|
Ebruyum
|
 |
« : Kasım 19, 2008, 03:28:52 ÖS » |
|
 Turk Hava Yollari (THY), Ogretmenler Gunu dolayisiyla 22,23 ve 24 Kasim tarihlerinde ogretmenlere yuzde 50 indirim uygulayacak. THY'den yapilan aciklamaya gore, ilkogretim, lise ve dershane ogretmenleri ile universite egitim gorevlilerine 22, 23 ve 24 Kasim tarihlerinde Turkiye'den baslayacak tum ic ve dis hat ucuslarinda yuzde 50 indirimle ucma imkani saglanacak. AnadoluJet de ayni tarihlerde ogretmenlere yuzde 50 indirim yapacak. Indirimden, bilet alirken ogretmen veya emekli ogretmen belgesini ibraz edenler yararlanacak. Ozel indirim kapsamindaki ucretler ile grup, promosyon, protokol, corporate ve IT ucretler kampanyaya dahil olmayacak. AA
|
|
|
|
|
|
"Artik cok gec' ve "henuz cok erken". Bu iki an'in daraltildigi bogazda saliniyoruz.'
Tugrul Ediz
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2008, 04:21:19 ÖS » |
|
Öğretmenler yılın her günü aynı indirimden faydalansın. Ben bakan olursam ilk işim bu olacak arkadaşlar. Bütün toplu taşımalarda yüzde elli indirim.
|
|
|
|
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #2 : Kasım 19, 2008, 05:25:00 ÖS » |
|
Ayın 24' ünde Hawai' deyim. 
|
|
|
|
|
|
Sözcüklerin gücünü anlamadan insanların gücünü anlayamazsınız. Konfüçyus
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #3 : Kasım 19, 2008, 06:20:01 ÖS » |
|
Meryem seçim öncesi niyeti bozmuşsun.Vaatlerine bakılırsa çalışmalara da başlamışsın.Mecliste gözün var anlaşılan. 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #4 : Kasım 19, 2008, 06:23:06 ÖS » |
|
Mery şu hediye arabayı verirse oyumu alır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #5 : Kasım 19, 2008, 06:26:02 ÖS » |
|
Ne arabası?Onunda şimdikinden farkı yok.Toplu taşımalara indirim yapıyor.Taksi ücretlerine yapsa bari.Ya da özel servis ayarlasa ücretsiz.Gelen gideni aratırmış.Toplu taşımaya indirim yaptım diyerek elimizden arabamızı da alacak anlaşılan.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #6 : Kasım 19, 2008, 06:32:48 ÖS » |
|
Bu gidişle el arabası.  101. Dalmaçyalı üyeye araba verecekti, o da bendim de. Ben de günümüze uyum sağlıyorum ne var bunda as? Petrole zam, taşımaya indirim. Denge bu denge.  Arabanı eve al bence. Nolur nolmaz. Ya da bana ver, oyumu sana vereyim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #7 : Kasım 19, 2008, 06:36:34 ÖS » |
|
Karşımda tecrübeli bir seçmen var.  İşi öğrenmişsin.Halbuki araba anahtarını göstermek yeterdi eskiden oy toplamak için.Sen dişli çıktın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #8 : Kasım 19, 2008, 06:42:40 ÖS » |
|
Yok ben onlara kanmam zaten, sana kanarım. Anahtarını da versen olur. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #9 : Kasım 19, 2008, 06:46:04 ÖS » |
|
Tamam yedek çıkartırım forumdakilere dağıtırım.Bu kadar üyeyi kandırsam yeterli oy toplarım.Bir de ben gireyim şu meclise bakalım.Neymiş kerameti?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #10 : Kasım 19, 2008, 06:53:46 ÖS » |
|
Kandırsam deme de bence, ikna edersem  de. Sen neler yapacaksın THY konusunda rakibene karşı?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #11 : Kasım 19, 2008, 07:00:13 ÖS » |
|
Bölgesel etkinlikler.Çiğ köfte partisi olabilir doğu seferleri için .Uçağın tavanına yapıştırmak serbest.Karadeniz için hamsi tava sıcak sıcak.Koku sorun olmaz camları açtık mı tamamdır.  Öğretmenlere özel birşey yapmam.Ben de ezerim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Æ’uzuâ„“Ñ—yÑ”
|
 |
« Yanıtla #12 : Kasım 19, 2008, 07:10:45 ÖS » |
|
Bi uçtan bi uca gidersek yemekten yolun yarısında patlarız sen de amacına ulaşmış olursun, üst üste yığılıp eziliriz. Fekat iyi niyetli gördüm seni yine de, şimdiki çok sevimli bakanımız gibi kısmıyorsun, elin açık.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Meryem ÖZCAN
|
 |
« Yanıtla #13 : Kasım 19, 2008, 07:31:25 ÖS » |
|
Meryem seçim öncesi niyeti bozmuşsun.Vaatlerine bakılırsa çalışmalara da başlamışsın.Mecliste gözün var anlaşılan.  Vaatlere bakılırsa as bana fark atar. En iyisi koalisyona gidelim derim. Güzel projelerim var. Bir iki tanesi: Bayan öğretmenlere bedava kuaför. Çevremde bakımlı öğretmenler görmek istiyorum. Evsiz kimse kalmayacak bütün öğretmenleri evlendireceğim.  Katlanmak isteyenlere de site kuracağıııııııım.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2008, 07:34:36 ÖS Gönderen: meryozcan »
|
|
* Her Rüzgar Savuracak Bir Toz bulur, * Her Hayat Yaşanacak Bir Can Bulur, * Her Umut Gerçekleşecek Bir Düş Bulur, * Bulunmayacak Tek Şey Senin Benzerindir...
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #14 : Kasım 19, 2008, 07:33:33 ÖS » |
|
Bedava kuaför müüü?Boşver koalisyonu oyum senindir. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|