psycho
Newbie
|
 |
« Yanıtla #15 : Haziran 17, 2008, 10:52:16 ÖS » |
|
komik degil bence de
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #16 : Haziran 18, 2008, 02:19:43 ÖS » |
|
bence de sizler daha komiksiniz 
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
céyd@
Newbie
|
 |
« Yanıtla #17 : Ekim 26, 2008, 06:23:15 ÖS » |
|
bnce süpermiş we ayrıca da bayağı bi komik 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #18 : Ekim 26, 2008, 07:00:49 ÖS » |
|
Arkadaşlar yanlış anlmayın beni ama sizlere komik gelen ne biliyor musunuz? Karşı cinsinizin sizden daha geri olduğunu dile getirmesi. Bunun tam tersi olsa size de o zaman o komik gelmezdi. Karşı cinsi aşağılamak ve onları böyle düşünmek sizi mutlu ediyorsa evet ben sizden aşağıdayım kabul ediyorum. Yeterki sizler mutlu olun.
|
|
|
|
|
|
24 Kasım - 05 Aralık Vizelerim başlıyor. Sondan bir önceki vize dönemim. Hadi hayırlısı...
|
|
|
|
MeVLeX
|
 |
« Yanıtla #19 : Ekim 26, 2008, 07:06:07 ÖS » |
|
Arkadaşlar yanlış anlmayın beni ama sizlere komik gelen ne biliyor musunuz? Karşı cinsinizin sizden daha geri olduğunu dile getirmesi. Bunun tam tersi olsa size de o zaman o komik gelmezdi. Karşı cinsi aşağılamak ve onları böyle düşünmek sizi mutlu ediyorsa evet ben sizden aşağıdayım kabul ediyorum. Yeterki sizler mutlu olun.
vayyy gerçekten çok güzel konuştun bu konuda sana katılıyorum birini aşağılamak bencede kimseye güzel gelmemeli bunu tüm kalbimle söylüyorum SÜPERSİN!!! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #20 : Ekim 26, 2008, 07:09:19 ÖS » |
|
Desteğin için teşkkür ederim.
|
|
|
|
|
|
24 Kasım - 05 Aralık Vizelerim başlıyor. Sondan bir önceki vize dönemim. Hadi hayırlısı...
|
|
|
|
MeVLeX
|
 |
« Yanıtla #21 : Ekim 26, 2008, 07:11:32 ÖS » |
|
Desteğin için teşkkür ederim.
rica ederim ama gerçekten doğru olan bu bazen de böyle şeyleri dile getirmek lazım asıl ben seni tebrik ederim... ''MeVLeX'' 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #22 : Ekim 26, 2008, 07:22:57 ÖS » |
|
Bunun sadece fıkra olduğunu söylemek mi gerekir bilmem ki?Ciddiye alıp bir de üzerinde tartışmışsınız ya.Ne diyeyim artık.
|
|
|
|
|
|
Sevda kuşun kanadında ürkütürsen tutamazsın Ökse ile sapanla vurursun da saramazsın Hayat sırrının suyunu çeşmelerden bulamazsın Ansızın bir deli çaydan içersin de kanamazsın
|
|
|
|
gelincik_58
|
 |
« Yanıtla #23 : Ekim 26, 2008, 07:25:49 ÖS » |
|
bencede fıkrayı bu kadar tartısmak cok sacma ama yıne de guzel fıkra ... 
|
|
|
|
|
|
...BEYAZ GELİNCİK...
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #24 : Ekim 26, 2008, 07:26:01 ÖS » |
|
Bunun sadece fıkra olduğunu söylemek mi gerekir bilmem ki?Ciddiye alıp bir de üzerinde tartışmışsınız ya.Ne diyeyim artık.
Hocam fıkralarımız sadece güldürmez. Bazen düşündürür, bazen ders verir, bazen de böyle tartışmalara neden olur. Fıkralarımız iyiki var bu anlamda.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeVLeX
|
 |
« Yanıtla #25 : Ekim 26, 2008, 07:27:33 ÖS » |
|
fıkralarda boşu boşuna yazılmaz dimi ama 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
As
|
 |
« Yanıtla #26 : Ekim 26, 2008, 07:28:58 ÖS » |
|
Nasıl bir ders çıkardınız bu fıkradan?Sadece merak ettim.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gelincik_58
|
 |
« Yanıtla #27 : Ekim 26, 2008, 07:32:44 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
...BEYAZ GELİNCİK...
|
|
|
|
suclu52
|
 |
« Yanıtla #28 : Ekim 26, 2008, 07:40:09 ÖS » |
|
Hocam ben çıkardığım dersi yukarıda yazdım. Kabul edene
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
MeVLeX
|
 |
« Yanıtla #29 : Ekim 26, 2008, 07:41:43 ÖS » |
|
Hocam ben çıkardığım dersi yukarıda yazdım. Kabul edene
bende arkadaşıma katıldığımı söyledim zaten
|