|
H@CKER
|
 |
« : Ocak 19, 2009, 10:27:22 ÖS » |
|
Hepinize tavsiye edebileceğim bilgisayarınızı casuslara virüslere ve trojenlere karşı koruyan bir anti virüs programıdır. Avast free home editon adı üstünde ev kullanıcıları için üretilmiştir.Tamamen ücretsizdir. Bilgisayarınızda çok az bir yer harcayrak yüksek performans sağlar sürekli bilgisayarınızı tarama içindedir. pc yi kasmaz . indirme linki http://www.avast.com/tur/download-avast-home.htmlburdan ise gerekli bilgileri doldurarak 1 yıllık lisans şifresi alabilirsiniz 1 yıl sonunda tekrar kayıt olur 1 yıl daha kullanabilirsiniz sınırsız yani http://www.avast.com/tur/home-registration.php
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2009, 10:31:10 ÖS Gönderen: Meryem ÖZCAN »
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #1 : Ocak 19, 2009, 10:35:58 ÖS » |
|
Teşekkürler Abdullah gelişin muhteşem oldu. Sevgili arkadaşlar Abdullah benim 11. sınıfta okuyan öğrencimdir. Bilgisayar kurdu diyebileceğim birisidir kendisi. Bugün internet bölümünde moderatörlük görevi verildi kendisine. Bilmediğimiz anlayamadığımız bilgisayarla ilgili sorularımızı iletebileceğiz bir dehadır alanında.
Hayırlı olmasını diliyorum.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
H@CKER
|
 |
« Yanıtla #2 : Ocak 19, 2009, 10:37:33 ÖS » |
|
Naptınız hocam ya  ne dehası
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2009, 10:38:36 ÖS Gönderen: Meryem ÖZCAN »
|
|
|
|
|
|
Kürşad
|
 |
« Yanıtla #3 : Ocak 19, 2009, 10:38:10 ÖS » |
|
Teşekkürler Kardeşim  ben ESET NOD32 kullanıyorum kasmıyor çok rahat. Tavsiyen nedir bu mu iyi eset mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kürşad
|
 |
« Yanıtla #4 : Ocak 19, 2009, 10:40:04 ÖS » |
|
Teşekkürler Abdullah gelişin muhteşem oldu. Sevgili arkadaşlar Abdullah benim 11. sınıfta okuyan öğrencimdir. Bilgisayar kurdu diyebileceğim birisidir kendisi. Bugün internet bölümünde moderatörlük görevi verildi kendisine. Bilmediğimiz anlayamadığımız bilgisayarla ilgili sorularımızı iletebileceğiz bir dehadır alanında.
Hayırlı olmasını diliyorum.
Hayırlı olsun yeni farkettim senden çok şey öğreneceğimi düşünüyorum 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #5 : Ocak 19, 2009, 10:40:12 ÖS » |
|
Naptınız hocam ya  ne dehası Dur biraz havamızı atalım. Burada öğrencisi olan pek öğretmen yok.  Daha Web tasarım uzmanı olduğundan bahsetmedim. Zamanla öğreneceğiz artık. 
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
H@CKER
|
 |
« Yanıtla #6 : Ocak 19, 2009, 10:42:44 ÖS » |
|
Teşekkürler Kardeşim  ben ESET NOD32 kullanıyorum kasmıyor çok rahat. Tavsiyen nedir bu mu iyi eset mi? sana şöyle söylüyeyim ben nod 32 kullanıyordum en başlarda bilgisayarımda sorunlar vardı ben anladım bunu fakat tarattığımda tertemiz çıkıyordu. Eset nod 32 yi sildim avastı yükledim ve yeniden başlattığımda bilgisayarı . yereldisck leri taramaya aldı ve tam 82 yane virüslü dosya buldu sildi hepsini . Bilgisayarım nerdeyse çöküyormuş. Ayrıca avast nod32 den daha az ram kullanır  yani nekadar nod32 yi övseler de ben onlara aldırmam benim tavsiyem nod 32 kullanmayın 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2009, 10:45:25 ÖS Gönderen: Meryem ÖZCAN »
|
|
|
|
|
|
Kürşad
|
 |
« Yanıtla #7 : Ocak 19, 2009, 10:47:14 ÖS » |
|
Teşekkürler Kardeşim  ben ESET NOD32 kullanıyorum kasmıyor çok rahat. Tavsiyen nedir bu mu iyi eset mi? sana şöyle söylüyeyim ben nod 32 kullanıyordum en başlarda bilgisayarımda sorunlar vardı ben anladım bunu fakat tarattığımda tertemiz çıkıyordu. Eset nod 32 yi sildim avastı yükledim ve yeniden başlattığımda bilgisayarı . yereldisck leri taramaya aldı ve tam 82 yane virüslü dosya buldu sildi hepsini . Bilgisayarım nerdeyse çöküyormuş. Ayrıca avast nod32 den daha az ram kullanır  yani nekadar nod32 yi övseler de ben onlara aldırmam benim tavsiyem nod 32 kullanmayın  Açıklama için teşekkürler  ilk fırsatta 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
H@CKER
|
 |
« Yanıtla #8 : Ocak 19, 2009, 10:51:19 ÖS » |
|
fakat ben free versiyon yerine avast ın paralı olan versiyonu avast professional kullanıyorum. Birazdan onu paylaşacağım  kendim kullanıyorum 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 19, 2009, 11:00:46 ÖS Gönderen: Meryem ÖZCAN »
|
|
|
|
|
|
Zehr_i sukut
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Ocak 20, 2009, 07:20:25 ÖS » |
|
nod 32 yi 99 yıl kullanabilirken ben neden 1 yıllık avast yükleyeyim ki?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
H@CKER
|
 |
« Yanıtla #10 : Ocak 20, 2009, 08:27:30 ÖS » |
|
nod 32 yi 99 yıl kullanabilirken ben neden 1 yıllık avast yükleyeyim ki?
1 yıl sonunda tekrar kayıt olup yeniden 1 yıllık lisans şifresi alabiliyorsunuz. Tabi bu sizin tercihiniz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golgeli_yol
|
 |
« Yanıtla #11 : Ocak 20, 2009, 09:53:01 ÖS » |
|
Ben de avast kullaniyorum..Truva ati bulunca otuyor cok korkuyorum:)))
|
|
|
|
|
|
sevdâ denilir düştüğümüz gizli melâle/bir hâile ömrüm ki alınmaz bile kâle
|
|
|
|
H@CKER
|
 |
« Yanıtla #12 : Ocak 21, 2009, 09:14:42 ÖÖ » |
|
Ben de avast kullaniyorum..Truva ati bulunca otuyor cok korkuyorum:)))
  ben de bir kere son ses açıkken ötmüştü yüreğime iniyordu
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ocak 21, 2009, 12:25:59 ÖS Gönderen: Meryem ÖZCAN »
|
|
|
|
|
|