıl uzak olur?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #38 : Eylül 25, 2008, 11:17:28 ÖÖ » |
|
Sevgilim,sensiz yaşamk haramdır. Zaten sensiz yaşamak,yaşamak sayılmaz ki. Ey can, senin güzel yüzünü görmeksizin yaşamak Yaşayış adı verilmiş bir ölümdür.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esse_1907
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #39 : Kasım 27, 2008, 08:34:13 ÖS » |
|
Âfet o şeker sözlü, dudaklar ateş. Bir fitne bakışlıdır ki yoktur ona eş Dün geldi güzel yüzlüm uyandırdı beni "Kalk, kalksana artık.." dedi "bak doğdu güneş!"
|
|
|
|
|
|
Selcen&Ergün
...o zaman, gözler arasında bugün ilk defa ciddi, ateşli bir çarpışma oldu.(Mehmet Rauf)
|
|
|
esse_1907
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #40 : Kasım 27, 2008, 08:37:06 ÖS » |
|
'Duydum" dedi "buse almak istiyorsun Benden de niçin almaya yokmuş arzun?" 'Altın mı mukâbili?" dedim, istemedi Canımla" dedim "yâ" dedi "olsun olsun"
|
|
|
|
|
|
Selcen&Ergün
...o zaman, gözler arasında bugün ilk defa ciddi, ateşli bir çarpışma oldu.(Mehmet Rauf)
|
|
|
|
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #41 : Aralık 15, 2008, 12:54:18 ÖS » |
|
Yüzünü gördüm bir kıl ucu kadar derdim kalmadı. Yüzüne kulluk etmekten başka bir yüzüm kalmadı. Gönlüme: "Bir arzu'da bulun dedim."Gönül bana: "Onu gördüm,başka hiç bir arzum kalmadı" dedi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #42 : Aralık 15, 2008, 12:55:57 ÖS » |
|
Ey benim seçkin güzelim,sen gittin gittin ama sevgin gönülden, hayalin de gözden gitmedi. Ey benim dolaşık yolumun kılavuzu, belki sana rastlarım diye yollarda hep dolaştım durdum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #43 : Aralık 15, 2008, 12:57:54 ÖS » |
|
Her gün gönlümde sema var,sevinç var,zevk vardır.O'nun güzelliği bana diyor ki:Burada da durma,bu mana neş'esini yeterli bulma,daha ileri gitmeğe çalış.Bana "Neden beş parmakla yiyorsun diyorlar","Beş parmağım var,altı parmağım yok da ondan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #44 : Ocak 28, 2009, 08:13:47 ÖS » |
|
Her hangi bir suret,her hangi bir güzel gelir görünürse,ondan daha güzelinin de bulunmasına imkan vardır. şu halde,madem ki,ondan daha iyisi vardır,bu karşıma çıkana,gönül vermem doğru değildir. o, benim sevgilim olamaz. Sen gönülden bütün suretleri,fani güzellerin hayallerini sür,çıkar,çıkar ki,O suretsizin sureti, ele geçsin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|