|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« : Nisan 14, 2009, 09:47:39 ÖS » |
|
Delikliçınar'daki Horoz Heykeli  Denizli'nin Gece Panoraması  Denizli Valiliği  Müftü Hulusi Kulaklı'nın Fetvası  Delikliçınar-Gündüz Görünüm 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2009, 10:23:35 ÖS Gönderen: EDEBİYAT ÖĞRETMENİ »
|
|
|
|
|
|
kerpeten1907
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 14, 2009, 09:54:01 ÖS » |
|
Sayın Edebiyat Öğretmenim, Denizli'yi görme fırsatım olmamıştı nefis fotoğraflar yüklemişsiniz. Ahmet Hulusi Efendi'nin '' üç taşı '' çok manidar.... Teşekkürler, saygılar...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 14, 2009, 09:57:13 ÖS » |
|
Delikliçınar- Gündüz Görünüm  Kaleiçi Çarşısı  Üçgen Meydanı  Bayramyeri Meydanı  Vali Recep Yazıcıoğlu Parkı  Delikliçınar- Gece görünüm  Çamlık Parkı  İbrahim Çallı Parkı'ndaki Özay Gönlüm Heykeli 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2009, 10:24:49 ÖS Gönderen: EDEBİYAT ÖĞRETMENİ »
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 14, 2009, 10:18:13 ÖS » |
|
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2009, 10:25:59 ÖS Gönderen: EDEBİYAT ÖĞRETMENİ »
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 14, 2009, 10:22:14 ÖS » |
|
Denizli Evi  Teras Park  Forum Çamlık  Bir sürü fotoğraf baktım. Umarım unuttuklarım yoktur arkadaşlar.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2009, 04:31:44 ÖS Gönderen: EDEBİYAT ÖĞRETMENİ »
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #5 : Nisan 14, 2009, 10:28:57 ÖS » |
|
Bu arada Denizli'de deniz yoktur arkadaşlar. Denizli horozu uzun ötüşüyle meşhurdur. Öyle uzun öter ki en sonunda havasızlıktan arkaya doğru düşüp bayılır. Çok heybetlidir ama görünüşüne aldanıp da horoz dövüşüne katılmayın (Zaten kötü bir olay.).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 14, 2009, 10:30:04 ÖS » |
|
Sayın Edebiyat Öğretmenim, Denizli'yi görme fırsatım olmamıştı nefis fotoğraflar yüklemişsiniz. Ahmet Hulusi Efendi'nin '' üç taşı '' çok manidar.... Teşekkürler, saygılar...
Rica ederim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : Nisan 14, 2009, 10:31:53 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #8 : Nisan 14, 2009, 10:41:29 ÖS » |
|
Pamuk şehrin pamuk yürekli öğretmeni bu ücretsiz gezinti için çok teşekkürler. En son içinden geçtiklerimi saymıyorum 1992'de gitmiştim Denizli'ye bir hafta kalmıştım Denizli ve Çal'da epey gezme imkanım olmuştu. O günden bugüne daha modern bir şehir görünümüne kavuşmuş Denizli. Ya memleketimin her köşesi bir harika şipşirin. Pamukkale'yi uzaktan da olsa görüp güzel duygularla dolmayan bir kalp düşünebiliyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
rengârenk
|
 |
« Yanıtla #9 : Nisan 15, 2009, 09:15:50 ÖÖ » |
|
Denizli hakkında son günlerde çok güzel şeyler duyuyordum, bugün de güzel fotoğraflarını gördüm. Teşekkür ederim edebiyat öğretmenim. Mesleğe yeni başlayacak biri için sizce ideal bir il mi?
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #10 : Nisan 15, 2009, 04:07:03 ÖS » |
|
Pamuk şehrin pamuk yürekli öğretmeni bu ücretsiz gezinti için çok teşekkürler. En son içinden geçtiklerimi saymıyorum 1992'de gitmiştim Denizli'ye bir hafta kalmıştım Denizli ve Çal'da epey gezme imkanım olmuştu. O günden bugüne daha modern bir şehir görünümüne kavuşmuş Denizli. Ya memleketimin her köşesi bir harika şipşirin. Pamukkale'yi uzaktan da olsa görüp güzel duygularla dolmayan bir kalp düşünebiliyor musunuz?
