|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 02, 2008, 12:06:15 ÖÖ » |
|
ne kaba ev sahibisiniz siz bırakında konuk arkadaş da bir şeyler yazsın şamata yapmayın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.hermenci
Full Member

Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân...
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 02, 2008, 12:09:25 ÖÖ » |
|
konu ne zaman bana dönecek diyordum ben de. 
|
|
|
|
|
|
Yüce dağ başında yağan kar idim, Yağdı yağmur, güneş vurdu eridim. Evvel yarin sevdiceği ben idim, Şimdi uzaklardan bakan el oldum.
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 02, 2008, 12:11:21 ÖÖ » |
|
Buraya üye olma nedeniniz?Forum hakkındaki düşünceleriniz neler?
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 02, 2008, 12:12:10 ÖÖ » |
|
konu ne zaman bana dönecek diyordum ben de.  biraz duygusal olalım arkadaşlar. ilk aşkınızı anlatırmısınız. duygusal mısınız. ağlar mısınız arada.
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 02, 2008, 12:13:20 ÖÖ » |
|
konu ne zaman bana dönecek diyordum ben de.  biraz duygusal olalım arkadaşlar. ilk aşkınızı anlatırmısınız. duygusal mısınız. ağlar mısınız arada. ilk kime çiçek verdiniz son kime çiçek verdiniz. niçin çiçek verdiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.hermenci
Full Member

|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 02, 2008, 12:13:26 ÖÖ » |
|
ben 3 yıldır bu siteden faydalanıyorum; ama daha geçen ay fark ettim forumu. Aynı meslekten, aynı branştan arkadaşlarla bilgi alışverişinin faydalı olacağını düşündüm.
|
|
|
|
|
|
Yüce dağ başında yağan kar idim, Yağdı yağmur, güneş vurdu eridim. Evvel yarin sevdiceği ben idim, Şimdi uzaklardan bakan el oldum.
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 02, 2008, 12:14:48 ÖÖ » |
|
Biri minerva'yı durdursun. (Bu arada benim sorularımdan kopya çekmişsin.  )
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 02, 2008, 12:16:45 ÖÖ » |
|
as hatta az buçuk ti'ye de almış gibi geldi bana
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 02, 2008, 12:17:28 ÖÖ » |
|
a.hermenci arkadaşımız bu münasebetle forum sakinlerini yakından tanıma fırsatı da buluyor iyi oldu bence biz de tavırlarından onun nasıl bir insan olduğunu öğrenmiş oluyoruz.
meryozcan forumdaki her üyeye aynı mesafede yakındır. Vefalı dostları vardır onların yüreğinde yeri ayrıdır. Ben iki üç günlük üyeleri konuk etmekle hata da etmiş olabilirim belki misafir bulamamışımdır arkadaşlarım da beni kırmamış gelmiştir forumun eski üyelerinin tabi ki daha çok emeği vardır onları daha yakından tanımak bizlere heyecan veriri seve seve de bayılmaktan mutluluk duyarım. a.hermenci kardeşim hangi okuldan mezunsunuz? Bu adresi tesadüfen mi buldunuz ? Teşekkürler
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 02, 2008, 12:18:05 ÖÖ » |
|
a.hermerci çiçek kısmı şakaydı biraz.umarım alınmadın. ciddi birsorum var.cevap verirsen sevinirim.
"kelam akla bakar aşk hisse... gerçege hiç bu kadar yakın durmamıştım üzerinden bir yıkım geçmiş kalbimle ÖYLE BİR BULDUM Kİ BUNDAN SONRA NEYİ KAYBETSEM KAZANCIM KAYBIMDAN BÜYÜK OLACAK. böyle zannetmiştim bu kadar büyük kaybetmek için o kadar büyük bulduğumu fark edememiştim"
yukarıda ne söylenmiş,sizin zihninizde neler çağrıştırdı bir cümle ya da cümlelerle anlatır mısınız?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 02, 2008, 12:20:07 ÖÖ » |
|
Anlatamayacağım kadar duygusalım. Belki bu bir psikolojik bir sorundur. Ben hâlâ Türk filmlerinde boğazı düğüm düğüm olan biriyim. İçli bir türkünün bir kıtasını bile gözlerim yaşarmadan okuyamam. İlk aşkım onun ilk aşkım olduğunu bilmez, söyleyemedim. İlk çiçeği eşime verdim, evlilik yıldönümümüzde. Son çiçekler hep onun olacak inşallah.
tam ben diyecektim bu özellikler varsa beakr kalamazsınız diye. kadınlar bayılır böyle erkeklere ama bu özelliklerinizi pek belli etmeyin hocam. ele güne karşı....
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 02, 2008, 12:28:26 ÖÖ Gönderen: meryozcan »
|
|
|
|
|
a.hermenci
Full Member

|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 02, 2008, 12:25:40 ÖÖ » |
|
a.hermenci kardeşim hangi okuldan mezunsunuz? Bu adresi tesadüfen mi buldunuz ? Teşekkürler
Erciyes Üni. Yozgat Fen-Edb. Fak. Edebiyat ile ilgili konu araştırması yaparken keşfetmiştim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.hermenci
Full Member

|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 02, 2008, 12:27:53 ÖÖ » |
|
a.hermerci çiçek kısmı şakaydı biraz.umarım alınmadın. ciddi birsorum var.cevap verirsen sevinirim.
"kelam akla bakar aşk hisse... gerçege hiç bu kadar yakın durmamıştım üzerinden bir yıkım geçmiş kalbimle ÖYLE BİR BULDUM Kİ BUNDAN SONRA NEYİ KAYBETSEM KAZANCIM KAYBIMDAN BÜYÜK OLACAK. böyle zannetmiştim bu kadar büyük kaybetmek için o kadar büyük bulduğumu fark edememiştim"
yukarıda ne söylenmiş,sizin zihninizde neler çağrıştırdı bir cümle ya da cümlelerle anlatır mısınız?
büyük sırra erenler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 02, 2008, 12:29:30 ÖÖ » |
|
nedirki o büyük sır
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
a.hermenci
Full Member

|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 02, 2008, 12:31:11 ÖÖ » |
|
nedirki o büyük sır
işte sır o 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|