|
hüsamdikit
|
 |
« : Mart 23, 2008, 08:45:34 ÖS » |
|
Arkadaşlar son okuduğum 3 romanı sizlere şiddetle tavsiye ediyorum bu romanların hepsi gazeteci yazar Halil Delice'ye ait Koca Yusuf, Kara Ahmet ve Aliş'imi gördünüz mü Tuna Boyunda adlı romanlar. Üç romanda Osmanlı'nın son yıllarına ait değerli bilgiler veriyor. Kısacası bizi bize tanıtıyor. Yazarın dili akıcı ve mükemmel bir üslubu var. Kitapları elinize aldığınızda son sürat bitirip bırakıyorsunuz benim öyle oldu. Sizlerde okumaktan büyük zevk aldığınız romanları yazarsanız kitap seçerken bunları göz önünde bulundururuz. Zevkler paylaştıkça çoğalır...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2008, 11:40:29 ÖÖ Gönderen: siyahsemazen »
|
|
Şirler bile pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri âhuya zebun etti felek Yavuz Sultan Selim Han
|
|
|
eylülce
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 24, 2008, 11:24:18 ÖÖ » |
|
Noah gordon:HEKİM .....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2008, 11:40:43 ÖÖ Gönderen: siyahsemazen »
|
|
|
|
|
|
hüsamdikit
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 16, 2008, 12:17:52 ÖÖ » |
|
Son okuduğum romanı da şiddetle tavsiye edİyorum: HİZMETKAR KİM
|
|
|
|
|
|
Şirler bile pençe-i kahrımda olurken lerzan Beni bir gözleri âhuya zebun etti felek Yavuz Sultan Selim Han
|
|
|
|
vatikannüshası
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 16, 2008, 07:52:45 ÖÖ » |
|
üstteki avatara bakarak  tavsiye ediyorum.  
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2008, 11:40:56 ÖÖ Gönderen: siyahsemazen »
|
|
Bir uçurumun içine baktığınızda uçurum da sizin içinize bakar.
|
|
|
|
hüsamdikit
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 19, 2008, 12:48:50 ÖÖ » |
|
Tabi Bozkutlar Diriliyor romanını okumadan önce Bozkurtların Ölümü yani birinci kitabı okumak lazım. Şüphesiz en akıcı en cezbedici tarihi kitap diyebilirim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hâki
Yeni Üye
HerMihnetKabuLümYeterKiGüNEksiLmesinPenCeremDen
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 10, 2008, 01:11:39 ÖÖ » |
|
Saatleri Ayarlama Enstitüsü
|
|
|
|
|
|
servetiDir 'GeceLer' Mecnun'un
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 10, 2008, 11:35:41 ÖÖ » |
|
Necati Cumalı' nın bütün romanları.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 10, 2008, 11:42:02 ÖÖ Gönderen: siyahsemazen »
|
|
|
|
|
|
türkiye
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 12, 2008, 08:10:09 ÖS » |
|
Cihan Okuyucu Mevlana Konuşuyor İskender Pala: Kitab-ı Aşk Peride Celal : Üç Kadın Cengiz Aytmatov : Gün Olur Asra Bedel Murathan Mungan : Mahmud ile Yezida
|
|
|
|
|
|
|
|
|
esse_1907
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 27, 2008, 09:09:00 ÖS » |
|
Oğuz Atay- Tutunamayanlar
|
|
|
|
|
|
Selcen&Ergün
...o zaman, gözler arasında bugün ilk defa ciddi, ateşli bir çarpışma oldu.(Mehmet Rauf)
|
|
|
|
Nur-i Didem
|
 |
« Yanıtla #9 : Ağustos 19, 2009, 09:54:47 ÖS » |
|
Canan Tan-Piraye.Kesinlikle okunması gereken bir kitap diye düşünütorum.Bence harika bir kitap...
|
|
|
|
|
|
Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #10 : Ağustos 19, 2009, 10:49:39 ÖS » |
|
ayşe kulin --nefes nefeseyi tavsiye ederim ..adı gibi kitabı bitirdim nefes nefese kalmıştım ...
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #11 : Ağustos 19, 2009, 11:09:23 ÖS » |
|
Katre-i Matem'i tavsiye ediyorum. Senaryosunun yazılıp bir an önce filminin yapılmasını temenni ediyorum. Çok sürükleyici bir roman.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #12 : Ağustos 19, 2009, 11:15:58 ÖS » |
|
bir yerde o kitaptan alıntı birşeyler okumuştum sizde iyi olduğunu söyleyince alma konusunda ki kararsızlığım sona erdi ...
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #13 : Ağustos 19, 2009, 11:22:52 ÖS » |
|
Hiç bekleme Gülşah kardeşim imkanınız varsa hemen alın. Üç günde bitirince ondan sonra okuduğum kitap çok yavan gelmişti. (Olasılıksız) 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #14 : Ağustos 19, 2009, 11:26:10 ÖS » |
|
olasılıksızı okudum çok beğendim eğer siz ona yavan diyorsanız kesin okunması gereken bir kitap muhakkak en kısa zamanda okuyacağım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|