|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #15 : Mayıs 24, 2009, 01:59:39 ÖS » |
|
Çokonatın yanında da kahve ikram edeyim sana. Çikolata ve kahve dayanılmaz bir ikili olabilir. Ne dersin ? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #16 : Mayıs 24, 2009, 02:05:11 ÖS » |
|
Büyü aybalam büyü... Türk destanlarında kırk günde yiğit koşup ata biner süt yerine çay ister. Annay usanmış bebe büyütmekten üçüncüsü yeter gari. Demahkı annay İlkhurzu çok sevir.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #17 : Mayıs 24, 2009, 02:06:12 ÖS » |
|
Büyü aybalam büyü... Türk destanlarında kırk günde yiğit koşup ata biner süt yerine çay ister. Annay usanmış bebe büyütmekten üçüncüsü yeter gari. Demahkı annay İlkhurzu çok sevir.
Siz bu gidisle dancayi'da sokersiniz Hocam, korktum sizden! 
|
|
|
|
|
|
Herkes kirilamaz bazen ipince bir dal olmak gerekir kirilmak icin: Ama dunya kutuklerin...
Yilmaz Odabasi
|
|
|
|
İlkhurz
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 24, 2009, 02:07:57 ÖS » |
|
Siz bu gidisle dancayi'da sokersiniz Hocam, korktum sizden!  men Türkçe öğreniyrem siz Türkmence  her şey garşılıklı
|
|
|
|
|
|
Gönlü açık olanın yolu da açık olur.
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 24, 2009, 02:09:11 ÖS » |
|
Siz bu gidisle dancayi'da sokersiniz Hocam, korktum sizden!  men Türkçe öğreniyrem siz Türkmence  her şey garşılıklı Meryem Hoca daha basarili bu konuda..
|
|
|
|
|
|
Herkes kirilamaz bazen ipince bir dal olmak gerekir kirilmak icin: Ama dunya kutuklerin...
Yilmaz Odabasi
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #20 : Mayıs 24, 2009, 02:11:34 ÖS » |
|
Dan man sökmez bana. Site sayımı artırmaya korkuyorum fuzuliye'ye sözüm var. Yoksa şimdiye ne diller öğrenirdim bakma sen Ebruyum. İlkhurz'u büyüttüm nennilerle değil mi balam korkusundan gazını söyleyemiyor . 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
İlkhurz
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 24, 2009, 02:13:17 ÖS » |
|
Dan man sökmez bana. Site sayımı artırmaya korkuyorum fuzuliye'ye sözüm var. Yoksa şimdiye ne diller öğrenirdim bakma sen Ebruyum. İlkhurz'u büyüttüm nennilerle değil mi balam korkusundan gazını söyleyemiyor .  annay değilmi döverde severde 
|
|
|
|
|
|
Gönlü açık olanın yolu da açık olur.
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 24, 2009, 02:13:34 ÖS » |
|
Dan man sökmez bana. Site sayımı artırmaya korkuyorum fuzuliye'ye sözüm var. Yoksa şimdiye ne diller öğrenirdim bakma sen Ebruyum. İlkhurz'u büyüttüm nennilerle değil mi balam korkusundan gazını söyleyemiyor .  Ilkhurz'un gazini bilemem ama sizin gaza geldiginiz kesin. 
|
|
|
|
|
|
Yilmaz Odabasi
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 24, 2009, 02:16:50 ÖS » |
|
Ayağımı kaldirirem gazdan.  Cilveli kahveye dönüyorum fincanlar bir sağa bir sola sallanıyor mu cilveden merak ettim. Konukların üstü kirlenmez mi bu cilveliden?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 24, 2009, 02:18:51 ÖS » |
|
Pehh...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #25 : Ağustos 30, 2010, 11:33:55 ÖÖ » |
|
Vay bunu yeni duydum.Erkekler artık Manisa'dan kız alırlar bademli kahve içmek varken iç anadoluda neden tuzlu kahve içsinler 
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #26 : Ağustos 30, 2010, 01:01:53 ÖS » |
|
Ama tuzlu kahve istenmezse verilmez miydi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #27 : Ağustos 30, 2010, 04:44:45 ÖS » |
|
Bazen de sadece adet diye yapıyorlar diye biliyorum.
|
|
|
|
|
|
Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne. "O olmazsa yaşayamam." demeyeceksin. Demeyeceksin işte. Yaşarsın çünkü. 
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #28 : Ağustos 30, 2010, 05:40:26 ÖS » |
|
Evet onu da duydum. Bakalım dayanabilecek mi diye.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
glsh142
|
 |
« Yanıtla #29 : Ağustos 30, 2010, 10:38:10 ÖS » |
|
Evet öyle.Hatta bu konuda bir hocamla iddia girdik.Dedi:" Ben tuzlu kahve içmem git yeni getir derim." Bende aksini iddia ettim bakalım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|