EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 08:52:27 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN MUAMMASI  (Okunma Sayısı 784 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
türkiyeliler
Üye
**

ŞEMDİNLİ ÇOK UZAK,YAKINLARINADA SINIRLAR ÇİZMİŞLER

Üyelik Bilgileri
« : Mayıs 25, 2009, 09:50:25 ÖS »

BURDA SÖLEŞMELİ OLARAK ÇALIŞAN VAR MI BİLMİYORUM AMA NE OLACAK BUNUN SONU HİÇ BİR HAKKI YOK BELLİ BİR YÖNETMELİĞİ BİLE YOK.EN SON BİR DOĞU BÖLGESİNDE ÇALIŞANLARIN KADROYA ALINACAĞI SÖYLENMİŞTİ AMA NİMET HANIM YAPTIĞI BİR AÇIKLAMADA BÖYLE BİR KONU HAKKINDA HİÇBİR ÇALIŞMALARININ OLMADIĞINI SÖYLEDİ.....
NE OLACAK YANİ BİR SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN EĞER HAKKARİ'DE ÇALIŞIYORSA ÖMÜR BOYU ORADAMI KALACAK Ağlayan Ağlayan Ağlayan : Ağlayan

"Ey Türk;
Üstte gök çökmedikçe,
Altta yer delinmedikçe,
Senin ilini ve töreni kim bozabilir?
TİTRE ve KENDİNE DÖN !

Tanrı Türk' ü Korusun Ve Yüceltsin!
gülümcan
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : Mayıs 28, 2009, 11:19:06 ÖS »

çalıştığım okulda kadrolu, sözleşmeli ve ücretli çalışan öğretmen arkadaşlarım var. 30 saat derse giren öğretmene ücret diye verdikleri o çoook komik rakam beni çooook rahatsız ediyor. aynı çatı altında bu kadar sınıflandırma beni inanılmaz derecede rahatsız ediyor. benden iki kat daha fazla derse giren akdaşımın benim aldığım maaşın nerdeyse yarısını almasını çok çirkin buluyorum. ya adam gibi ücret ödesinler ya da kadrolu dedikleri çatının altına alsınlar. bu arkadaşlarımın da "hiç yoktan iyidir" deyip bu ayıba ortak olmalarını istemiyorum.
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM