EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.
Şubat 10, 2012, 12:27:50 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 8 9 [10]
  Yazdır  
Gönderen Konu: EN SON OKUDUĞUNUZ KİTAPLARLA İLGİLİ DÜŞÜNCELERİNİZ  (Okunma Sayısı 35022 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
*Çiğdem*
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #135 : Mart 25, 2010, 11:52:06 ÖÖ »

Hasan Ali Toptaş'ın Ölü Zaman Gezginleri'ni okudum.Yine mükemmel bir  kitap yazmış yazar.Varlık ve yokluk iç içe ve çok güzel tavsiye ederim

GİTME KAL

Batan güneşe doğru

Sürerken atımı

'Gitme kal'

Demeni bekliyorum

Ama yalnızca

Rüzgar çekiştiriyor

atkımı
SUNAY AKIN
gülzâr
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #136 : Mart 25, 2010, 07:41:44 ÖS »

Yavuz Bülent Bakiler-Sözün Doğrusu kitabını okudum.Türkçemizi ele alan çok güzel bir kitap.
Nur-i Didem
VIP Üye

ESKİYEN YÜZÜMÜN YENİ GÜLÜMSEYİŞİ, Hoş geldin!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #137 : Mayıs 18, 2010, 06:11:12 ÖS »

Yükselen Ateş'i okudum.Yazarın üslubu ve konu güzel.Ama fazla tasvir yapılmış..

Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
ser-mest
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #138 : Mayıs 20, 2010, 02:18:19 ÖS »

İskender PALA'nın İki Darbe Arasında adlı kitabını okudum.Arkadaşlara oturmaya gitmiştim,aslında kitap okumak gibi bir niyetim yoktu, ama kitabı masanın üzerinde görünce dayanamadım ve okumaya başladım.Evdeki herkes çok yorgundu ve uyku vaziyetindeydi.Ben de kanepeye uzandım ve kitaba daldım.Soluksuz bir şekilde kitabın yarısını o gün okudum.Ertesi gün de kitabın diğer yarısını aynı kanepede okudum.
  Kitabın içinde benim en çok ilgimi çeken İskender PALA'nın "Ansiklopedik Divan Şiiri Antolojisi" adlı eserini 28 yaşında ve öğretmen-subay olarak görevliyken tuttuğu nöbetlerde yazması oldu.Aklıma Şeyh GAlip'in Hüsnü Aşk'ını 26 yaşında ve 6 ayda yazması geldi ve imrendim.
  Bu kitap içi çalışma azmiyle dolu bir insanın her türlü olumsuzluğa rağmen gösterdiği insanüstü çabayı anlatıyor.1980 darbesinden 28 Şubat'a kadar süren engellemelere rağmen İskender PALA'nın edebiyat aşkını gözler önüne seriyor.

"Tarif edilmez güllerin yankısı gözlerin"
 (Sezai Karakoç)
Nur-i Didem
VIP Üye

ESKİYEN YÜZÜMÜN YENİ GÜLÜMSEYİŞİ, Hoş geldin!

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #139 : Temmuz 01, 2010, 05:22:38 ÖS »

Öteki Kraliçe'yi okudum...Yine bir Phılıppa Gregory kitabı ve yine müthiş bir anlatım..Kitap elimden düşmedi..Çok güzell..16.yy İngiltere'si yine entrikalar ve idamlarla dolu..Ve iki kraliçenin amansız taht yarışı..Herkese tavsiye edebilirim.

Uzaktan sevmek daha güzeldir bazen. Ne incitir, ne acıtır. Ne yaralar, ne kanatır. Gözlerinle görmediğin ama sesini duyduğun, varlığıyla huzur bulduğun bir denizin yakınında yürümek gibidir böyle sevmek. Elif Şafak
HÜSN-İ DİLÂRÂ
VIP Üye

‎"Yaşadığım falan yok, sadece ölmezden geliyorum"

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #140 : Eylül 19, 2010, 08:02:18 ÖS »

Uçurtma avcısını okudum.. Gerçekten çok beğendimm... Hüzünlü bir kitaptı.Dostluk nedir kavramak istiyorsanız kitabı okuyun derim Gülümseme

‎"hayat boş geçti
geri kalan korkulu
her adımım dolu olsa
işe yaramaz katında
biliyorum
bağışlanmamı diliyorum
"
Ah Minel Aşk!
Yeni Üye
*

Sevmek, sevilen icin yapılan en güzel duadır.

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #141 : Ocak 12, 2011, 10:24:09 ÖS »

En son Bab-ı Esrar'ı okudum. Şems ve Mevlana ile ilgilenen herkes okuyabilir. Eksik olduğunu düşündüğüm yerleri var elbette ama yine de fena sayılmazdı.
Sayfa: 1 ... 8 9 [10]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM