|
Muhammed YILDIRIM
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 18, 2008, 06:56:19 ÖS » |
|
uzun zamandır konuk olmanı bekledim meraklıyım ya
tanımak istiyoruz işte
diyelim ki moderatör olmaya nasıl karar verdin
Teşekkür ederim Derin.İltifatların için de...Aslında konuk olduğumu görünce şaşırdım .Pek beklediğim ve istediğim bir şey değildi. Moderatör olmaya karar vermem gibi bir durum olmadı.Meryem rica etti.Direndim ama kendime geldiğimde moderatördüm.Başka bir şey hatırlamıyorum. Niçin beklemiyordun konuk olmayı?
|
|
|
|
|
|
İmza atmayı sevmem parmak bassam olur mu?
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 18, 2008, 07:06:11 ÖS » |
|
oyuncu olsaydın hangi filmde oynamak isterdin kiminle oscar vermek isterdim dediğin Türk filmi var mı
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 18, 2008, 07:07:50 ÖS » |
|
hangi yönünle tanınırsın yakın çevrende hangi özelliğinden şikayet edilir
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 18, 2008, 07:24:23 ÖS » |
|
as ÅŸu anda hangi filmi izliyorsun? 
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 18, 2008, 09:40:23 ÖS » |
|
Aynı anda piyasaya çıkarsa Filmini mi izlerdin,kitabını mı okurdun?
Kitabı okuduktan sonra filmi izlemek daha zevkli oluyor.Karşılaştırma şansı buluyorum.Zaten okumadığım kitabın filmini izlediğim de oldu tat alamadım.Sinemaya uyarlanırken genelde kopukluk oluyor.O boşluklar ancak kitabı okuduysan doluyor.Okuduğum ve sinemaya uyarlanmasını çok istediğim kitaplar var.Kısacası önce kitabı okurdum.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
beynelminel
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 18, 2008, 09:41:52 ÖS » |
|
uyarlayalım. hangi kitabı sinemaya uyarlayalım önce?
|
|
|
|
|
|
Cebel-i Tarık'tan Çin'e kadar benimsin..
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 18, 2008, 09:43:47 ÖS » |
|
uzun zamandır konuk olmanı bekledim meraklıyım ya
tanımak istiyoruz işte
diyelim ki moderatör olmaya nasıl karar verdin
Teşekkür ederim Derin.İltifatların için de...Aslında konuk olduğumu görünce şaşırdım .Pek beklediğim ve istediğim bir şey değildi. Moderatör olmaya karar vermem gibi bir durum olmadı.Meryem rica etti.Direndim ama kendime geldiğimde moderatördüm.Başka bir şey hatırlamıyorum. Niçin beklemiyordun konuk olmayı? Merak uyandıracak biri olmadığımdan.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 18, 2008, 09:54:06 ÖS » |
|
uyarlayalım. hangi kitabı sinemaya uyarlayalım önce?
1984 Uyarlar mısın?Teşekkür ederim çok naziksin.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 18, 2008, 09:55:40 ÖS » |
|
oyuncu olsaydın hangi filmde oynamak isterdin kiminle oscar vermek isterdim dediğin Türk filmi var mı
Buruce Willis'le ,hangi filmi olursa. Yenilerden "Dondurmam Gaymak"a Oscar verebilirdim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 18, 2008, 09:57:43 ÖS » |
|
hangi yönünle tanınırsın yakın çevrende hangi özelliğinden şikayet edilir
Soğuk,fevrî,sert bulurlar.Bu özelliklerimden şikayet edilir.Bir de dengesiz olduğumu söylerler.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 18, 2008, 09:58:34 ÖS » |
|
tam da as benim sorularımı ceveplamıyor mu diyecektim 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 18, 2008, 10:01:25 ÖS » |
|
as şu anda hangi filmi izliyorsun?  Sen bu soruyu sorduğunda "Aşk Yalanları Kan Getirir"i izliyordum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 18, 2008, 10:02:22 ÖS » |
|
tam da as benim sorularımı ceveplamıyor mu diyecektim  Sorularına yetişmek zor.Pek meraklıymışsın. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 18, 2008, 10:08:01 ÖS » |
|
evet ya bana imzalı bir fotoğrafını gönderir misin
kendini en çok beğendiğin zamanlar? yemek yapmayı sever misin ;güzel yapar mısın
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 18, 2008, 10:15:04 ÖS » |
|
Gönderirim tabi herkese göndermiştim.Sana gelmedi mi? Kendimi beğenmişliğim yoktur ama severim.  Yemek yapmayı sevmem.Mutfağa girmem için ruh halimin uygun olması lazım.O zaman rakip tanımam. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|