|
As
|
 |
« : Ekim 26, 2008, 11:44:57 ÖS » |
|
Bu haftaki konuğumuz minerva_dada.Henüz haberi yok ama biz sorularımızı soralım.Mutlaka cevaplayacaktır. 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #1 : Ekim 27, 2008, 11:16:20 ÖÖ » |
|
İlk sorular benden, Kendini tek cümleyle tanıtır mısın? Foruma katılma nedenlerin? Geleceğe dair planların nelerdir?
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #2 : Ekim 27, 2008, 11:45:28 ÖÖ » |
|
İlk sorular benden, Foruma katılma nedenlerin?
Uzun süre ilköğretimde çalıştıktan sonra lisede çalışmaya başladım.Tam tayinim çıkar çıkmaz bu site ile karşılaştım.Şöyle bir göz atayım dedim. aşağıdaki yazıyı yazan arkadaş sinirimi bozdu.ona cevap niteliğinde yazıyı yazdım.işte o gün bugündür buradayım.Arkadaş şunları demişti. "Türk Edebiyatı'nı sevdirmenin ilk yolu Divan (Klasik Türk) Edebiyatı'nı sevmek ve sevdirmek olmalıdır.Çünkü edebiyatımızın kökü oradadır.Sonraki aşama Dede Korkut'u,Yunus'u,Karacaoğlan'ı okutmaktır.Türk klasiklerine öncelik vermeliyiz..."
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 27, 2008, 11:47:40 ÖÖ Gönderen: minerva_dada »
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
|
SAHARA
|
 |
« Yanıtla #3 : Ekim 27, 2008, 11:50:29 ÖÖ » |
|
HAYATTAKİ KORKULARIN NELERDİR
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #4 : Ekim 27, 2008, 11:51:12 ÖÖ » |
|
İlk sorular benden, Kendini tek cümleyle tanıtır mısın?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SAHARA
|
 |
« Yanıtla #5 : Ekim 27, 2008, 11:52:13 ÖÖ » |
|
BU ARADA AVANTAR RESMİNİN BİR ANLAMI VARMI NEYİ ANLATIYOR İLGİÇ ÇÜNKÜ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #6 : Ekim 27, 2008, 11:56:23 ÖÖ » |
|
Geleceğe dair planların nelerdir?
Bu soruyu hiç sevmiyorum çünkü hiçbir planım yok. Tek amacım mesleğimi en iyi şekilde yapmaya çalışmak. 50 yaşımdan sonra cami,hac,namaz vb.sonra cennete gitmek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #7 : Ekim 27, 2008, 11:58:00 ÖÖ » |
|
HAYATTAKİ KORKULARIN NELERDİR
her şey yolunda giderken kötü bir şey olacak korkusu. depremde göçük altında kalma korkusu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #8 : Ekim 27, 2008, 12:07:21 ÖS » |
|
BU ARADA AVANTAR RESMİNİN BİR ANLAMI VARMI NEYİ ANLATIYOR İLGİÇ ÇÜNKÜ
şurayı okursanız anlarsınız. http://www.edebiyatogretmeni.net/forum/tanisma_sohbet/ynt_nahos_goruntuler-t3864.0.htmlama sadece bu değil artık herkes kapatıyor bende kapatayım dedim. seven insanın saklanması doğru değil ya da sevginin saklanması vb. güzel resim 1984 romanındaki antiseks örgütü de aklıma geliyor. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #9 : Ekim 27, 2008, 12:17:54 ÖS » |
|
1984 romanındaki gibi korkuların uğrunda sevdiklerini feda eder misin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #10 : Ekim 27, 2008, 12:19:29 ÖS » |
|
Soğukkanlı bir insansın.Kontrolünü kaybettiğin oldu mu hiç?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #11 : Ekim 27, 2008, 12:33:59 ÖS » |
|
1984 romanındaki gibi korkuların uğrunda sevdiklerini feda eder misin?
… "Kestane ağacının altında sen beni sattın, ben de seni." Bilmiyorum.Kİtapta da bahsedildiği gibi acı ve korkunun insanlara ne yaptırabileceğini önceden kestirmek zor. feda etmem demek çoook zor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #12 : Ekim 27, 2008, 12:37:24 ÖS » |
|
Soğukkanlı bir insansın.Kontrolünü kaybettiğin oldu mu hiç?
yazarkende belli oluyor mu ya....  Günlük hayatımda da ağzıma geleni düşünerek hemen söylediğim için kontrolümü pek kaybetmem.Gerek kalmaz. çok nadir anlar oldu kontrolümü kaybettiğim zaman. ama çok iyi kontrolünü kaybetmiş numarası yaparım. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #13 : Ekim 27, 2008, 12:40:02 ÖS » |
|
İmkanın olsaydı hayatının hangi yılına dönüp değişiklik yapmak isterdin? Tarihte yaşamak için hangi zamanı seçerdin?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #14 : Ekim 27, 2008, 04:15:17 ÖS » |
|
Farkli gozukebilmek adina, farklilasmaya calistiginiz oldu mu hic? (masum bir soru)
"Ben su kisi olsaydim ah keske!!" diyerek ic gecirdiginiz birisi?
Aile planlamasi hakkindaki dusunceleriniz neler? Kac cocuk ideal sizce?
Asi misiniz? Hayatta ki en buyuk baskaldiriniz ne olmustur?
Neden bu kullanici ismi?
Minerva"nin Baykusu, ancak ve ancak Alacakaranlik"ta ucar, Bu cumlenin icerisine oturttugunuz sizi, hangi kelimeler de bulmaliyiz?
Tesekkurler simdiden...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 27, 2008, 06:09:27 ÖS Gönderen: Ebruyum »
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|