|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« : Şubat 11, 2009, 01:54:24 ÖS » |
|
Oylarınızla birlikte yorumlarınızı da bekliyoruz.
3 tane seçim hakkınız vardır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Edebiyat Öğretmeni
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 11, 2009, 04:38:38 ÖS » |
|
Sadece ve sadece İzmir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dursun tiftik
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 11, 2009, 06:14:19 ÖS » |
|
Mavi ve yeşilin her tonunu görebileceğimiz için Samsun, Samsun, Samsun...
Not: İletilerimizi büyük harfler kullanarak yazmayalım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Şubat 11, 2009, 07:03:50 ÖS Gönderen: Güηคÿ »
|
|
Beyit-Erdem
Asıl erdem tatlı nefsin kalbini taşlamaktır "Adı marka olanın adı için yaşamaktır." Dursun Tiftik
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 11, 2009, 07:20:40 ÖS » |
|
Gaziantep, İstanbul, Muğla Sahip olduğu maddi manevi kültür ile Antep'imden güzel şehir görmedim. Doğup büyüdüğüm, insanlarının sıcaklığı ile meşhur bu şehir hakkında tarafsız düşünmem zor. Güneydoğu Bölgesi denince kurak bir yer akla gelebilir ama gidip görmek lazım yemyeşil park ve bahçeleriyle ünlü bir şehir. Yemek kültürüne girersem çıkamam.  İkinci olarak İstanbul'u işaretledim kalabalık olmasa cennet güzellikte bir şehir.Aklıma bir şiir geldi hani bir taşına bütün acem mülkü fedadır anlamında hatırladıysanız yazar mısınız?  Muğla üçüncü beğendiğim şehirlerden. Geçen yıl 15 günlük tarihi ve doğal güzellikleri amaçlı bir geziye görevli olarak katılmıştım bayıldım tabiatına şehrin merkezi o kadar değil ama ilçeleri çok güzeldi. Özellikle Fethiye, Köyceğiz ve Dalyan'ı çok beğenmiştim.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
golgeli_yol
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 11, 2009, 08:04:43 ÖS » |
|
Istanbul tabiki dogdugum buyudugum sehir:)2. olarak da Artvin'i secerdim ama yook:( Baska guzel il yok:))))
|
|
|
|
|
|
sevdâ denilir düştüğümüz gizli melâle/bir hâile ömrüm ki alınmaz bile kâle
|
|
|
|
Muhammed YILDIRIM
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 11, 2009, 08:12:09 ÖS » |
|
Gaziantep, İstanbul, Muğla Sahip olduğu maddi manevi kültür ile Antep'imden güzel şehir görmedim. Doğup büyüdüğüm, insanlarının sıcaklığı ile meşhur bu şehir hakkında tarafsız düşünmem zor. Güneydoğu Bölgesi denince kurak bir yer akla gelebilir ama gidip görmek lazım yemyeşil park ve bahçeleriyle ünlü bir şehir. Yemek kültürüne girersem çıkamam.  İkinci olarak İstanbul'u işaretledim kalabalık olmasa cennet güzellikte bir şehir.Aklıma bir şiir geldi hani bir taşına bütün acem mülkü fedadır anlamında hatırladıysanız yazar mısınız?  Muğla üçüncü beğendiğim şehirlerden. Geçen yıl 15 günlük tarihi ve doğal güzellikleri amaçlı bir geziye görevli olarak katılmıştım bayıldım tabiatına şehrin merkezi o kadar değil ama ilçeleri çok güzeldi. Özellikle Fethiye, Köyceğiz ve Dalyan'ı çok beğenmiştim. Bu şehr-i stanbul ki bî-mislü bahâdır Bir sengine yekpâre acem mülki fedâdır.
|
|
|
|
|
|
İmza atmayı sevmem parmak bassam olur mu?
|
|
|
|
elzem
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 11, 2009, 08:27:29 ÖS » |
|
İZmir,samsun,Bursa
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Çamur
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 11, 2009, 11:33:20 ÖS » |
|
Giresun Giresun Giresun Giresunnn
|
|
|
|
|
|
Ölümünün üzerinden taaa 72 sene geçtikten sonra, hiç tanışmadığı, hiç görmediği insanların bedenine imzasını atan bir başka lider var mı dünyada?
|
|
|
|
meryemozcan
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 11, 2009, 11:37:36 ÖS » |
|
Bu şehr-i stanbul ki bî-mislü bahâdır Bir sengine yekpâre acem mülki fedâdır.
Evet bu şiirdi.  Çok teşekkür ederim hocam.
|
|
|
|
|
|
 Allahım bizi bize bırakma , bizi bizsiz bırak ama bizi sensiz bırakma ...
|
|
|
|
canan75
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #9 : Şubat 11, 2009, 11:49:29 ÖS » |
|
elbetteki şehr_i yardır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rengârenk
|
 |
« Yanıtla #10 : Şubat 16, 2009, 02:31:55 ÖS » |
|
Çanakkale - Trabzon - İstanbul...
|
|
|
|
|
|
...
|
|
|
|
arda_mnwr
|
 |
« Yanıtla #11 : Şubat 24, 2009, 07:22:22 ÖS » |
|
İstanbul-Bursa-Trabzon
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Günay
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Şubat 25, 2009, 10:28:32 ÖS » |
|
hocam TOKat yok :s
Kuşkusuz ki 81 ilimizin hepsi birbirinden güzel. Ama seçeneklere daha ön plana çıkanlar eklenmiştir. Listede olmayan bir ili seçecekseniz diğer seçeneğini işaretleyebilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2009, 01:45:12 ÖS » |
|
Tabiki Isparta 
|
|
|
|
|
|
valizimi hazırlamama yardım et... kelimeleri sol tarafa koy... söylenmemiş olanları, yürünmemiş yolların yanına.. kollarını mavi gömleğimin boynuna... ayrı ayrı koy... güneşli günlerle karlı günleri karıştırma..
|
|
|
|
naprev
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 01, 2009, 08:17:41 ÖS » |
|
 Konuyu görünce yine aklıma geldi bak. Erzurumlu ve Karslı münakaşa ediyorlarmış. Erzurumlu diyomuş, 'Erzurum Spor taraftarlarının sayısı daha çoktur, Karslı diyomuş, 'Kars Spor'un taraftarı daha çoktur.' diye. Her türlü gerekçelerini ortaya koyuyorlar ama birbirini de bir türlü ikna edemiyorlarmış. Erzurumlu lafı patlatmış: 'Ula oğlum, Kars'ın nüfusu kadar Erzurumda g.v.t var sadece.'
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|