|
minerva_dada
|
 |
« : AÄŸustos 29, 2008, 03:31:15 ÖS » |
|
En çok online olan ve en çok mesaj gönderen üye olması sebebiyle belce haftanın konuğu olsun. Ayrıca şiirleriyle,yazılarıyla da forumun her köşesinde var.
İlk soru benden:Sizi bu foruma bağlayan güç nedir?
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #1 : AÄŸustos 29, 2008, 03:34:17 ÖS » |
|
2) Size bu şiirleri yazdıran güç nedir/kimdir?
Daha çok sorum var, hele bu bir cevaplansın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #2 : AÄŸustos 31, 2008, 04:27:33 ÖS » |
|
gelsin cevapları kendisi verir. Ankara'dan foruma katıldığını biliyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #3 : AÄŸustos 31, 2008, 09:22:08 ÖS » |
|
En çok online olan ve en çok mesaj gönderen üye olması sebebiyle belce haftanın konuğu olsun. Ayrıca şiirleriyle,yazılarıyla da forumun her köşesinde var.
İlk soru benden:Sizi bu foruma bağlayan güç nedir?
Merhaba; hepinizi selamlıyorum. Gecenizin güzel geçmesini diliyorum. Haftanın konuğu olarak seçilmem beni onure etti. Teşekkürlerimi sunuyorum. Yüreği sevgi ile dolu olan samimi bir forumda olmaktan mutluluk duyuyorum. Güzel Türkçe'mizin peşinden koşarken kendimi bu forum sayfasında buldum. Eksiklerimi gidermek adına imla ve türkçe paylaşım sayfalarını gizli gizli misafir olarak okurkene , bir de baktım üyesi olmuşum. Forumun yazı dilimiz üzerinde göstermiş olduğu hassasiyet ve arkadaşlığın sıkı olması aynı zamda oyun oynarken dahi oto denetleme sisteminin açık olamsı . beni buraya bağladı. Ve tabi karşılıklı paylaşımlarda birbirlerimize faydalı olmamız ve samimi davranmamız beni buranın müdavimi yaptı. Aranızda olmaktan mutluluk duyorum. www.edebiyatogretmeni.net/forum sayfasında yıllardır aradığım ve çok sevip değer verdiğim büyüğümü bulmama da vesile oldu. Ki her şeyd ebir güzel ararım. Ve güzeliklerin güzellikleri doguracagına inanıyorum. Burada bu kadar çok aktif ve paylaşımda bulunmamın vesilesi olarak. O yüreği güzel kendi güzel olan Zeki Özcan abimize kavuşmamız beni daha da mutlu etti. Ve daha bir çok sebeb açıklayabilirim burada olmanın. Bir tek şey daha eklemek isterim. yaşıyorum ve paylaşıyorum. Öylese bende aranızda varım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : AÄŸustos 31, 2008, 09:26:02 ÖS » |
|
2) Size bu şiirleri yazdıran güç nedir/kimdir?
Daha çok sorum var, hele bu bir cevaplansın.
Yaşam !.. Tutturmuş bir "Mavi" gidiyorum geliyorum "Mavi" ışık dokunuyor belceme...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryozcan
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #5 : AÄŸustos 31, 2008, 09:32:01 ÖS » |
|
Belce kardeşim hoşgeldin...  Forumun temel taşlarından biri olarak görüyorum seni. Bu arada çok sevdiğin abinin eşi olmaktan da gurur duyuyorum...  Bu yazını görünce o da çok mutlu oldu. Şu an Galatasaray'ın maçını izliyor.Hala gelmeni bekliyoruz haberin olsun. Ben de şiirlerini yazarken ilhamını nelerden alıyorsun merak ediyorum. Çok güçlü ve büyük bir yüreğe sahipsin. Bu özelliğini ömür boyu kaybetmeme dileğiyle başarılarının devamını diliyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #6 : AÄŸustos 31, 2008, 09:35:40 ÖS » |
|
nerelisin?neredesin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #7 : AÄŸustos 31, 2008, 09:35:47 ÖS » |
|
;)mavinin anlamı ne sizde
Çok basit olacak; yaşamak, özgürlük sahiplenmek ve teslimiyet.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAHARA
|
 |
« Yanıtla #8 : AÄŸustos 31, 2008, 09:37:12 ÖS » |
|
en hasas yönün ne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #9 : AÄŸustos 31, 2008, 09:37:21 ÖS » |
|
ya arkadaşlar müzik eklemişsiniz nasıl oluyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KürŞad
|
 |
« Yanıtla #10 : AÄŸustos 31, 2008, 09:41:06 ÖS » |
|
Abi hoşgeldin  gönlünün mavi şiirlerinden mahrum etme bizleri saygılar selamlar 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #11 : AÄŸustos 31, 2008, 09:43:45 ÖS » |
|
Belce kardeşim hoşgeldin...  Forumun temel taşlarından biri olarak görüyorum seni. Bu arada çok sevdiğin abinin eşi olmaktan da gurur duyuyorum...  Bu yazını görünce o da çok mutlu oldu. Şu an Galatasaray'ın maçını izliyor.Hala gelmeni bekliyoruz haberin olsun. Ben de şiirlerini yazarken ilhamını nelerden alıyorsun merak ediyorum. Çok güçlü ve büyük bir yüreğe sahipsin. Bu özelliğini ömür boyu kaybetmeme dileğiyle başarılarının devamını diliyorum... Evet verilmiş bir söz tuttulmayı bekliyor. Bazı işlerimin aciliyeti olamsından dolayı istanbuldan döndüm.. İlhamı nereden alıyorum. Zamanın akışında ki durmadan akan damarlarımda dolaşan "kandan" alıyorum. Şair odur ki acıyı sevinci sorunları daha farklı hisseder. Hissettiklerini toplumun bir adım önünde durarak çekinmeden açıkça söyleyen ifade edendir. Yıllar sonra söylediklerinin sıcacık taze kalması ve güncelliğini koruması. Gelecekten almış olduğumuz emaneti en güzel şekilde koruma aşkı ve geçmişe verme sevdası yatmakta. İlhamın temelinde.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : AÄŸustos 31, 2008, 09:44:40 ÖS » |
|
nerelisin?neredesin?
Aslen Karabük nufusuna kayıtlıyım. Şu an Ankara ilinde ikamet etmekteyim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Belce
Ziyaretçi