EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 08:52:48 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: STAJYER ÖĞRETMENLERİN ÇİLESİ  (Okunma Sayısı 5776 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Gülçin
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« : Ekim 19, 2007, 09:41:31 ÖS »

Değerli arkadaşlarım lütfen dershanelerde staj yaparken çok dikkatli olun.Bu ülkede herkes uyanık insanlarda vicdan kalmamış.Ben başıma gelen bu maduriyeti sizlerle paylaşıyorum.Ben geçen yıl staj için başladığım bir dershanede bir yıl sonra stajımın kaldırılması şartıyla çalıştım.Gece gündüz demeden çalıştım ki şu staj çilesi üstümden kalksın diye.sene sonuna geldiğimde bu konuda bi sıkıntının olmayacağının teminatıyla ayrıldım.fakat müdür diye geçinen insanın bir anlık dalgınlığı ile Kızgın benim adıma bir istifa dilekçesi düzenleyip milli eğitime süre dolmadan önce yolluyorlar, stajımı yakıyolar ve hiç bir şey olmamış gibi sizi suçluyorlar niçin takip etmediniz diye ???Bu insanlar eğitimci kimi eğitiyorlar ???Milli eğitimdeki kanunlara göre süresi dolmadan istifa staja engel :-\peki öğretmenin imzası olmadan böle bir işe kalkışan bir kuruma siz ne yaparsınız yerimde olsanız ne yaparsınız Ney
Rind
Yeni Üye
*

Sensiz geçen günlerin kazası yok..

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Ekim 19, 2007, 09:59:50 ÖS »

Değerli arkadaşlarım lütfen dershanelerde staj yaparken çok dikkatli olun.Bu ülkede herkes uyanık insanlarda vicdan kalmamış.Ben başıma gelen bu maduriyeti sizlerle paylaşıyorum.Ben geçen yıl staj için başladığım bir dershanede bir yıl sonra stajımın kaldırılması şartıyla çalıştım.Gece gündüz demeden çalıştım ki şu staj çilesi üstümden kalksın diye.sene sonuna geldiğimde bu konuda bi sıkıntının olmayacağının teminatıyla ayrıldım.fakat müdür diye geçinen insanın bir anlık dalgınlığı ile Kızgın benim adıma bir istifa dilekçesi düzenleyip milli eğitime süre dolmadan önce yolluyorlar, stajımı yakıyolar ve hiç bir şey olmamış gibi sizi suçluyorlar niçin takip etmediniz diye ???Bu insanlar eğitimci kimi eğitiyorlar ???Milli eğitimdeki kanunlara göre süresi dolmadan istifa staja engel :-\peki öğretmenin imzası olmadan böle bir işe kalkışan bir kuruma siz ne yaparsınız yerimde olsanız ne yaparsınız Ney

hocam  çok üzücü bir durum..yerinizde heralde kimse olmak istemezdi..
geçmiş olsun..

hüzün ki en çok yakışandır bize..
ahmer
Uzman Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : Ekim 19, 2007, 10:31:41 ÖS »

Öğretmenim, imzalamadığınız bir istifa dilekçesi söz konusuysa sanırım yargı yolu açıktır. Hatta usulsüz evraktan karşı dava bile açılabilir dershane yönetimine. Bence bu konuyu bir avukata danışın. Ama tanıdığınız bir avukat olsun ya da yakınlarınızın tanıdığı. Çünkü  danışmaya bile çok para istiyorlar.

bazı şeyler için iyi olmak yetmiyor
*Çiğdem*
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : Mayıs 19, 2009, 05:59:04 ÖS »

İnsanlarda hiç vicdan kalmamış

GİTME KAL

Batan güneşe doğru

Sürerken atımı

'Gitme kal'

Demeni bekliyorum

Ama yalnızca

Rüzgar çekiştiriyor

atkımı
SUNAY AKIN
lαякαsση
VIP Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : Mayıs 19, 2009, 06:06:34 ÖS »

Dava açın..., bir sürü dandik meseleyi günlerce dillerine pelesenk eden , insan hakları nanesi yiyen örgüt var. Emekçi geçinen bir yığın kuruluş müsvettesi var, gidin söyleyin bakalım ne  diyecekler.

Hak haksıza talep edilmez Karizmatik

saygılarımla...

Şem'i Gör kim Yanmadan Yandırmadı Pervâneyi..
fuzuliye
Ziyaretçi
« Yanıtla #5 : Mayıs 19, 2009, 09:24:06 ÖS »

Olayın üzerinden epey zaman geçmiş, arkadaşımız ne yaptı acaba?
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM