|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« : Kasım 01, 2008, 11:30:51 ÖS » |
|
hocam bu konuk olma isteği de nerden geliyor anlatacak çok şeyin olmalı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.hermenci
Full Member

Şîrler pençe-i kahrımdan olurken lerzân...
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 01, 2008, 11:38:25 ÖS » |
|
çok teşekkürler, beni konuk ettiğiniz için. Eee faniyiz, geldik gidiyoruz. Çok kişi tanımak istiyorum. Bana öyle geliyor ki ne kadar kişiyi tanırsam, ne kadar dostum varsa işte o kadar yaşayacağım...
|
|
|
|
|
|
Yüce dağ başında yağan kar idim, Yağdı yağmur, güneş vurdu eridim. Evvel yarin sevdiceği ben idim, Şimdi uzaklardan bakan el oldum.
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 01, 2008, 11:42:43 ÖS » |
|
madem öyle çok kişi tanımışsan bugüne kadar tanıdıkların içinde bu arkadaşı iyi ki tanımışım dediğin kişiyi farklı kılan özelliği ne
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.hermenci
Full Member

|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 01, 2008, 11:48:07 ÖS » |
|
iyi ki tanımışım dediğim kişinin illa ki arkadaşım olmasına gerek yok benim için. bazen bir kaç dakikalık tanışma bile bende yıllarca iz bırakmıştır.Mesâla, üniversite yıllarında tatil dönüşü okula giderken Yerköy tren garında sabaha karşı saat 4-5 civarında biriyle tanıştım. "Gün ağarınca boynum bükülür, dalarım uzaklara gönlüm sıkılır." şarkısının güfte sahibi. Hiç unutmadım o kişiyi...
|
|
|
|
|
|
Yüce dağ başında yağan kar idim, Yağdı yağmur, güneş vurdu eridim. Evvel yarin sevdiceği ben idim, Şimdi uzaklardan bakan el oldum.
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 01, 2008, 11:49:45 ÖS » |
|
maksat merak gidermek ya 3-5 cümlede hermeci kimdir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 01, 2008, 11:52:49 ÖS » |
|
çok teşekkürler, beni konuk ettiğiniz için. bu fırsatı verdiğiniz için yani..... meryozcan konuk ederdi sizi ,biraz işi var sanırım.o üç beş günlük üyeleri konuk etmeye bayılır.  gelmişken sorayım e postanızı niye gizlemediniz?
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
a.hermenci
Full Member

|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 01, 2008, 11:54:12 ÖS » |
|
genç (hem yaşı hem ruhu, belki ruhu yaşından daha genç), mükemmeliyetçi (olumlu değil, çok zararı dokunmuştur bana), sabırlı (aşırıya kaçıyorum), seven (yaradılanı severim Yaradan' dan ötürü)...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a.hermenci
Full Member

|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 01, 2008, 11:55:35 ÖS » |
|
bilmediğim bir şey mi var. e_postamın herkesçe görülmesi sakıncalı mı? Bu foruma katılacak kişilerin aklımdan geçenlerle işi olmaz diye belki...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 01, 2008, 11:55:59 ÖS » |
|
iyi de minerva adamın kendisi konuk olmak istedi heves işte 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 01, 2008, 11:56:56 ÖS » |
|
bu fırsatı verdiğiniz için yani..... meryozcan konuk ederdi sizi ,biraz işi var sanırım.o üç beş günlük üyeleri konuk etmeye bayılır.  gelmişken sorayım e postanızı niye gizlemediniz? Senin konuk olmana da bayıldım haberin yok. e postam benim de gizli değil  Vardır gizli bir emelim belki de... 
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 02, 2008, 12:00:39 ÖÖ » |
|
Ayrıca medeni cesaretinden dolayı a.hermenciyi tebrik etmek istiyorum. Üyelerimizin nazını ben bilirim.  Tek eksiği arkadaşımızın pazar günü konuk ettiğimizi bilmemesi Olsun bu defalık. Minerva gitmeden geldi misafir misafiri istemezmiş.  derler alakası yok minerva soru bile sordu demek ki herkes için geçerli değilmiş. 
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 02, 2008, 12:01:34 ÖÖ » |
|
bilmediğim bir şey mi var. e_postamın herkesçe görülmesi sakıncalı mı? Bu foruma katılacak kişilerin aklımdan geçenlerle işi olmaz diye belki...
erkekseniz sorun yok. ama belli de olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
siyahsemazen
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 02, 2008, 12:02:52 ÖÖ » |
|
iyi de bu zamanda erkek olmak da kurtarmıyor kimi şeyleri 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 02, 2008, 12:03:40 ÖÖ » |
|
Olmadı şimdi kurala göre ters iş yapmışım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 02, 2008, 12:05:11 ÖÖ » |
|
bu fırsatı verdiğiniz için yani..... meryozcan konuk ederdi sizi ,biraz işi var sanırım.o üç beş günlük üyeleri konuk etmeye bayılır.  gelmişken sorayım e postanızı niye gizlemediniz? Senin konuk olmana da bayıldım haberin yok. e postam benim de gizli değil  Vardır gizli bir emelim belki de...  sen ki üç günlük üyeyi konuk ettin.bana benim konuk olmama bayılırsın tabiii.soracakların var. sen madaratörsün.senin forum sakinleriyle iletişim kurman lazım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|