EdebiyatOgretmeni.Net Forum

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Mayıs 24, 2012, 08:50:58 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 ... 6 7 [8]
  Yazdır  
Gönderen Konu: SİGARA YASAGINA KARŞI YAKLAŞIMINIZ NEDİR ?  (Okunma Sayısı 13537 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
deva
Ziyaretçi
« Yanıtla #105 : Ağustos 31, 2008, 05:43:01 ÖÖ »

İki aydır sigara içmiyorum ;ama bazen içmeyi düşünüyorum veya ruhum istiyor.Acaba hep böyle mi devam edecek yani bırakıp bırakıp tekrar başlamalar devam edecek mi?Beynimde bir soru"tekrar başlar mıyım acaba?" bir de"bu kadar düşüneceğine iç gitsin "diyen şu ses yok mu?Biliyorum koyu bir umutsuzluk anımı bekliyor üzerime atılmak için o seda ve bu da kaçınılmaz.Bakalım yasak beni benden koruyabilecek mi?
songül01
Yeni Üye
*

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #106 : Eylül 01, 2008, 09:08:12 ÖS »

bayanların zigara yasağı yüzünden iş yeri dışında sigara içmesi ne kadar mantıklıııı siz düşünün....iğrenç bir durum bencee
meryozcan
Ziyaretçi
« Yanıtla #107 : Eylül 01, 2008, 09:13:13 ÖS »

Yasaklar cüzdanımızı koruyabilir de vicdanımızı koruyabilecek mi meçhul. Güzel bir başlangıç yapmışsın deva kardeşim inşallah sonuna kadar hayatın ve sağlığın için devam ettirirsin. Senin olduğun şu merhalede olmayı çok isterdim. Mücadelende başarılar diliyorum...
CananYE
Ziyaretçi
« Yanıtla #108 : Eylül 01, 2008, 11:19:41 ÖS »

Bu akşam ben de son sigaramı içtim Kahkaha
Darısı diğer tiryakilerin başına...
deva
Ziyaretçi
« Yanıtla #109 : Eylül 01, 2008, 11:32:17 ÖS »

Teşekkür ederim arkadaşım.Allah herkese sigarayı bırakmayı nasip etsin.
kurtuluş53
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #110 : Eylül 04, 2008, 09:25:00 ÖS »

Ben her akşam yatmadan önce son sigaramı içiyorum ve yasaklara uyuyorum.

edbcan
Sürekli Üye

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #111 : Eylül 05, 2008, 05:37:33 ÖS »

Sigarayı bırakan herkesi  Başarılarından dolayı tebrik ediyorum . Hepimize sigarasız bir yaşam diliyorum .
dostungülü
Üye
**

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #112 : Eylül 05, 2008, 05:48:55 ÖS »

Hayatım boyunca yaptığım en iyi en güzel şeylerden biri sigarayı bırakmaktır.Zor bir süreçti ve tek başına başa çıkmak zorundasınız.İnsanın kendine güveni geliyor hatta kendisiyle gurur duyuyor.18 yıllık bir tiryakiydim ve sigarasız düşünemezdim kendimi.Ama bu istek içten gelmeli yasak masak tanımaz insanoğlu.Öyle katı ,sigaraya taviz vermeyen ortamlarda bile bir yolunu bulup içmiştim.Sen istemiyorsan kimse seni sigaradan kurtaramaz.Çünkü içerken bunu bir özgürlük sanıyorsun,aslında esaret.Esir olduğunu kabul etmeyen bir köleyi kimse azad edemez.

Şu ellerin taşı hiç bana değmez
İlle dostun gülü yaralar beni
zekeriyametin
Ziyaretçi
« Yanıtla #113 : Eylül 08, 2008, 04:58:50 ÖS »

Hayatım boyunca yaptığım en iyi en güzel şeylerden biri sigarayı bırakmaktır.Zor bir süreçti ve tek başına başa çıkmak zorundasınız.İnsanın kendine güveni geliyor hatta kendisiyle gurur duyuyor.18 yıllık bir tiryakiydim ve sigarasız düşünemezdim kendimi.Ama bu istek içten gelmeli yasak masak tanımaz insanoğlu.Öyle katı ,sigaraya taviz vermeyen ortamlarda bile bir yolunu bulup içmiştim.Sen istemiyorsan kimse seni sigaradan kurtaramaz.Çünkü içerken bunu bir özgürlük sanıyorsun,aslında esaret.Esir olduğunu kabul etmeyen bir köleyi kimse azad edemez.

Ne efsunkar imişsin ah ey didar-ı hürriyet
Esir-i aşkın olduk gerçi kurtulduk esaretten.

Hürriyet= Sigara içmek
Sayfa: 1 ... 6 7 [8]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006, Simple Machines

XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM