|
derin
|
 |
« : Kasım 17, 2008, 09:13:44 ÖS » |
|
bu haftanın konuğu seçilmemiş ve bana gün doğdu  çünkü çok sevdiğimiz ,beğendiğimiz bir türlü cemalini göremediğimiz, film eleştirmenimiz sevgili as forumda olmasından çok mutluyum kendi adıma  sevgiler ve gelsin sorular 
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 17, 2008, 09:18:32 ÖS » |
|
uzun zamandır konuk olmanı bekledim meraklıyım ya
tanımak istiyoruz işte
diyelim ki moderatör olmaya nasıl karar verdin
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
aytoldı
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 17, 2008, 09:27:02 ÖS » |
|
Seçtiğiniz rumuzun bir hikayesi var mı?
|
|
|
|
|
|
Bu Ay Toldı aydı, söz asgı ulug Yirinçe tüşürse bedütür kulug
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 17, 2008, 09:28:47 ÖS » |
|
Zor dostum zor...
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
derin
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 17, 2008, 09:37:28 ÖS » |
|
Çok yorgunum Beni bekleme kaptan Seyir defterini başkası yazsın Çınarlı kubbeli mavi bir liman Beni o limana çıkaramazsın der gibi misin yoksa  cem karaca sevgini biliyoruz" beni anlatıyor başka türlüsü olmazdı" dediğin şarkısı hangisi acaba
|
|
|
|
|
|
vaz-geç-tim
|
|
|
|
KürŞad
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 17, 2008, 09:57:55 ÖS » |
|
Hocam soruların birikmesini mi bekliyorsun,yoksa sorular bir filmin en heyecanlı yerine mi denk geldi?  sorularım olacak buyurmaz mısınız? 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 17, 2008, 09:58:45 ÖS » |
|
uzun zamandır konuk olmanı bekledim meraklıyım ya
tanımak istiyoruz işte
diyelim ki moderatör olmaya nasıl karar verdin
Teşekkür ederim Derin.İltifatların için de...Aslında konuk olduğumu görünce şaşırdım .Pek beklediğim ve istediğim bir şey değildi. Moderatör olmaya karar vermem gibi bir durum olmadı.Meryem rica etti.Direndim ama kendime geldiğimde moderatördüm.Başka bir şey hatırlamıyorum.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 17, 2008, 10:02:06 ÖS » |
|
Seçtiğiniz rumuzun bir hikayesi var mı?
Komik gelecek belki ama ilkokuldan bu yana bu rumuzu kullanıyorum.Defterlerime falan yazardım.As- Sırası,derecesi yok.En önemli,asıl .Anlamları yönüyle kendi hayatımdaki yerimi gösteriyor.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 17, 2008, 10:05:41 ÖS » |
|
Çok yorgunum Beni bekleme kaptan Seyir defterini başkası yazsın Çınarlı kubbeli mavi bir liman Beni o limana çıkaramazsın der gibi misin yoksa  cem karaca sevgini biliyoruz" beni anlatıyor başka türlüsü olmazdı" dediğin şarkısı hangisi acaba Bütün şarkılarında ayrı bir tat bulurum.Ve hepsinde kendimden bir parça.Duruma göre değişiyor.Ağır basan sanırım "Herkes Gibisin"
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 17, 2008, 10:06:57 ÖS » |
|
Hocam soruların birikmesini mi bekliyorsun,yoksa sorular bir filmin en heyecanlı yerine mi denk geldi?  sorularım olacak buyurmaz mısınız?  Gelmeye korktum sadece  Buyrunuz sorularınızı. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KürŞad
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 17, 2008, 10:07:19 ÖS » |
|
Sorularım olacak dediğime bakmayın tek sorum var merak ettiğim.Cem Karaca sevgisi nerden geliyor.Avatarına bile yansımış.Bir hikayesi var mı?Teşekkürler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 17, 2008, 10:16:11 ÖS » |
|
Hikayesi yok.Sadece Cem Karaca'yı değil.Barışı,Erkin Koray'ı da severim.Ama Cem Karaca'nın yorumu ve sesini farklı buluyorum.Kendimi bildim bileli dinliyorum.O çok farklı .Hepsinden öte orijinal.Yeniler hala onu taklit ediyor.Ondan dinlediğim bir şarkıyı başkasından dinleyemiyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
KürŞad
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 17, 2008, 10:20:51 ÖS » |
|
Teşekkür ederim.İyi geceler. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 17, 2008, 10:23:38 ÖS » |
|
Rica ederim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
minerva_dada
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 18, 2008, 05:23:12 ÖS » |
|
Aynı anda piyasaya çıkarsa Filmini mi izlerdin,kitabını mı okurdun?
|
|
|
|
|
|
Minerva'nın Baykuşu ancak ve ancak alacakaranlıkta uçmaya başlar.
|
|
|
|