EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:25:22 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Drama ve Tiyatro Eğitimi (Nedim Buğral)  (Okunma Sayısı 2097 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
CananYE
Ziyaretçi
« : Ağustos 31, 2008, 07:50:58 ÖÖ »

Dün drama çalışmaları ile ilgili araştırma yaparken, biriyle karşılaştım ve çalışmaları çok hoşuma gitti.
Siteyi incelerseniz, yazdığı ve yönettiği oyunları görebilir, çalımalarını inceleyebilirsiniz. Hele de Bursa'da olan arkadaşlar varsa daha faydalı olur diye düşünüyorum. En çok resimli-fotoroman çalışması hoşuma gitti. Daha çok küçüklere hitap ediyor gibi görünse de incelerdiğinizde kendinize pay çıkarabilir, en azından yöntemlerinden yararlanabilirsiniz.
Peki kimdir Nedim Buğral?

"1975 Almanya Goslar doğumluyum. Tiyatro yaşamım Uludağ Üniversitesi Oyuncuları’nda üniversite tiyatrosu ile başladı. Mavi Balon Gösteri Hizmetleri’nin kurucu ortaklarındanım. 2006 – 2007 sezonunda Anaokullarında ve Konak Kültürevi’nde tiyatro eğitimi vermekteyim. Ayrıca bu sezon Bizden Değilsin isimli bir kukla oyununu sahnelemeye ve faal biçimde oyun yazarlığı yapmaya devam ediyorum."
http://www.nedimbugral.net/
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM