EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 25, 2012, 04:24:19 ÖÖ

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Çökmez denen Gmail de çöktü!  (Okunma Sayısı 762 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Günay
Ziyaretçi
« : Şubat 24, 2009, 01:33:41 ÖS »

Çökmez dediğimiz, yıkılmaz-bozulmaz dediğimiz Gmail umuyoruz kısa süreli olarak geçici olarak devre dışı kaldı. Türkiye saatiyle 12:05 civarında erişime kapandı. Ulaştı-ulaşacak, çalıştı-çalışacak derken takılan, takıldıkça e-postalarına erişemeyen kullanıcıların şikayetleri SDN kapılarına kadar dayandı. Büyük ihtimalle Amerika'da yapılan bir çalışma nedeniyle geçici olarak erişime kapanan Gmail'i aradaki saat farkı nedeniyle kullanamıyor olmamız kuvvetle muhtemel. Konuya dair Google ile iletişime geçmeye çalışacağız ama onlarda Gmail kullanıyorlarsa cevabı sistem düzeldiğinde alabiliriz 

GMail 30 dakikadır ayağa kalkamıyor

Konuyla ilgili olarak Google'a eriştiğimizde alacağımız bilgiyi sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz. Bu sırada Türkiye'nin çeşitli yerlerinde Gmail'e erişim konusunda yaşadığınız sorunlar varsa aşağıdaki forum linkinden problemlerinizi SDN'yle paylaşabilirsiniz.

:: Gmail, Hotmail, Yahoo Mail veya TTmail. Hangisini daha sorunsuz kullanıyorsunuz?

Yazan: Cem Sünbül
http://shiftdelete.net
Günay
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Şubat 24, 2009, 01:39:05 ÖS »

Çok güvenilir buluyordum, gmaili. Hayal kırıklığına uğradım. Umarım ki en kısa zamanda düzelir. Bütün üyeliklerim falan bu sistemde.  Üzgün
meryemozcan
Site Yöneticisi
VIP Üye

Güzel olan sevgili değildir,sevgili olan güzeldir

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Şubat 24, 2009, 01:57:54 ÖS »

Geçmiş olsun.  Göz kırpan
Ben hotmail kullanıyorum. Bu zamana kadar sorunsuz kullandım bundan sonrasını bilemem. Üzülme Günay kardeşim sitemizden haber alır inşallah sevdiklerin.

Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
Günay
Ziyaretçi
« Yanıtla #3 : Şubat 24, 2009, 02:27:32 ÖS »

Gmail şu anda kullanılabilir durumda.  Gülümseme
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM