EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 08:58:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  
Gönderen Konu: Ücretsiz eğitim dedikleri ...  (Okunma Sayısı 7405 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
uzunyaylali
Yeni Üye
*

GELDİLER, ACI ÇEKTİLER VE GİTTİLER...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #15 : Ekim 20, 2007, 05:28:02 ÖS »

Bağış konusunda Arzu Hanım'a katılıyorum. Bir velinin o duruma düşürülmesi terbiyesizlik hatta vicdansızlıktır. Bazı okul müdürleri makamını rant kapısı olarak görüyor. Yakıtı, elektriği, suyu devlet tarafından karşılanan bir okulun o kadar milyarı ne yaptığı herkesin malumu. Bakmayın yetkililerin kayıt zamanı esip gürlemesine. İsteseler bir kuruş kayıt parası aldırmazlar. Tavçana kaç, tazıya tut meselesi...

Dünyaya fazla bağlanma ki ayrılırken çok acı çekmeyesin...
nefret_şehmus
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #16 : Aralık 27, 2007, 04:39:44 ÖS »

BU ÜLKEDE PARASI OLMAYAN DAİMA EZİLİYOR BEN BUNU ANLADIM                                               SİZDE BUNU ÇOK GÜZEL BİR ŞEKİLDE İFADE ETİNİZ TEŞŞEKÜRLER

çolpan
Üye
**

Sensiz geçen günlerin kazası yok...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #17 : Mart 04, 2008, 10:48:56 ÖS »

Eğitimin bedeli mi cehaletin bedeli mi? Dersanelere para veren veli okula vermeye yanaşmıyor. Ben bir fiilimsi konusunu öğretene kadar çabalıyorum. Dersanede bir saatte bu konu veriliyor. Ben demiyorum, öğrenci diyor bu sözleri...

Vatan; ne Türkiyedir Türkler'e ne Türkistan,
Vatan; büyük ve müebbet bir ülkedir:TURAN!
mor1
Ziyaretçi
« Yanıtla #18 : Nisan 10, 2008, 02:13:56 ÖS »

Parasız eğitimi savunanlar zaten dersanelerin ortadan kaldırılmasını ve devlet okullarında nitelikli parasız eğitim verilmesini de savunur arkadaşlar.Bu gayet doğal ve haklı bir taleptir.Devlet,vatandaşına kaliteli ve ücretsiz eğitim sunmakla yükümlüdür.Buna karşı çıkmayı ben doğrusu anlamlandıramıyorum.Parası olmayan okunmasın mı yani?
Sayfa: 1 [2]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM