|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #15 : Kasım 19, 2008, 07:38:38 ÖS » |
|
Hee he bu iş tamam. Bu da bir şey mi? Termal tuz ithal edip 4, 5 beden incelteceğim hanımları. 
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #16 : Kasım 19, 2008, 07:40:45 ÖS » |
|
Bak işte bu bana uymaz.  Formumu korumam ve kilo kaybetmemem için bir şeyler düşünürsen sevinirim. 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #17 : Kasım 19, 2008, 07:58:03 ÖS » |
|
Okullara zengin içerikli gıdalar ve kitapların poşetine de vandey koymayı düşünüyorum. Bağımlı milletvekili adayınız Meryemana...Oylarınız tabi ki bana....
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #18 : Kasım 19, 2008, 08:00:21 ÖS » |
|
Bisküvi koy yeter.Hiç dayanamam.Slogan pek yaratıcı olmuş  Ne bağımlısı forum mu?
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
enrıko
|
 |
« Yanıtla #19 : Kasım 19, 2008, 08:10:06 ÖS » |
|
bu haberi kınıyorum hep öğretmenlere indirim hiç öğrencileri düşünüyorlermı hayır thy kınıyorum
|
|
|
|
|
|
 نريكو ععع.وسمانليكنجليكجمييتي.ورك
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #20 : Kasım 19, 2008, 08:12:46 ÖS » |
|
Dün beynelmilel utandırdı beni elimdeki sigarayla. Forum bağımlısı olduğum da muhakkak . Hepsini toplarsan bağımlılığım kendini gösteriyor. Merak etmeyin bakanlıkta bile forumdan uzak durmam. Meclisteki kaba milletvekillerinin ağzını banlar meclisten uzaklaştırırım iyi tecrübe kazandım. Orada minerva olmasın yeter onun muhalefetine dayanamam bir tek. Küsüp bakanlığı terk etmek de olmaz o kadar öğretmenimi yalnız anasız bırakamam.
Sevgili kardeşlerim başlıkla bu konunun ne alakası var demeyin lütfen konu nereden nereye gelmiş. Öğretmenler günlerinizde balolar yapacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
türkiye
|
 |
« Yanıtla #21 : Kasım 19, 2008, 08:25:54 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #22 : Kasım 19, 2008, 09:30:39 ÖS » |
|
Ayın 24' ünde Hawai' deyim.  Oralar pek uzak kalir Hocam, bizim buralara ugrayiverin, herzaman beklerim 
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #23 : Kasım 19, 2008, 10:36:34 ÖS » |
|
Bedava kuaför müüü?Boşver koalisyonu oyum senindir.  Hey gidi siyasetçi, yaptığına bak, bi kuaföre gitmişsin. 
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #24 : Kasım 19, 2008, 10:39:53 ÖS » |
|
Oralar pek uzak kalir Hocam, bizim buralara ugrayiverin, herzaman beklerim  Ne tarafına düşüyor Hawai' nin oralar? Belli olmaz. 25' i de dahil indirime. Bir gece ansızın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #25 : Kasım 19, 2008, 10:42:05 ÖS » |
|
Oralar pek uzak kalir Hocam, bizim buralara ugrayiverin, herzaman beklerim  Ne tarafına düşüyor Hawai' nin oralar? Belli olmaz. 25' i de dahil indirime. Bir gece ansızın... gelebilirim. Beni bekliyorsan uyumamissan sevincten kapin da donabilirim  Rahmetli Kemal Sunal, bir filmin de sarkinin sonunu boyle getiriyordu da, aklima geldi birden  Herzaman bekleriz efem 
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #26 : Kasım 19, 2008, 10:45:22 ÖS » |
|
Kapında dönebilirim yazsana Ebru bi kere hadi noolur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ebruyum
|
 |
« Yanıtla #27 : Kasım 19, 2008, 10:47:07 ÖS » |
|
Kapında dönebilirim yazsana Ebru bi kere hadi noolur.  Hocam iyi de ben zaten dogru yazdim, yani noktasiz o olacakti  Boyle: Donabilirim 
|
|
|
|
|
|
Tugrul Ediz
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #28 : Kasım 19, 2008, 10:47:36 ÖS » |
|
Ölebilirim derse dönebilirim de der 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #29 : Kasım 19, 2008, 10:48:36 ÖS » |
|
Åžoyle ki ben de Hawai' den donarken, sana ne getireyim diyecektim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|