Keşke yakından görseydin. Çünkü günden güne küçülüyor. Aradan uzun bir süre geçtikten sonra 3 sene önce gittiğimde büyük bir hayal krıklığına uğradım. Yukarıda travertenler üzerindeki ev beyazların üstünde ama şimdi (yanlış hatırlamıyorsam aynı ev) kapkara taşların üzerinde. İki sene önce de ev arkadaşım gelmişti. O da hayal kırıklığına uğradı. Denizli hakkında son günlerde çok güzel şeyler duyuyordum, bugün de güzel fotoğraflarını gördüm. Teşekkür ederim edebiyat öğretmenim. Mesleğe yeni başlayacak biri için sizce ideal bir il mi?
Mesleğe yeni başlayanlar için idealdir Denizli. Çok karışık değil. Ancak büyük şehirden geliyorsanız biraz sıkıcı gelebilir ilk başlarda. Zorunlu hizmet bölgesinde görev yapanlar merkezden gidiş geliş yapabiliyorlar. Yalnız Çameli ilçesi için aynı şeyi söyleyemem. Denizli her kesime hitap ediyor. Birkaç sene önce ev kiraları 500-600 tl idi. Ama şimdi 300'e bile ev bulunabilir. Sanayi biraz geriledi ve dışa göç vermeye başladığı için evler boş. Bir de doğal gaza geçiş söz konusu. Ev sahipleri doğal gaza para vermemek için evleri ucuza veriyorlar ya da kiracı içindeyse kirayı düşürüyorlar. Ulaşım kolay ancak şehir büyüdüğü için bazı yerlere iki vasıta ile gidebiliyorsunuz ama bu çok olası değil. Kıyafet konusunda da her çeşit kıyafeti her çeşit fiyata bulabilirsiniz. Alışveriş yaparken pazarlık yapmanızı öneririm.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #11 : Nisan 15, 2009, 04:18:42 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
rengârenk
|
 |
« Yanıtla #12 : Nisan 15, 2009, 07:53:21 ÖS » |
|
Denizli hakkında son günlerde çok güzel şeyler duyuyordum, bugün de güzel fotoğraflarını gördüm. Teşekkür ederim edebiyat öğretmenim. Mesleğe yeni başlayacak biri için sizce ideal bir il mi?
Mesleğe yeni başlayanlar için idealdir Denizli. Çok karışık değil. Ancak büyük şehirden geliyorsanız biraz sıkıcı gelebilir ilk başlarda. Zorunlu hizmet bölgesinde görev yapanlar merkezden gidiş geliş yapabiliyorlar. Yalnız Çameli ilçesi için aynı şeyi söyleyemem. Denizli her kesime hitap ediyor. Birkaç sene önce ev kiraları 500-600 tl idi. Ama şimdi 300'e bile ev bulunabilir. Sanayi biraz geriledi ve dışa göç vermeye başladığı için evler boş. Bir de doğal gaza geçiş söz konusu. Ev sahipleri doğal gaza para vermemek için evleri ucuza veriyorlar ya da kiracı içindeyse kirayı düşürüyorlar. Ulaşım kolay ancak şehir büyüdüğü için bazı yerlere iki vasıta ile gidebiliyorsunuz ama bu çok olası değil. Kıyafet konusunda da her çeşit kıyafeti her çeşit fiyata bulabilirsiniz. Alışveriş yaparken pazarlık yapmanızı öneririm. Ayrıntılı bilgi verdiğiniz için teşekkür ederim hocam. Sanırım İstanbul'dan sonra nereye gitsem başta sıkılacağım bir müddet, neden sıkılacağım yer Denizli olmasın? Kira da çok uygun görünüyor gerçekten. Alışveriş de tamam... Evet, tercih listemde olacak, beni de ağırlar mısınız memleketinizde? (Tabi tüm bunlar kpss'ye bağlı. )
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
|