EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 10:22:03 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fethiye doğal cennet  (Okunma Sayısı 1121 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
halukcan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Mart 23, 2009, 12:52:04 ÖÖ »

İlköğretim okulu öğretmeniyim.  Forumdaki  yazıları okudum Fethiye Hakkında yazılanlara  bende katkıda bulunmak istedim   
.  Gecen yaz ailemle birlikte tatilimizi Fethiye'de geçirdik. Tavsiye üzerine emekli öğretmenin işletiği çiğdem pansiyonda kaldık.   
   Temiz plajları tarihi yerleri ve doğal güzellikler hepsi FETHİYEDE... Ölüdeniz, kayaköy, Saklıkent, Yakapark, Tlos, Katrancı, Çalış, Samanlık Koyu, kelebelker vadisi.... Çalış plajına, Katrancı plajına ve günlüklü plajına ücretsiz servisle sık sık gittik. Saklıkent,ölüdeniz,12 adalar tekne turuna ve kelebekler vadisini pansiyonumuzun düzenlediği turlarla gittik.
    Herşey dahil hotellere gidip akşama kadar bir şeyler yemek sevmediğim tatil anlayışıdır. Tarihi yerlerde gezmek ve değişik plajlarda yüzmek harika.
   Fethiye' nin henüz doğalığı bozulmamış. Beton yığını olmamış. Halkı Fethiye'ye gelenleri misafir olarak görüyor. Yardımsever.Fiyatlar uyğun. (Ölüdeniz hariç)    Havasında nem fazla olmadığı için bunalmadan yaz sıcağında gezebiliyorsun.
     Fethiye'yi sevdim. gezmeyi sevenlere tavsiye ederim
Kırmızı
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : Mart 23, 2009, 12:56:32 ÖÖ »

Birkaç kez daha gitmeyi düşündüğüm bir yer, Fethiye. Onca yer gezdim ama Fethiye'yi unutamıyorum.Bu saydıklarınızın dışında gizli kalmış öyle güzel koyları var ki. On iki adalar olmazsa olmaz. Hele tekne eğlenceleri...

Ama en güzeli Saklıkent'ti. Hayaran kaldım diyebilirim. Bir de Saklıkent yolundaki samimi, sıcak insanlar...

En kısa zamanda tekrar görüşeceğiz...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM