|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #30 : Ekim 18, 2008, 03:15:29 ÖÖ » |
|
Çok şey...
GECE ÅžARKISI
Âlemde gündüz gönlüme işkencedir; Bence bayram ufukta gün bitincedir.
Günün geçit vermez karlı dağlarını Sanki sihirbaz bir el eritincedir.
Bütün gün beklediğim bahar ki gece, Gökte yıldızların da ümidincedir.
Yollar, yollarda nihayet içime denk, Sonsuzlaşarak başı boş gidincedir.
Ben ister güleyim, ister ağlayayım, Sesimi yalnız kendim işitincedir.
Âlemde gündüz gönlüme işkencedir; Bence bayram ufukta gün bitincedir.
CAHİT SITKI TARANCI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #31 : Ekim 18, 2008, 04:29:52 ÖS » |
|
Sahara, bazı sorular sormuştunuz, cevaplayacaktım ama silmişsiniz...
|
|
|
|
|
|
Giderek siz oluyorsa bütün bir kalabalık Yüzünüz yüzlerine benziyorsa, giysiniz giysilerine Ansızın bir hastanın kendini iyi sanması gibi Gücünüz yetse de azıcık bağırsanız Bir yankı: durmadan yalnızsınız Durmadan yalnızsınız. (E.C.)
|
|
|
|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #32 : Ekim 18, 2008, 05:43:03 ÖS » |
|
KonuÄŸumuzla ilgilenmiyor mu kimse?
Şu anda aklınıza ilk gelen şiiri yazın desem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #33 : Ekim 18, 2008, 05:49:37 ÖS » |
|
KonuÄŸumuzla ilgilenmiyor mu kimse?
Şu anda aklınıza ilk gelen şiiri yazın desem?
Yirmibeşinci Kısım Işıkları söndür suna su Vapurları duyacağız ha Dün gece uykumda sıçradım Beni mi çağırdın suna su Nereye gideceğiz ha Yabancı değil ben kaptanım Aç kapıyı suna su Büyük yağmurda ıslandım Şarabın var mı suna su Sabahı bulacağız ha Kadehini dinleme çıldırırsın Elimden gelmeyen bir o Bütün trenleri kaçırdım Saatin kaç suna su Yarın öleceğiz ha Attila İlhan
|
|
|
|
|
|
Giderek siz oluyorsa bütün bir kalabalık Yüzünüz yüzlerine benziyorsa, giysiniz giysilerine Ansızın bir hastanın kendini iyi sanması gibi Gücünüz yetse de azıcık bağırsanız Bir yankı: durmadan yalnızsınız Durmadan yalnızsınız. (E.C.)
|
|
|
|
gelincik_58
|
 |
« Yanıtla #34 : Ekim 18, 2008, 06:22:45 ÖS » |
|
burda yenı oldugum ıcın hakkınızda hıc bırsey bılmıyorum o yuzden bısı dıyemeyecegım ama muzıkler cok guzel tesekkur ederım muzkler ıcın... 
|
|
|
|
|
|
...BEYAZ GELİNCİK...
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #35 : Ekim 18, 2008, 06:33:29 ÖS » |
|
"bısı dıyemeyecegım"
"Bir şey" diyebilirsiniz  tesekkur ederım muzkler ıcın
Rica ederim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #36 : Ekim 18, 2008, 06:41:17 ÖS » |
|
Müzikle ilgilenmek mesleğinize neler kattı?
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #37 : Ekim 18, 2008, 08:36:07 ÖS » |
|
Görünürde pek bir şey katmadı. Ama bazen programlarda fon müziği takipçisi, seçicisi, getir götür işleri veriliyor okulda  Bu da güzel .. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #38 : Ekim 18, 2008, 09:14:27 ÖS » |
|
imzanizda dile getirilen "yalnizligi" hic yasadiniz mi?
Ansizin bir hastanin kendini iyi sanmasi gibi..
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #39 : Ekim 18, 2008, 10:59:00 ÖS » |
|
imzanizda dile getirilen "yalnizligi" hic yasadiniz mi?
Ansizin bir hastanin kendini iyi sanmasi gibi..
Bu aralar sıklıkla yaşıyorum...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #40 : Ekim 18, 2008, 11:03:38 ÖS » |
|
senin forma katılmandan çok memnun olduk ve seni tanımaktanda  senden sonra haftanın konuğu kim olsun isterdin desem  merak ediyorum doğrusu dediğin biri var mı?
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #41 : Ekim 18, 2008, 11:08:13 ÖS » |
|
senin forma katılmandan çok memnun olduk ve seni tanımaktanda  senden sonra haftanın konuğu kim olsun isterdin desem  merak ediyorum doğrusu dediğin biri var mı? Ben de sizleri tanımaktan büyük mutluluk duydum. Sanırım hafta bitmek üzere, yeni konuğa yerimi devretmeliyim... Forumda yeniyim, o yüzden kimseyi tanımıyorum, ama "As" veya "Fuzuliye" olabilir...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #42 : Ekim 23, 2008, 08:00:11 ÖS » |
|
Düz yazılar bölümündeki günlüğünüze devam edecek misiniz?
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #43 : Ekim 23, 2008, 11:33:23 ÖS » |
|
Düz yazılar bölümündeki günlüğünüze devam edecek misiniz?
Hayır, belirli bir dönem günlük tutmuştum, onları paylaştım sizlerle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|