EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 10:28:17 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Giresun'ummm  (Okunma Sayısı 4663 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
naprev
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #30 : Haziran 01, 2009, 10:07:05 ÖS »

Kahkaha çok dikkatlisiniz naprev hocam... gerçektende bunlar zekiymiş ay bilah! gaş yapam derken göz çıkardım Dil çıkaran

Hah işte tamam. Az önce yanlış biliyodu ama anında düzeltti İlkhurz. Kurban olduğumun fırçası, cennetten çıkma neden olsa.

Erzurum'lu ayyaş, yolda yürürken, yolun kenarında oynayan iki çocuk görmüş. Ramazan ayıymış. Ayyaşlar bazan çok merhametli ve alçak gönüllü olurlar hani. Çocuklara yaklaşıp, hasbihal etmek istemiş onlarla azcık. Çocuklardan birine, 'adın ne oğlum senin?' demiş. Çocuk ta, 'Ramazaan' demiş. 'Teey.. ne biçim isim ula öyle?' demiş ayyaş. Diğerine sormuş, 'senin adın ne peki oğlum?' O da, 'Bayraam' demiş. 'Baak.. ne güzel isimm!'
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2009, 10:12:22 ÖS Gönderen: naprev » Logged
İlkhurz
VIP Üye

Türk menem

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #31 : Haziran 01, 2009, 10:11:13 ÖS »

Kahkaha çok dikkatlisiniz naprev hocam... gerçektende bunlar zekiymiş ay bilah! gaş yapam derken göz çıkardım Dil çıkaran

Hah işte tamam. Az önce yanlış biliyodu anında düzeltti İlkhurz. Kurban olduğumun fırçası, cennetten çıkma neden olsa.

Erzurum'lu ayyaş, yolda yürürken, yolun kenarında oynayan iki çocuk görmüş. Ramazan ayıymış. Ayyaşlar bazan çok merhametli ve alçak gönüllü olurlar hani. Çocuklara yaklaşıp, hasbihal etmek istemiş onlarla azcık. Çocuklardan birine, 'adın ne oğlum senin?' demiş. Çocuk ta, 'Ramazaan' demiş. 'Teey.. ne biçim isim ula öyle?' demiş ayyaş. Diğerine sormuş, 'senin adın ne peki oğlum?' O da, 'Bayraam' demiş. 'Baak.. ne güzel isimm!'[/b]
Kahkaha Kahkaha Kahkaha Kahkaha

Gönlü açık olanın yolu da açık olur.
Çamur
Bölüm Yetkilisi
VIP Üye

Sessizliğin sırrı, dudaklarında. ..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #32 : Haziran 01, 2009, 10:14:16 ÖS »

Hah işte tamam. Az önce yanlış biliyodu anında düzeltti İlkhurz. Kurban olduğumun fırçası, cennetten çıkma neden olsa.

Erzurum'lu ayyaş, yolda yürürken, yolun kenarında oynayan iki çocuk görmüş. Ramazan ayıymış. Ayyaşlar bazan çok merhametli ve alçak gönüllü olurlar hani. Çocuklara yaklaşıp, hasbihal etmek istemiş onlarla azcık. Çocuklardan birine, 'adın ne oğlum senin?' demiş. Çocuk ta, 'Ramazaan' demiş. 'Teey.. ne biçim isim ula öyle?' demiş ayyaş. Diğerine sormuş, 'senin adın ne peki oğlum?' O da, 'Bayraam' demiş. 'Baak.. ne güzel isimm!'[/b]

Naprev Hocam şimdi bir şey söyleyeceğim ama yanlış anlamayın. Sizi ben matruşka bebekleri varya onlara benzetiyorum. Her birinden farklı bir hikaye, farklı bir güzellik, yüzü güldürecek farklı bir şey çıkıyor. Böyle sanki hiç bitmeyecekmiş gibi...

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
naprev
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #33 : Haziran 01, 2009, 10:20:57 ÖS »

Sizi ben matruşka bebekleri varya onlara benzetiyorum.

Bu 'tırışka' kökünden gelmiyo di mi torpağım?  Gülümseme
Çamur
Bölüm Yetkilisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #34 : Haziran 01, 2009, 10:23:43 ÖS »

Sizi ben matruşka bebekleri varya onlara benzetiyorum.

Bu 'tırışka' kökünden gelmiyo di mi torpağım?  Gülümseme

Sırıtan Sırıtan Sırıtan Şaşırmış Sırıtan Sırıtan Dil çıkaran Sırıtan Dil çıkaran Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Göz kırpan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Şaşırmış Sırıtan Sırıtan Dil çıkaran Sırıtan Dil çıkaran Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Göz kırpan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Şaşırmış Sırıtan Sırıtan Dil çıkaran Sırıtan Dil çıkaran Sırıtan Kahkaha Sırıtan Kahkaha Göz kırpan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Sırıtan Kahkaha Sırıtan  Sırıtan Sırıtan Sırıtan

Hahahaha uyh çok güldüm Sırıtan Yok Hocam, aşk olsun Gülümseme

Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
Çamur
Bölüm Yetkilisi
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #35 : Haziran 02, 2009, 08:19:29 ÖS »

Giresun Üniversitesi öğrencilerinin Gifsad adıyla TRT'deki Altın Adımlar'da oynadıkları oyun (Giresun yöresi)
 <a href="http://img190.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mvideodlo&amp;quot" target="_blank">http://img190.imageshack.us/flvplayer.swf?f=Mvideodlo&amp;quot</a>
« Son Düzenleme: Temmuz 07, 2009, 12:09:42 ÖS Gönderen: Çamur » Logged

Sayfa: 1 2 [3]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM