|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #60 : Kasım 22, 2008, 05:45:04 ÖS » |
|
Hocam, bu gozler hangi Aktore ait? 
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #61 : Kasım 22, 2008, 05:47:37 ÖS » |
|
Ebru çok güldürdün beni inan.  Nasıl bilebilirim ki?Benden çok şey bekliyorsun.Forumda böyle film meraklısı gibi tanınmak garip gelmeye başladı.Tahminim var ama... 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #62 : Kasım 22, 2008, 05:49:04 ÖS » |
|
Hocam, tahmin gucunuzu devreye sokun, eminim bulacaksiniz. Daha sonra butununu ekleyecegim resmin..
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #63 : Kasım 22, 2008, 05:50:23 ÖS » |
|
George Clooney olabilir.Sınava girmiş gibi oldum. 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #64 : Kasım 22, 2008, 05:51:16 ÖS » |
|
Bu hangi Akrist'in gozleri peki? 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #65 : Kasım 22, 2008, 05:52:17 ÖS » |
|
İlk sorunun cevabı gelsin önce 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #66 : Kasım 22, 2008, 05:53:05 ÖS » |
|
George Clooney olabilir.Sınava girmiş gibi oldum.  Tebrikler efem dogru yanit =) 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #67 : Kasım 22, 2008, 05:55:15 ÖS » |
|
Aktristi tahmin edemeyeceğim.  İlk soruya ödül yok mu? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #68 : Kasım 22, 2008, 06:00:05 ÖS » |
|
Aktristi tahmin edemeyeceğim.  İlk soruya ödül yok mu?  Simdi kesin bilirsiniz  
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #69 : Kasım 22, 2008, 06:06:04 ÖS » |
|
Farklı görünüyor.Tahmin edememekte haklıyım.Eee ilk cevabın ödülü?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #70 : Kasım 22, 2008, 06:08:36 ÖS » |
|
THY, en buyuk odulu, guzelligi yapmis zaten Hocam. Buna istinaden bizim buralara buyurmaz miydiniz? 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #71 : Kasım 22, 2008, 06:09:40 ÖS » |
|
Bu Hatun kisi, Angelina Jolie oluyor as Hocam 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #72 : Kasım 22, 2008, 06:12:00 ÖS » |
|
Simdi kesin bilirsiniz   [/quote] benim fotoğrafımı niye burda yayınlıyorsun ebruuuuuuuuuu
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #73 : Kasım 22, 2008, 06:13:41 ÖS » |
|
hazır fırsat bulmuşken ne kadar gıcık soru varsa as'a soralım  ha bu arada benim imzalı fotoğraf gelmedi 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #74 : Kasım 22, 2008, 06:14:21 ÖS » |
|
Derin Hocam, size sorma geregi duymadim kusura bakmayin, ekleyiverdim iste  Bu ara da cok zarifmissiniz 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|