|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #15 : Ekim 15, 2008, 01:15:58 ÖÖ » |
|
Merhaba.Film müziklerine de yer verecek misiniz bölümünüzde?Ödül alanlar olabilir.Bencilce bir istek oldu ama.
Gladiator, Amelie, Braveheart gibi filmlerin müziklerini verdim sayfada... Tabii elimde olanları, bildiklerimi paylaşacağım...
|
|
|
|
|
|
Giderek siz oluyorsa bütün bir kalabalık Yüzünüz yüzlerine benziyorsa, giysiniz giysilerine Ansızın bir hastanın kendini iyi sanması gibi Gücünüz yetse de azıcık bağırsanız Bir yankı: durmadan yalnızsınız Durmadan yalnızsınız. (E.C.)
|
|
|
|
KürŞad
|
 |
« Yanıtla #16 : Ekim 16, 2008, 12:01:09 ÖÖ » |
|
Hocam mükemmel müzik paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.  Doğu müzikleri hakkında ki görüşünüzü merak ediyorum.Örneğin İran müziği hakkında ne düşünüyorsunuz dinlemeye değer müzikler var mı sizce?Saygılar selamlar. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 16, 2008, 12:41:55 ÖÖ » |
|
Hocam mükemmel müzik paylaşımlarınız için teşekkür ediyorum.  Doğu müzikleri hakkında ki görüşünüzü merak ediyorum.Örneğin İran müziği hakkında ne düşünüyorsunuz dinlemeye değer müzikler var mı sizce?Saygılar selamlar.  Rica ederim cankursat... Doğu müzikleri içinde kaliteli olanlar da var elbette... Kaliteli müzik ister Batı'da olsun ister Doğu'da olsun kendini hissettiriyor. Tabii gırtlak yapımızın ve zevklerimizin ortaklığı Doğu'yla daha çok bütünleşiyor. İran müzikleri deyince Ali Akbar Moradi, Googoosh, Hosain Alizade gibi isimler geliyor aklıma... İlerleyen zamanlarda onlardan parçalar koyacağım buraya... Bunun dışında Hint müziğini pek bilmiyorum, pek zevk aldığım da söylenemez açıkçası
|
|
|
|
|
|
Giderek siz oluyorsa bütün bir kalabalık Yüzünüz yüzlerine benziyorsa, giysiniz giysilerine Ansızın bir hastanın kendini iyi sanması gibi Gücünüz yetse de azıcık bağırsanız Bir yankı: durmadan yalnızsınız Durmadan yalnızsınız. (E.C.)
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 16, 2008, 12:58:57 ÖÖ » |
|
müzik =dengizik olmuş hep müzikle ilgili sormuşuz sana (sormaya da devam edeceğiz)  Yapmak istediğin meslek öğretmenlik mi yoksa içimde hep ukdedir ya da sonradan farkettim dediğin bir meslek var mı? Dünya müzikleriyle bu kadar ilgiliyken gitmek görmek istediğin ülkeler hangileri desem? Türk müziğinde en beğendiğin örneklerden birini istesek senden
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 16, 2008, 01:26:26 ÖÖ » |
|
müzik =dengizik olmuş hep müzikle ilgili sormuşuz sana (sormaya da devam edeceğiz)  Yapmak istediğin meslek öğretmenlik mi yoksa içimde hep ukdedir ya da sonradan farkettim dediğin bir meslek var mı? Dünya müzikleriyle bu kadar ilgiliyken gitmek görmek istediğin ülkeler hangileri desem? Türk müziğinde en beğendiğin örneklerden birini istesek senden Müzik dışında da soru beklerim tabii  Sanki bu konuda bir otoriteymişim gibi hissettirdiniz bana kendimi  , ama gerçekten öyle değil ... Radyo programcılığı yapmak isterdim, gazetecilik de olabilirdi... Moğolistan, İzlanda, Sibirya Bölgesi (Rusya), İspanya, Venezuela'ya gitmek isterdim. Türk müziğinde Erkan Oğur, Selda Bağcan, Barış Manço, İlkay Akkaya ilk aklıma gelenler... Türküde tabii Ruhi Su usta...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Ekim 17, 2008, 08:36:39 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 16, 2008, 11:43:23 ÖS » |
|
Dinlediğiniz şarkıların sözlerini çeviriyor musunuz?Sizce anlamak gerekli mi?
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 16, 2008, 11:52:45 ÖS » |
|
İspanyolcayı ve Rusçayı biraz çevirebiliyorum. Sayfaya yazdığım müzik sözleri başka sitelerden bulduğum sözler... Anlamak gerekmiyor ama bazı arkadaşlar şiir dinletilerinde ya da koro çalışmalarında öğrencilere söyletebilirler diye sözlerini koyuyorum  Biraz saçmaladım galiba Çünkü bunu geçen yıl denemeye kalkmıştım, herkes tuhaf bir şekilde bakmaya başladı bana, ben de bıraktım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 17, 2008, 07:00:47 ÖS » |
|
bu benim hayalimdi ve gerçek oldu dediğiniz neler var yaşamınızda
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
esezi
Jr. Member

Muhabbetle bakan kusur görmez
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 17, 2008, 07:11:06 ÖS » |
|
Çerkez müziğinden pek az insan haberdardır,Çerkezlikle bir alakanız var mı?Daha doğrusu Çerkez misiniz?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 17, 2008, 09:56:14 ÖS » |
|
bu benim hayalimdi ve gerçek oldu dediğiniz neler var yaşamınızda
Akademik anlamda bir şeyler yapmak istemiştim, doktora şimdilik yolunda gidiyor... Evimde güzel bir kütüphanem olsun diye hayal ediyordum, o da oldu gibi... Hayatın somut şeyleri bakımından kendi hayallerimi gerçekleştiriyorum, bu konuda kendimi şanslı da hissediyorum aslında... ..... Ama bir taraftan istediklerim olurken içimdeki birçok cam kırıldı... Sonradan pişman olduğum, "olmasaydı keşke" dediğim şeyler oldu yaşamımda... Bazen alınan bir karar insandan yıllarını çalabiliyor maalesef...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 17, 2008, 09:58:49 ÖS » |
|
Çerkez müziğinden pek az insan haberdardır,Çerkezlikle bir alakanız var mı?Daha doğrusu Çerkez misiniz?
Çerkeslikle alakam yok, Çerkes değilim yani, etnik olarak Karakeçili Yörüklerindenim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 17, 2008, 10:56:20 ÖS » |
|
Evli misiniz hocam evetse çocuğunuz var mı?
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 18, 2008, 03:03:47 ÖÖ » |
|
Evli misiniz hocam evetse çocuğunuz var mı?
Hayır hocam evli değilim. 3 ay önce 2 yıl süren bir evliliği bitirdik... Çocuğum yok...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CananYE
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 18, 2008, 03:09:43 ÖÖ » |
|
Bu saatte sizi uyutmayan nedir? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dengizik
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 18, 2008, 03:11:36 ÖÖ » |
|
Bu saatte sizi uyutmayan nedir?  Hüznü yaşamak için güzel bir saat... Ya sizi ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|