|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« : Eylül 22, 2009, 01:12:38 ÖS » |
|
Bu hafta forumumuzun birbirinden değerli üyelerinden mtree'yi ağırlıyoruz... Kendisiyle ilgili açıksözlü ve sıcak biri olduğu izlenimi edindim. mtree'yi daha yakından tanımak bizi mutlu edecek. Hoş geldin mtree... 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2009, 09:29:56 ÖS Gönderen: ƒuzuℓїyє »
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2009, 01:14:56 ÖS » |
|
Teşekkür ederim, Hoşbulduk 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2009, 02:26:40 ÖS Gönderen: mtree »
|
|
Yazarak kurtarabiliriz geçmişi geleceğin yağmasından, zamanın hoyratlığından... 
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Eylül 22, 2009, 01:31:05 ÖS » |
|
Bayram nasıl geçiyor mtree?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #3 : Eylül 22, 2009, 01:35:53 ÖS » |
|
Aslında çok iyi geçiyor demeyi isterdim ama klasik bir bayram geçiriyorum  , artık bayramı değil tatili düşünür olmuşuz...ama çok şükür sevdiklerimle beraberim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sozedebiyattan
|
 |
« Yanıtla #4 : Eylül 22, 2009, 01:41:48 ÖS » |
|
Hangi ilde görev yapıyorsunuz "mtree?"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #5 : Eylül 22, 2009, 01:43:58 ÖS » |
|
Öğretmen değilim, TDE 3.Sınıfta okuyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #6 : Eylül 22, 2009, 01:46:18 ÖS » |
|
Aslında çok iyi geçiyor demeyi isterdim ama klasik bir bayram geçiriyorum  , artık bayramı değil tatili düşünür olmuşuz...ama çok şükür sevdiklerimle beraberim Haklısın bayram coşkusunu daha az hissedebiliyoruz artık. Bayrama dair hatırladığın en güzel karede neler var?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #7 : Eylül 22, 2009, 01:47:44 ÖS » |
|
Adım Mevlüt Soyadım Çınar M(Mevlüt), Tree(Çınar)  ...Lisede farklılık sevdasıyla kullandığın bir nickti, hala kullanıyorum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #8 : Eylül 22, 2009, 01:53:24 ÖS » |
|
Bayrama dair hatırladığım en güzel şey büyükbabam..onun yanında olmak bile bana en güzel bayram(dı). Bayramların heranı unutulmayacak kadar güzel ve özel oluyor. Bayram namazı, akşamları akrabalarla beraber yapılan sohbetler...Kısacası televizyonun ya da bilgisayarın açılmadığı ve herkesin birbirini dinlediği unutulmaz akşamlar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
LEO
|
 |
« Yanıtla #9 : Eylül 22, 2009, 01:53:49 ÖS » |
|
MTREE ÇOK TATLISIN UMARIM OKULUN BİTİNCE İSTEDİĞİN YERE ATANIR VE MUTLU OLURSUN SEVGİLER...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #10 : Eylül 22, 2009, 01:55:38 ÖS » |
|
MTREE ÇOK TATLISIN UMARIM OKULUN BİTİNCE İSTEDİĞİN YERE ATANIR VE MUTLU OLURSUN SEVGİLER...
Teşekkürler Leo, İnşaallah kazasız belasız bitiririz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sozedebiyattan
|
 |
« Yanıtla #11 : Eylül 22, 2009, 01:57:23 ÖS » |
|
Adım Mevlüt Soyadım Çınar M(Mevlüt), Tree(Çınar)  ...Lisede farklılık sevdasıyla kullandığın bir nickti, hala kullanıyorum Derslerinde başarılar diliyorum "mtree" Çok memnun oldum. Öğrenci olduğun halde bu şekilde edebiyatla içlı dışlı olman çok hoş.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Eylül 22, 2009, 02:16:57 ÖS Gönderen: sozedebiyattan »
|
|
|
|
|
|
Mevlânâ muhibbi
|
 |
« Yanıtla #12 : Eylül 22, 2009, 02:02:20 ÖS » |
|
Seni burada görmek beni de mutlu etti...  Neden edebiyat mtree?.. 
|
|
|
|
|
|
"Her çi gûyem 'ışk-râ şerh ü beyân Çün be-'ışk âyem hacil başem ez-ân"
"Aşk üzerine ne zaman şerh ve beyanda bulunsam aşka gelirim ve ondan utanırım."
|
|
|
|
mtree
|
 |
« Yanıtla #13 : Eylül 22, 2009, 02:02:50 ÖS » |
|
Adım Mevlüt Soyadım Çınar M(Mevlüt), Tree(Çınar)  ...Lisede farklılık sevdasıyla kullandığın bir nickti, hala kullanıyorum Derslerinde başarılar diliyorum "mtree" Çok memnun oldum. Teşekkür ederim, bende memnun oldum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
fuzuliye
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #14 : Eylül 22, 2009, 02:05:21 ÖS » |
|
Bayrama dair hatırladığım en güzel şey büyükbabam..onun yanında olmak bile bana en güzel bayram(dı). Bayramların heranı unutulmayacak kadar güzel ve özel oluyor. Bayram namazı, akşamları akrabalarla beraber yapılan sohbetler...Kısacası televizyonun ya da bilgisayarın açılmadığı ve herkesin birbirini dinlediği unutulmaz akşamlar..
Teknolojiden biraz şikayetçisin sanki.  Çok güzel bir kareyi çok güzel anlatmışsın... Bölümünü severek isteyerek seçtiğini düşünüyorum?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|