|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #105 : Kasım 22, 2008, 11:37:16 ÖS » |
|
Hangisi?
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #106 : Kasım 22, 2008, 11:38:09 ÖS » |
|
Dövüşçü.Amatör gibiydi oyuncular.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #107 : Kasım 22, 2008, 11:39:14 ÖS » |
|
Ben izlemedim o filmi. Nasil peki siz begendiniz mi?
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #108 : Kasım 22, 2008, 11:41:03 ÖS » |
|
Dövüş sahneleri güzeldi.Oyuncular gerçekten biliyordu galiba kung fu.Pek güzel değildi .Basit.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #109 : Kasım 22, 2008, 11:43:58 ÖS » |
|
Kopenhag da cekilmis oyle mi?
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #110 : Kasım 22, 2008, 11:46:15 ÖS » |
|
Evet.Bir Türk ailesini anlatıyor.Bir de o ailenin kızını.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #111 : Kasım 22, 2008, 11:47:39 ÖS » |
|
Hocam biliyorum sayfanizi fazlasi ile isgal ettim, farkindayim ama, mumkunse fragman linkini ekler misiniz?
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #112 : Kasım 22, 2008, 11:49:34 ÖS » |
|
Yok canım kendi evin gibi rahat et.Fragmanı bulursam eklerim.İnternette var mı bilmiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #113 : Kasım 22, 2008, 11:51:13 ÖS » |
|
Tamam.. Azminiz ve tahammul gucunuz icin Tesekkurler  Haftaya konuk zaten hazir 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #114 : Kasım 22, 2008, 11:52:46 ÖS » |
|
Tamam kapanış şarkımı söyleyeyim o zaman.Malum "Şişman kadın söylemeden perde kapanmazmış."
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #115 : Kasım 22, 2008, 11:55:06 ÖS » |
|
Ben eslik edebilirim size, zira sesim harikadir 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #116 : Kasım 22, 2008, 11:57:42 ÖS » |
|
Artık sürem doldu yeni konuk kim?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #117 : Kasım 23, 2008, 12:00:48 ÖÖ » |
|
Yeni konugu, bu sefer ben davet etmek istiyorum mumkunse. Ama sizin gununuz henuz bitmedi 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|